Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ReBorn1982 написа:MASTER_COOL написа:https://gong.bg/football-sviat/legioneri/praznik-v-izmir-gioztepe-na-stanimir-stoilov-razkosti-beshiktash-860670
Браво на най-добрият БГ треньор през 21 век!
Респект
Първо, от 21-и век са изминали едва 25 години, не знам как реши, че е най-добрият през целия век като има още 75 години.
Второ, Мъри е по-скоро най-малко слабият български треньор (което не е никак сложна задача) .... защото той е слаб треньор. Ако беше добър, отдавна щеше да работи на Запад, а не по Казахстан и Турция. Но очевидно никой на запад не го иска.
delqnski47 написа:Много слабичко, Трибестане. Можеш по добре :roll:
„Аз не съм само треньор, аз съм бизнес треньор. През лятото направихме добри трансфери. Клубът е в отлично финансово състояние. Продадохме футболисти за много добри пари, а целта сега е новопривлечените да бъдат обучени и след време с тях да се случи същото. Имаме добри играчи, с които да преследваме целите си този сезон, но и да ги „натискаме“, за да се подобряват всеки ден, за да увеличат пазарната си стойност“.
MASTER_COOL написа:Стоилов е истинско богатство за българският футбол. Споровете са смешни. Също толкова смешни като тези за Стоичков и Аспарухов„Аз не съм само треньор, аз съм бизнес треньор. През лятото направихме добри трансфери. Клубът е в отлично финансово състояние. Продадохме футболисти за много добри пари, а целта сега е новопривлечените да бъдат обучени и след време с тях да се случи същото. Имаме добри играчи, с които да преследваме целите си този сезон, но и да ги „натискаме“, за да се подобряват всеки ден, за да увеличат пазарната си стойност“.
В това отношение е без аналог в БГ!
Не треньор, а мениджър
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, futbolqga, pepo, ReBorn1982 и 18 госта