Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 20 сеп 2025 07:56

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 сеп 2025 08:38

Не случайно няма снимка отпред :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 20 сеп 2025 08:57

ReBorn1982 написа:
MASTER_COOL написа:https://gong.bg/football-sviat/legioneri/praznik-v-izmir-gioztepe-na-stanimir-stoilov-razkosti-beshiktash-860670
Браво на най-добрият БГ треньор през 21 век!
Респект

Първо, от 21-и век са изминали едва 25 години, не знам как реши, че е най-добрият през целия век като има още 75 години.

Второ, Мъри е по-скоро най-малко слабият български треньор (което не е никак сложна задача) .... защото той е слаб треньор. Ако беше добър, отдавна щеше да работи на Запад, а не по Казахстан и Турция. Но очевидно никой на запад не го иска.

Ти си умираш да спориш, нали?
Любимо занимание ти е.
Вчера 5 часа спори за Мерцедеса, днес пък колко били минали от 21 век и дали е добър треньор Мъри.
Наскоро четох една мисъл, че две от най-глупавите неща, с които човек може да пропилее времето и живота си, са ДА ВОДИ СПОРОВЕ и ГЛЕДАНЕ НА ТВ.
Като това е особено валидно, когато споровете са безсмилени и не носят никакъв дивидент за спорещия.
Следя те от известно време.
Поне 10 дни(минимум) спореше за Вашаш, Хонвед и т.н. глупости от преди 60 години.
След това вчера беше това можел ли Мерцедеса да вдигне скоростта или не, като идеята на колажа беше съвсем друга. И всеки разумен човек я схваща от раз, без да рови какъв е модела на Мерца, пък колко вдига и т.н. щуротии.
В този колаж и Опел да бяха сложили до Трабанта, пак същият ефект щеше да има.
Говорим просто за мощното ФРГ и умрялото ГДР.
Днес пък си решил да се заядеш колко години са минали от 21 век и колко некадърен е Мъри.
Само ще ти кажа, че държави като Казахстан, Азербайджан и Турция тази година играят в ШЛ.
И да, за 21 век ДОСЕГА Мъри е доказано най-успешният бг треньор.
Постига фурор с Гьозтепе, беше успешен в Астана, а даже беше и национален треньор на Казахстан.
Е, ако очакваш да е треньор на Валенсия, Уест Хям или Леверкузен, не, няма да е.
Но да бъдем честни, а преди него кой друг е бил треньор на сериозен западен клуб и то успешно?
Никой!
Изключвам времената от палеозоя и краткия проблясък на Жоро Василев с Унион(който тогава беше във Втора Лига).
Нашите треньори никога не са се котирали на Запад.
Но това не отменя качествата и успехите на Мъри.
Защото дузина други се пробваха паралелно с него в Казахстан, но не успяха.
Вкл. Херо и Жоро Дерменджиев.
Хубава събота ти желая!
Избягвай споровете, хабиш си енергията за глупости.
Животът е готин!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 сеп 2025 09:01

delqnski47 написа:Много слабичко, Трибестане. Можеш по добре :roll:

Не е по - зле от това да си припок и чалгар едновременно. "Делянски" има връзка с Делянчо с главно Д? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 сеп 2025 09:02

Стоилов е истинско богатство за българският футбол. Споровете са смешни. Също толкова смешни като тези за Стоичков и Аспарухов
„Аз не съм само треньор, аз съм бизнес треньор. През лятото направихме добри трансфери. Клубът е в отлично финансово състояние. Продадохме футболисти за много добри пари, а целта сега е новопривлечените да бъдат обучени и след време с тях да се случи същото. Имаме добри играчи, с които да преследваме целите си този сезон, но и да ги „натискаме“, за да се подобряват всеки ден, за да увеличат пазарната си стойност“.

В това отношение е без аналог в БГ!
Не треньор, а мениджър

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 сеп 2025 09:57

MASTER_COOL написа:Стоилов е истинско богатство за българският футбол. Споровете са смешни. Също толкова смешни като тези за Стоичков и Аспарухов
„Аз не съм само треньор, аз съм бизнес треньор. През лятото направихме добри трансфери. Клубът е в отлично финансово състояние. Продадохме футболисти за много добри пари, а целта сега е новопривлечените да бъдат обучени и след време с тях да се случи същото. Имаме добри играчи, с които да преследваме целите си този сезон, но и да ги „натискаме“, за да се подобряват всеки ден, за да увеличат пазарната си стойност“.

В това отношение е без аналог в БГ!
Не треньор, а мениджър

Затова ни напусна, не искаше да е само треньор.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 сеп 2025 10:05

Представям си комбинацията Папазки + Стоилов :lol: 8-)
Естествено няма как да се получи, не и в Борисовата градина.
Чисто хипотетично би означавала - масов тероризъм :twisted:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 20 сеп 2025 10:24

Мъри е добър треньор, ама чак треньора на XXI век ми звучи доста пресилено. Примерно, при последният престой в Левски, той какво по-точно постигна? Нищо и половина. Беше с единадесет поредни срещи без победа в слабата ни "А група". Преди това пък беше и срамното отпадане от Хамрун. Като треньор на Казахстан също бързо-бързо беше отпратен, издържа там към една година някъде. Даже... от дистанция на времето и като гледах вчера как сините дадоха як отпор на Лудогорец, май в онзи период (1/4 финала за ЛЕ и влизането в групите на ШЛ) Наско Сираков е бил движещата сила, а не толкова Мъри. Просто Сираков наистина се оказва доста добър ръководител, колкото и да го плюят сините фенове. Нямам никаква идея кой стои зад него, но е факт, че успя да стабилизира клуба си... естествено с огромна подкрепа на държавата, даже и Дебелият помогна, но фактите са си факти.

Аз лично съм фен на Стойчо, въпреки че и той имаше своите слаби моменти. Стойчо с никакъв бюджет успяваше да изгради боеспособен отбор, който да се противопостави на Делиормана. Това по повод критиците му, които постоянно го обсипваха с кал, че си водил скъпоструващи бразилчета.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 сеп 2025 10:45

И Каква е тази,, огромна подкрепа от държавата,,?
Може би 15 % лихва върху дълговете е много освежаваща и тонизираща.
Докато бази на Панчарево и 60 дка в парк за 30 млн са заробващи
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 сеп 2025 10:55

Ти нормален ли си изобщо? На нас ни взеха лиценза за ЕКТ заради два милиона лева от НАП, докато вашите дългове ги просрочвахте сума ти години, а на всичкото отгоре и един от най-ключовите фактори в държавата ви извади половин милион лева. И то половин милион... официално, а колко е дал неофициално, един Бог знае. Да не говорим, че в един определен момент даже и Тиквата и Дебелият ви бяха направо собственици. Затова ми е много смешно, кви моралисти ми се изкарвате. Вие сте моралисти, само като ви отърва...

Ако искаш, мога да се върна и по-назад. Софиянски и даването на Герена за 30 години безвъзмездно, както и факта че Бакърджиев ви беше и акционер в клуба.

Е, поне е някакъв компенсаторен механизъм, че по време на "гадният" социализъм вие бяхте много репресирани. Нали? :)
Последна промяна от Drunken_Master на 20 сеп 2025 10:56, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Левски”