ugly bug написа:NOMER14 написа:miro_rz написа:Пак си забравили хапчетата!
Остави...
Ако си айляк тая година, пускай прогнози за Англия.
Къде бре?
Дай линк!
За Fantasy premiere league ли говорите
https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=210999
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:NOMER14 написа:miro_rz написа:Пак си забравили хапчетата!
Остави...
Ако си айляк тая година, пускай прогнози за Англия.
Къде бре?
Дай линк!
За Fantasy premiere league ли говорите
rane написа:Аз само за КЕШ питам! Кои са много по-силните отбори?ReBorn1982 написа:rane написа:А-ха. И все пак, кой са много по-силните отбори в КЕШ през сезон 66-67?
Писал съм Европа, не КЕШ. Чети хубаво.
rane написа:Унгария е втора в света, ама на клубно ниво тогава никаква я няма.
rane написа:Та колкото и да се напъваш - били сте унизени точно от отборче.
rane написа:За разлика от ЦСКА, който търпи това унижение като нац. отбор на България.
drvasko98 написа:Аз се чудя как коментирате мачове и резултати станали много преди да сте родени. Никой не знае какъв е контекста на мача и кой колко силен е бил. Имало ли е болни, съдиите как са свирили и т.н. Дори мисленето да ЕКТ като нещо от изключително значение е съмнително приложимо към 1958 г за всички отбори. Някакво ново турнирче, просто, защо не.
Никога не оценявайте нещо ретроспективно през призмата на собствените си съвременни разбирания, за да не пишете, че Левски е убиец просто, приверно
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Ами не. Аз просто те питам за мнението ти, кои са много по-силните отбори през онзи сезон!? Твоето лично мнение.ReBorn1982 написа:rane написа:Аз само за КЕШ питам! Кои са много по-силните отбори?ReBorn1982 написа:rane написа:А-ха. И все пак, кой са много по-силните отбори в КЕШ през сезон 66-67?
Писал съм Европа, не КЕШ. Чети хубаво.
Значи аз твърдя едно, но ти ме питаш друго ..... пак ме караш да защитавам тези, които никъде не съм твърдял.
Не знам дали осъзнаваш, но 1/2 финал не е трофей?ReBorn1982 написа:rane написа:Унгария е втора в света, ама на клубно ниво тогава никаква я няма.
Нали ??! .... това че Вашаш играе 1/2-финал за КЕШ и печели 2 пъти купа Митропа е "нищо" ..... някакви слабаци ....rane написа:Та колкото и да се напъваш - били сте унизени точно от отборче.
Както ти писах, отборче може да наричаш Хамрун Спартанс, Вадуц, Иртиш и прочее паляци, но не и Вашаш.rane написа:За разлика от ЦСКА, който търпи това унижение като нац. отбор на България.
Точно в тези години националният отбор на Унгария ни бие като куче, където ни хване. Не виждам защо очакваш от ЦСКА нещо повече срещу очевадно много по-силния унгарски футбол тогава .....
ugly bug написа:https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/3txyxk
Аре и тук да постна линка...
Направил съм лига с име "Без Цензура" (на кирилица) във Fantasy Premiere League.
Който желае е добре дошъл!
Правете отбори и се присъединявайте .
Кода е в линка!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander, metodito, vlong и 15 госта