Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 03 авг 2025 17:38

Днес гледах изказване на Пламен Марков за българския футбол. Когато го помоли водещия да коментира Левски - Брага, каза, че Левски е трябвало да продължи, за да зарадва феновете си. На въпроса за недадената дузпа отговори с половин уста, че не трябва да се търсят оправдания с такива дреболии.
Казвам го не за друго, а за да го имат предвид феновете на ЦСКА-София, когато имат претенции за дузпа.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 03 авг 2025 18:07

ReBorn1982 написа:
realno написа:Най - хубавото на демокрацията е че изкуствено направените комунистически клубове не виреят с реална конкуренция

Така е .... пример - Левски.
Добър опит за пошла провокация, но не ти се получи.

Левски не е комунистически клуб, за разлика от умрелите, които са създадени и най-успешни точно по това време!

Левски с идването на демокрацията на 2 пъти печелеше по 3 поредни титли в първенството.
Левски си подобри рекорда за най-много мачове и най-много победи в рамките на един сезон в ЕКТ.
Пак по времето на демокрацията Левски постигна рекорда за най-много отбелязани голове в рамките на един шампионат.
И пак по времето на демокрацията Левски направи рекорд за най-много поредни победи в рамките на един шампионат.
Пак по време на демокрацията Левски постигна и най-разгромната си победа в историята.
Пак тогава Левски постигна и най-гръмките си победи над исторически най-силните си съперници в българската първа лига!
Има и доста други.

Не ти се получи. Още повече, че комунизма трая над 45 години.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 авг 2025 19:45

miro_rz написа:Грозен, от колко е този снукър. Чак сега вече имам възможност да го гледам. Абе вчера пак сте бродирали, по е сега ще биете ЧМ, Арда и ЦСКА.

На море съм, не следя снукъра.
Снощи си пуснах мача на компа и едва не го хвърлих от балкона на хотела. Добре че жената направи уникален плонж и го спаси току пред прозореца.
СкъсАха ми нервичките наще убавци.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 03 авг 2025 19:49

ugly bug написа:
miro_rz написа:Грозен, от колко е този снукър. Чак сега вече имам възможност да го гледам. Абе вчера пак сте бродирали, по е сега ще биете ЧМ, Арда и ЦСКА.

Снощи си пуснах мача на компа и едва не го хвърлих от балкона на хотела. Добре че жената направи уникален плонж и го спаси току пред прозореца.
Изображение

С компютър ли ходиш на море, ахахахахахаха!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 авг 2025 19:55

Ventsi1999 написа:
ugly bug написа:

Изображение

С компютър ли ходиш на море, ахахахахахаха!

Кое е толкова смешно не мога да разбера.!?
Алабаш, аз работя с него и въпреки че съм на море официално не съм си пускал отпуск и се водя на работа. Миро знае къде работя, на теб нямам намерение да ти обяснявам.
Разбра ли или трябва по-бавно да ти го напиша?
Ти ако караш хляб с буса няма как да ти се получи.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 авг 2025 20:07

Доста години вече отпуската ми се превръщаше в тъпа работа. Уж съм на море, а постоянно с телефона и компютъра. От тази година казах край които иска да ме замесва не ме интересува. Пренасочих всичко , писах имейли ,че от еди кои си период съм в платен отпуск и това е. Бактън от тъпи работодатели. Трябвало да сме мобилни. Ай сиктир.... .

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 авг 2025 20:20

Вълчан написа:Доста години вече отпуската ми се превръщаше в тъпа работа. Уж съм на море, а постоянно с телефона и компютъра. От тази година казах край които иска да ме замесва не ме интересува. Пренасочих всичко , писах имейли ,че от еди кои си период съм в платен отпуск и това е. Бактън от тъпи работодатели. Трябвало да сме мобилни. Ай сиктир.... .

Досадно е, да..
Но пък от друга страна лично аз, реално имам работа за около час-два и то не всеки ден и е без значение кога ще я свърша. Ето днес цял ден "мятам крачоли" но надника си върви.
Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 авг 2025 20:32

Едно време като бях в тъп-а,че там всички припоци бяха все адвокати ,мениджъри,архитекти ,предприемачи и квото се сетиш там за разбирането ни за богат човек.
Имаше само двама трима емигранти ,строител,и чистач по плажовете в Гърция.
Един го запомних от Англия,все се праскаше какъв е разтропан,строителен предприемач ,големи проекти и т.н.,и един ден вика днес си купих бетонобъркачка ,много се кефя,после пък се издаде ,че жена му ходила със Сценик-а някъде и накрая един друг емигрант го скастри -Айде бе,ти кога ще връщаш парите на Оле от Норвегия.
Че такива ми ти работи
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 авг 2025 20:35

ugly bug написа:
Вълчан написа:Доста години вече отпуската ми се превръщаше в тъпа работа. Уж съм на море, а постоянно с телефона и компютъра. От тази година казах край които иска да ме замесва не ме интересува. Пренасочих всичко , писах имейли ,че от еди кои си период съм в платен отпуск и това е. Бактън от тъпи работодатели. Трябвало да сме мобилни. Ай сиктир.... .

Досадно е, да..
Но пък от друга страна лично аз, реално имам работа за около час-два и то не всеки ден и е без значение кога ще я свърша. Ето днес цял ден "мятам крачоли" но надника си върви.
Изображение

И у неделя ли бачкаш? Баси животът - разбирам що припозна ит раз ;) ква е тая работа за час-два и то в неделя?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 авг 2025 20:41

tmanolov написа:
ugly bug написа:

Досадно е, да..
Изображение

И у неделя ли бачкаш? Баси животът - разбирам що припозна ит раз ;) ква е тая работа за час-два и то в неделя?

Ако се налага работя, да, ...но после си вземам почивен ден през седмицата.
Къв е проблема.?
Имам те за умно говедо ! По твоята логика в събота и неделя трябва да оставаме без войска, без пожарникари, без лекари и т.н
Дори и вие милиционерите трябва да почивате някой ден.
Да ти пратя на лични таймшийта ми да видиш..?
Изображение

Върни се в “Левски”