Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 01 авг 2025 19:14

Аз мнение за Гунди нямам, цитирам фактите. А те са повече от ясни - Гунди абсолютно нищо велико не е постигнал. Е как може да е велик един футболист без да е постигнал нещо велико ?!?!

Изказвали се били ласкаво за него великите .... ми и Бекенбауер говори хубаво за Димитър Пенев, това значи ли, че той е велик футболист за световния футбол ??! .... ми не. Това са нормални и колегиални изказвания между колеги.

И не, Флориан Алберт не ми е никакъв любимец. Просто давам пример как в епохата на Гунди е могло да се постигат велики неща и без да излизаш от източна Европа (което ви е основният мотив що Г.А. не постигнал нищо) .....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 авг 2025 19:18

Der Schmarotzer написа: ..... КСПП ..... КСПП .... КСПП ...

Само като прочетеш това и ти става ясно колко си "обективен" ..... бахти злобата .... все едно аз да пиша за Гунди "шофьорчето" .....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 авг 2025 19:23

ReBorn1982 написа:Аз мнение за Гунди нямам, цитирам фактите. А те са повече от ясни - Гунди абсолютно нищо велико не е постигнал. Е как може да е велик един футболист без да е постигнал нещо велико ?!?!

Изказвали се били ласкаво за него великите .... ми и Бекенбауер говори хубаво за Димитър Пенев, това значи ли, че той е велик футболист за световния футбол ??! .... ми не. Това са нормални и колегиални изказвания между колеги.

И не, Флориан Алберт не ми е никакъв любимец. Просто давам пример как в епохата на Гунди е могло да се постигат велики неща и без да излизаш от източна Европа (което ви е основният мотив що Г.А. не постигнал нищо) .....

Кой футболист от източна Европа по онова време е постигнал нещо освен Любимия ти Алберт, за кой друг починал български футболист са пращани такива телеграми, на кой друг Българин изобщо се събраха толкова хора на погребението, само не отричай и това, защото аз присъствах на него с по-големият ми брат и знам какво беше.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 авг 2025 19:31

ReBorn1982 написа:
Der Schmarotzer написа: ..... КСПП ..... КСПП .... КСПП ...

Само като прочетеш това и ти става ясно колко си "обективен" ..... бахти злобата .... все едно аз да пиша за Гунди "шофьорчето" .....

Абревиатурата е много правилна: Кхристо Стоичков Президент, Президент! Аман от недоразбрали Ентелектуалци
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 авг 2025 20:17

Не се прави, много добре знаем че КСПП значи (в злобните ви мозъци) "Кюрда Стоичков Пeдераст, Педeраст"

damyanov1963 написа:Кой футболист от източна Европа по онова време е постигнал нещо освен Любимия ти Алберт,

Олег Блохин, Драган Джаич и т.н., много са. Те наистина са велики, Гунди не е.

damyanov1963 написа: .... за кой друг починал български футболист са пращани такива телеграми, на кой друг Българин изобщо се събраха толкова хора на погребението, само не отричай и това, защото аз присъствах на него с по-големият ми брат и знам какво беше.

Това не са футболни успехи. Нямат нищо общо с темата.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 01 авг 2025 20:31

damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:Аз мнение за Гунди нямам, цитирам фактите. А те са повече от ясни - Гунди абсолютно нищо велико не е постигнал. Е как може да е велик един футболист без да е постигнал нещо велико ?!?!

Кой футболист от източна Европа по онова време е постигнал нещо освен Любимия ти Алберт, за кой друг починал български футболист са пращани такива телеграми, на кой друг Българин изобщо се събраха толкова хора на погребението, само не отричай и това, защото аз присъствах на него с по-големият ми брат и знам какво беше.

Не се хаби да обясняваш нещо на тези злобарчета. Никой не може да ни отнеме великите мачове и големите играчи, които сме гледали на живо. Когато на мачовете бяхме заедно с приятелите си цесекари, подкрепяхме си отборите и се бъзикахме добронамерено, без капка злоба. Това си е нашия живот, който сегашните младежи едва ли ще изживеят.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 авг 2025 20:56

ReBorn1982 написа:Не се прави, много добре знаем че КСПП значи (в злобните ви мозъци) "Кюрда Стоичков Пeдераст, Педeраст"

Какво вие знаете можете да кажете само вие, а какво аз съм искал да кажа, мога да кажа само аз. Това, че не си разбрал въобще това, което съм написал си е твой проблем, не го прехвърляй и на другите.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 авг 2025 21:06

Всеки много добре знае какво значи КСПП .... жалко че нямаш доблестта да си стоиш зад грозните и гнусни обиди. Типично за левскар.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 авг 2025 21:06

Този Спартак ли не можаха да бият титаните, колосите от “София”?
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 01 авг 2025 21:12

Случайно попаднах на Диема и хванах последните 2-3 минута от тоя мач и искам да попитам кой е разрешил на тая картофена нива да се играят мачове от първото ниво на футбола ни? Отсвирих нашето първенство преди около 10 години и нищо не се е променило.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Левски”