Нов Стадион на Челси?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Нов Стадион на Челси?!

Мнениеот fireblood » 04 окт 2011 15:08

Здравейте! Виждам, че са се появили някакви информации за нов стадион на Челси. Тук можем да обсъдим създалата се ситуация. Бих искал да чуя и как според вас би се казвал новият стадион. На мен лично новината ми харесва, макар че Челси е преживял толкова много вълнуващи мачове на Стамфорд Бридж. Една такава инвестиция може само да помогне на отбора от икономическа гледна точка в бъдеще. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Нов Стадион на Челси?!

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2011 15:13

Няма да е лошо да има 20 000 човека на мач повече,но доколкото съм запознат имаше някаква врътка с името на отбора и стадиона :roll: И ако се премести отбора на нов стадион,май клуба ще е с друго име,но не съм много сигурен.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 04 окт 2011 15:17

CTAHKO написа:Няма да е лошо да има 20 000 човека на мач повече,но доколкото съм запознат имаше някаква врътка с името на отбора и стадиона :roll: И ако се премести отбора на нов стадион,май клуба ще е с друго име,но не съм много сигурен.

:shock: К'во?! Дано не си прав.

Потребителски аватар
MarioGotze
Контакти:

Мнениеот MarioGotze » 04 окт 2011 15:26

fireblood написа:
CTAHKO написа:Няма да е лошо да има 20 000 човека на мач повече,но доколкото съм запознат имаше някаква врътка с името на отбора и стадиона :roll: И ако се премести отбора на нов стадион,май клуба ще е с друго име,но не съм много сигурен.

:shock: К'во?! Дано не си прав.

Клубът няма да е с ново име! Може би името на стадиона може да се промени! В случай на добра сделка защо не?! А защо и Абрамович не инвестира в нещо наистина голямо (над 70 000 места)? Добро решение, но може и по-добре.
Един е ФЕНОМЕНА!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 04 окт 2011 15:31

Имена на футболни отбори трудно биха се променили в днешно време, но предполагам, че новият стадион би носил името на някой спонсор ... така е в днешния живот! Комерсиализацията над всичко!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 окт 2011 15:33

Мда, така е ... Друг голям проблем е липсата на разрешение от общината - Абрама вече пробва поне 5 пъти и винаги му отказваха. Стамфорд Бридж пък не може да бъде експандван заради линията, минаваща покрай стадиона и прилежащите към стадиона хотели, намиращи се в зад западната трибуна.

На 27 октомври ще има нови разговори с Chelsea Pitch Owners, на които ще бъде обсъден проблема с името. Или поне така пишеше в английската преса.

Също така и Абрама беше договорил продажбата на името на стадиона, но отново Chelsea Pitch Owners блокираха сделката.

Потребителски аватар
chelseaboy
Контакти:

Мнениеот chelseaboy » 04 окт 2011 15:34

Над 70 000 трудно ще пълним. 60 хиляди си е перфектно. Но доколкото съм запознат, няма начин да се прави разшиерение на Стамфорд Бридж, така че ако се местим ще е на напълно нов стадион с може би ново име - Самсунг Арена :)

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 04 окт 2011 15:39

Или пък Самсунг Стейдиъм. Може и да е нещо друго. А дали е възможно да го кръстят отново Стамфорд Бридж. Тогава ще съм най-довелен, може би не само аз, но едва ли...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2011 15:46

fireblood написа:Или пък Самсунг Стейдиъм. Може и да е нещо друго. А дали е възможно да го кръстят отново Стамфорд Бридж. Тогава ще съм най-довелен, може би не само аз, но едва ли...

Няма как да стане.Нали това се опитвам да ти обясня,че правата на името на стадиона както и собственоста на самия стадион и името на клуба се държат от друга фирма и от там идват врътките.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 окт 2011 15:46

И ако се премести отбора на нов стадион,май клуба ще е с друго име,но не съм много сигурен.

Това е вярно,новото име на отбора ще е:Roma N' Blues,а стадиона:Pensioners Arena! 8-)

Върни се в “Челси”