Нов Стадион на Челси?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Нов Стадион на Челси?!
Здравейте! Виждам, че са се появили някакви информации за нов стадион на Челси. Тук можем да обсъдим създалата се ситуация. Бих искал да чуя и как според вас би се казвал новият стадион. На мен лично новината ми харесва, макар че Челси е преживял толкова много вълнуващи мачове на Стамфорд Бридж. Една такава инвестиция може само да помогне на отбора от икономическа гледна точка в бъдеще. 

Re: Нов Стадион на Челси?!
Няма да е лошо да има 20 000 човека на мач повече,но доколкото съм запознат имаше някаква врътка с името на отбора и стадиона
И ако се премести отбора на нов стадион,май клуба ще е с друго име,но не съм много сигурен.

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Няма да е лошо да има 20 000 човека на мач повече,но доколкото съм запознат имаше някаква врътка с името на отбора и стадионаИ ако се премести отбора на нов стадион,май клуба ще е с друго име,но не съм много сигурен.

- MarioGotze
- Контакти:
fireblood написа:CTAHKO написа:Няма да е лошо да има 20 000 човека на мач повече,но доколкото съм запознат имаше някаква врътка с името на отбора и стадионаИ ако се премести отбора на нов стадион,май клуба ще е с друго име,но не съм много сигурен.
К'во?! Дано не си прав.
Клубът няма да е с ново име! Може би името на стадиона може да се промени! В случай на добра сделка защо не?! А защо и Абрамович не инвестира в нещо наистина голямо (над 70 000 места)? Добро решение, но може и по-добре.
Един е ФЕНОМЕНА!
Имена на футболни отбори трудно биха се променили в днешно време, но предполагам, че новият стадион би носил името на някой спонсор ... така е в днешния живот! Комерсиализацията над всичко!
- Frankie Lampard
- Контакти:
Мда, така е ... Друг голям проблем е липсата на разрешение от общината - Абрама вече пробва поне 5 пъти и винаги му отказваха. Стамфорд Бридж пък не може да бъде експандван заради линията, минаваща покрай стадиона и прилежащите към стадиона хотели, намиращи се в зад западната трибуна.
На 27 октомври ще има нови разговори с Chelsea Pitch Owners, на които ще бъде обсъден проблема с името. Или поне така пишеше в английската преса.
Също така и Абрама беше договорил продажбата на името на стадиона, но отново Chelsea Pitch Owners блокираха сделката.
На 27 октомври ще има нови разговори с Chelsea Pitch Owners, на които ще бъде обсъден проблема с името. Или поне така пишеше в английската преса.
Също така и Абрама беше договорил продажбата на името на стадиона, но отново Chelsea Pitch Owners блокираха сделката.
- chelseaboy
- Контакти:
Над 70 000 трудно ще пълним. 60 хиляди си е перфектно. Но доколкото съм запознат, няма начин да се прави разшиерение на Стамфорд Бридж, така че ако се местим ще е на напълно нов стадион с може би ново име - Самсунг Арена 

Или пък Самсунг Стейдиъм. Може и да е нещо друго. А дали е възможно да го кръстят отново Стамфорд Бридж. Тогава ще съм най-довелен, може би не само аз, но едва ли...
fireblood написа:Или пък Самсунг Стейдиъм. Може и да е нещо друго. А дали е възможно да го кръстят отново Стамфорд Бридж. Тогава ще съм най-довелен, може би не само аз, но едва ли...
Няма как да стане.Нали това се опитвам да ти обясня,че правата на името на стадиона както и собственоста на самия стадион и името на клуба се държат от друга фирма и от там идват врътките.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
И ако се премести отбора на нов стадион,май клуба ще е с друго име,но не съм много сигурен.
Това е вярно,новото име на отбора ще е:Roma N' Blues,а стадиона:Pensioners Arena!