По принцип съдийството би трябвало да оказва косвено влияние върху футбола, но определено се получават доста грешки, къде неволно или волно.
Пиша сега, защото снощи все още бях под влияние на мача.
Ще обърна внимание на три изключително решаващи мачове за борбата в ШЛ.
2005 г. - Ливърпул - Челси 1:0 (гол-фантом, както го нарече тогавашния треньор на Челси Моуриньо, топката не бе преминала голлинията, с този гол Ливърпул се добра до финала и там спечели ШЛ)
2009 г. Челси - Барселона 1:1 (три 100% дузпи не бяха отсъдени в полза на Челси, като съдията съвсем нагло отминаваше ситуациите, може би трябваше да убият някой в наказателното поле на барса, че да отсъдят поне една дузпа, след това Барселона спечели ШЛ)
2010 г. Интер - Челси 2:1 (при резултат 1:0, 100% дузпа за Челси и червен картон за Самуел, при евентуално 1:1 и с човек по-малко, дали мача щеше да завърши така?!)
Хубавото е поне, че има реванш и несправедливостта може да бъде поправена, но защо се получава така и то все срещу един отбор в най-решаващите моменти?!
Челси и съдиите в ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси и съдиите в ШЛ
Съжелявам че Челси не би снощи, но нищо не можем да променим. Каквото е станало, е станало. Съдийски грешки има навсякъде, а и това допринася към драматизма във футбола като цяло. Все пак мачът свърши и гледаме напред. Имаме реванш, 1/4 финал за ФА къп и сме лидери във Висшата лига. Ако сините искат да направят нещо този сезон, трябва да се измъкват от всяка трудна ситуация, както и прави Манчестър Юнайтед, затова са големи шампиони ..
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Съдиите мразят Челси . Особено в ШЛ..... Да ви напомням ли за полуфинала срещу Барселона ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Няма нищо такова, какво сте тръгнали сега да ревете тука... половината от отбора на Челси се държат като нечовеци, преливат от самочувствие и наглост, и подскачат на съдиите, падат за дузпа всяка атака, и накрая вие, и някви журналистчета се опитвате да ги изкарата "порязани"... глупости!
Особенно в снощният мач... съдията свири еднакво и за двата отбора, верно, не беше особенно прав в някой отсъждания, но ситуацийте бяха на кантар.
Особенно в снощният мач... съдията свири еднакво и за двата отбора, верно, не беше особенно прав в някой отсъждания, но ситуацийте бяха на кантар.
Последна промяна от crap на 25 фев 2010 11:13, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA
- metodito
- Контакти:
Че той Оребрьо мрази всички. Виж какво направи с Байерн - Фиорентина. Всички преди мача трепереха като знаеха какви ги натвори на полуфинала между Челси и Барса. И той просто си показа рогата.
- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
Като цяло вчера съдията се справи с мача на фона на грешките в предишните осминафинали. може би положението на калу можеше да се свири , но не беше толкова фрапантно.главния съдия беше доста далече и мисля , че грешката беше повече на страничния , които не му сигнализира .
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Това не се случва само на Челси, обърнете внимание как се свири на Арсенал в шампионската лига...Нямам предвид само последния мач с Порто, преди години пак с Ливърпул едни нарисувани дузпи не се даваха, а в края Бабел се строполи като покосен от светкавица и веднага имаше дузпа...
Моето мнение, е че просто има отбори, които неизменно и постоянно се бутат в шампионската лига и това е очевадно...Аз като гледам съдийството в тези осминафинали от ШЛ и все повече си мисля, че нашите съдии са като писенца в сравнение с тези, а брутално отменения автогол на Черно море срещу Левски изглежда като най-коректното съдийско отсъждане за всички времена...
Моето мнение, е че просто има отбори, които неизменно и постоянно се бутат в шампионската лига и това е очевадно...Аз като гледам съдийството в тези осминафинали от ШЛ и все повече си мисля, че нашите съдии са като писенца в сравнение с тези, а брутално отменения автогол на Черно море срещу Левски изглежда като най-коректното съдийско отсъждане за всички времена...
Очаквах да влезне Вили Вуцов да му дърпа ушите 

- ZinedineZidane
- Контакти:
Съдийството действително изглежда слабо. Казвам изглежда, защото хич не съм убеден, че това са случайни грешки. Не съм човек, който влиза в някакви конспирации, но това вече става нагло... Челси не ги понасям по принцип, но заствам зад тяхната позиция за снощния мач!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
- Контакти:
СЪДИЯТА ПОРЯЗА ЧЕЛСИ,НО НЕ Е ВИНОВЕН ЗА НЕСЕРИОЗНАТА ИГРА В СИНЯТА ЗАЩИТА.ДОРИ ИНТЕР ДА БЕ ОСТАНАЛ С 10 ДУШИ И ДА БЕ ОТСЪДЕНА ДУЗПА ЗА ЧЕЛСИ МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ.АКО В ЛОНДОН СИНИТЕ ИГРАЯТ КАКТО ПРЕЗ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ МАЧА И НЕ ДОПУСКАТ ТАКИВА ЕЛЕМЕНТАРНИ ГОЛОВЕ-ОСОБЕНО ВТОРИЯ -ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ.СРЕЩУ БАРСА ЙОРЕБРО СЕ ПОСРАМИ И ИЗЛОЖИ СИМПАТИЧНИЯ НОРВЕЖКИ НАРОД,НО ЧЕЛСИ СИ БЯХА ВИНОВНИ ЗА ИЗРАВНЯВАНЕТО В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА И ЗА ТОВА,ЧЕ НЕ ВКАРАХА ВТОРИ ГОЛ СРЕЩУ НАМАЛЕНИЯ СЪСТАВ НА КАТАЛУНЦИТЕ.ЧЕЛСИ ВСЕ ОЩЕ ТЪРСИ МЯСТО СРЕД ВЕЛИКИТЕ ОТБОРИ И Е НА ПЪТ ДА УСПЕЕ,НО СЕ ИСКА ВРЕМЕ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНА РАБОТА.АБРАМОВИЧ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ДОКАТО НЕ ВЗЕМЕ ШЛ И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ.