Ние се справихме добре и без Дрогба. Те няма да направят нищо без Уейн Руни", коментира треньорът на Челси
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти вярва, че отборът му има стратегическо предимство пред Манчестър Юнайтед. Това е класата на резервните футболисти.
В последните няколко седмици сините трябваше да се справят без няколко ключови футболисти заради турнира за купата на Африка. Най-големият отсъстващ бе Дидие Дрогба. Майкъл Есиен пък дълго време отсъства заради контузия.
Въпреки това лондончани не показаха спад в представянето си, а точно обратно - записаха много убедителни победи.
Манчестър Юнайтед също имаше криза с много отсъстващи футболисти - главно в защита. Това доведе до някои издънки, най-вече съкрушителната загуба с 0:3 от Фулъм.
Карло Анчелоти обаче вярва, че Юнайтед могат да имат още по-големи проблеми, ако трябва да се справят без голмайстора си Уейн Руни.
"При липсата на Дидие Дрогба имахме възможност да пуснем други, фантастични играчи", заяви той, цитиран от Скайспортс.
"Но без Руни, на Юнайтед ще е изключително трудно да спечели титлата. Той е решителен играч за тях".
Интересното е, че Анчелоти изобщо не коментира Арсенал, който в момента има повече точки от Челси, а през целия сезон трябваше да се справя с безброй контузии на основни футболисти.
Анчелоти: Резервите ни са по-добри от на Манчестър Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
- battlestar31
- Контакти:
Re: Анчелоти: Резервите ни са по-добри от на Манчестър Юнайтед
Прав е Анчелоти ако и руни се контузи юнайтед ще станат още по жалка картинка 

Тоз вече се превзема някой ще му тури един шамар...помнете ми думата
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Messinho написа:Тоз вече се превзема някой ще му тури един шамар...помнете ми думата
Що да са превзема, напълно прав си е
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
- Lord of memory
- Контакти:
Messinho написа:Тоз вече се превзема някой ще му тури един шамар...помнете ми думата
Или една дъвка на ЧАлото след погрома дето им се подготвя на ОТ.

Иначе те резервите им са по-страри и от тиулярите на Диамантената фабрика, Паула Ферейра, Деко не знам си кой.
Средна възраст 59 години, може да се конкурират с Милан перфектно. (те и тез какво ги чака скоро и тях като диамантите, направо ги съжалявам).
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
А какво да кажем за Арсенал като куп титуляри не играят и още имат шанс за нещо голямо.
- Lord of memory
- Контакти:
И кой са тея куп титуляри, като изключим РВП ?
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
- Контакти:
Lord of memory написа:Messinho написа:Тоз вече се превзема някой ще му тури един шамар...помнете ми думата
Или една дъвка на ЧАлото след погрома дето им се подготвя на ОТ.
Иначе те резервите им са по-страри и от тиулярите на Диамантената фабрика, Паула Ферейра, Деко не знам си кой.
Средна възраст 59 години, може да се конкурират с Милан перфектно. (те и тез какво ги чака скоро и тях като диамантите, направо ги съжалявам).
Ka 59 години ве, имаме страхотни млади играчи, като Даниел Стъридж, Саломон Калу, Сам Хътчинсън, имеме страхотни млади таланти. Най-старият от резервите е Деко, който е на 34 години ве !!!!

Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.
Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....
:D :D :D :D :D
На тоз много му порасна работата, още от първия си сезон и взе да се заяжда.Ще си намери майстора.
Реално Челси в момента наистина имат по качествен състав, но в крайна сметка по времето когато ги нямаше Дрогба и другите от Купата на Африка те изиграха само един мач за шампионат и то като домакини, а преди това при толкова слаби мачове на МЮ реалната разлика е само 4 ри точки за тях при равни мачове така че дали се справят добре времето ще покаже.