Chelsea vs. Tottenham

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Chelsea vs. Tottenham

Мнениеот Blue_Lion » 30 авг 2008 11:04

Дербито на Лондон за този кръг. Прогнозите мисля са излишни,слаб старт за Tottenham,а и сагата околко трансфера на Бербо много им повлия.Също така няма да могат да използват Павлюченко(май?!),но са доста корав тим и ще искат да излезнат от кризата в която са,а това става с Победа ! В нашия лагер,нещата вървят добре и мисля,че Chelsea няма да има кой знае какъв проблем с "шпорите".Най-малкото играем на The Bridge и се съмнявам пред "наша" публика да изпуснем трите точки.

Все пак е дерби изходът не може да се предвиди точно поради тази причина така,че...Chelsea or Tottenham ?

Go on You BLUES
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Chelsea vs. Tottenham

Мнениеот soilwork » 30 авг 2008 11:13

4-0 ще ги смажат :mrgreen: бербо не е в групата но и с него все тая :D рамос е пътник още 2-3 кръга да изкара най-много

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 30 авг 2008 11:26

Сигурен успех за Челси ... просто Тотнъм са жалка картинка... Само хленчът и Бербо им бил виновен за всичко ... пък и с тоя некъдърен Руснак Павлюченко , ще я докарат до 12-15-то място !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 30 авг 2008 11:47

Blue_Lion с какво им влияе лошо Бербо ? Че те са некъдърници и немогат да играят или пък , че са прости , че не си купиха нападател ли ? Рамос да се прави на голямата работа да не пуска Бербатов в мача със Съндарланд му донесе загуба ....
Иначе по темата .... Ясно е на 100 % , че Челси ще ги убие от бой ;)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 30 авг 2008 11:56

Просто постоянно се пише за трансфера на Бербо в United,и Рамос нещо май наглася играчите срещу него и един след друг се изказват лошо за Митко,а той не го е заслужил.Създава се напрежение в отбора,изкарват Митко виновен.Това е.Ако не беше той (е и Грант де :D ),Tottenham нямаше да вземе Carling Cup ;) Плюс това още миналия сезон Бербо каза,че остава в Tottenham като иска да играе в ШЛ.Шпорите не успяха да се класират и Бербо каза,че както той е останал верен на клуба,така и сега клубът трябва да му върне жеста.Ама нали това е еврейски отбор и ако няма печалба,не става.Прецакват го яко,плюят го яко а не го е заслужил.Това не е отбора за Митко. United е по-добре за него.
Изображение

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 30 авг 2008 12:00

Blue_Lion написа:Просто постоянно се пише за трансфера на Бербо в United,и Рамос нещо май наглася играчите срещу него и един след друг се изказват лошо за Митко,а той не го е заслужил.Създава се напрежение в отбора,изкарват Митко виновен.Това е.Ако не беше той (е и Грант де :D ),Tottenham нямаше да вземе Carling Cup ;) Плюс това още миналия сезон Бербо каза,че остава в Tottenham като иска да играе в ШЛ.Шпорите не успяха да се класират и Бербо каза,че както той е останал верен на клуба,така и сега клубът трябва да му върне жеста.Ама нали това е еврейски отбор и ако няма печалба,не става.Прецакват го яко,плюят го яко а не го е заслужил.Това не е отбора за Митко. United е по-добре за него.

Тук си мн. прав.А по темата Челси със сигурност ще ги разкъсат.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 30 авг 2008 12:42

Темата май трябваше да я кръстя "С колко ще вейне Chelsea слабия отбор на Tottenham ?" или "Кой ще са голмайсторите ?" :D :D
Изображение

Потребителски аватар
user
Контакти:

Мнениеот user » 30 авг 2008 13:21

Здравейте, всъщност това е форум на Челси, също така не успорвам и фактити изброени от вас по-горе, но ми се струва, че няма да е точно така, както го казвате...просто това е Англия, като прибавим и че е лондонско дерби...не знам, но аз определено няма да сложа 1-ца, най-малкото ми звучи добе коефициента за Х2! :) Успех и да стане добър мач!
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 авг 2008 13:34

user написа:Здравейте, всъщност това е форум на Челси, също така не успорвам и фактити изброени от вас по-горе, но ми се струва, че няма да е точно така, както го казвате...просто това е Англия, като прибавим и че е лондонско дерби...не знам, но аз определено няма да сложа 1-ца, най-малкото ми звучи добе коефициента за Х2! :) Успех и да стане добър мач!

сложи над 3.5 гола :)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Tino
Контакти:

Мнениеот Tino » 30 авг 2008 15:23

soilwork написа:4-0 ще ги смажат :mrgreen: бербо не е в групата но и с него все тая :D рамос е пътник още 2-3 кръга да изкара най-много

Хааххахаха не подценявайте Тотнъм колкото и да са зле това е дерби!
Лошо е ако Бербатов е извън групата защото не виждам кой ще вкара ?
Аз залагам за Х 2:2 тр.ако не се лъжа последния им мач сварши 4:4 и Берба вкара.
за мен реално мача отива на 1ца ,но да видим!

Върни се в “Челси”