ЧЕЛСИ - БАЗЕЛ

Стадион : Стамфорд Бридж (Капацитет - 42 420)

Групата на Челси:

Оставащите мачове до края на груповата фаза :

Мачът ще се предава пряко по :

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Parmalat написа:Челси и Базел са фаворити за излизане от групата.Иван Иванов излиза титуляр за Базел.
we are the champions написа:Parmalat написа:Челси и Базел са фаворити за излизане от групата.Иван Иванов излиза титуляр за Базел.
Базел фаворит за излизане от групата ?! при положение ,че в тази група е Шалке не ме карай да се смея![]()
2:0 за Челси
we are the champions написа:Parmalat написа:Челси и Базел са фаворити за излизане от групата.Иван Иванов излиза титуляр за Базел.
Базел фаворит за излизане от групата ?! при положение ,че в тази група е Шалке не ме карай да се смея![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта