Челси-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Челси-трансфери и спекулации, Лято 2015

Мнениеот 0007 » 27 юли 2015 05:13

Честно казано в някой от мачовете можем и да пробваме ромб с Матич + Фабрегас/Оскар/Вилиян/Азар/Рамирес,а отпред Коста и Фалкао.Оскарито отдавна се надявах да го пробваме в центъра до Неманя,но Вилиян...вие се шегувате :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 юли 2015 10:55

За мен имате нужда от 2-3 качествени полълнения :roll: Шансът да изиграете втори пореден цял сезон с един и същ състав клони към нула :? Отделно, че без попълнения, успех в ШЛ ( достигане на поне полуфинал ), за мен е почти невъзможен :roll: Оня ден с ПСЖ беше много зле работата ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 27 юли 2015 11:49

Всеки знае това, освен може би Моу :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 юли 2015 12:49

gdlk написа:Всеки знае това, освен може би Моу :)

Ако верно ще правите стадион, може и бюджета да е орязан :? Ние бехме така 7-8 години ...

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 27 юли 2015 13:32

в Английските форуми точно това се говори

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 27 юли 2015 15:44

Да, съдейки и по изказванията на Моуриньо... Изглежда изграждането на стадион ще е преоритет. Дано поне, ако не се вземат нови играчи да се опита да наложи най-накрая някое момче от школата.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 юли 2015 15:50

fireblood написа:Да, съдейки и по изказванията на Моуриньо... Изглежда изграждането на стадион ще е преоритет. Дано поне, ако не се вземат нови играчи да се опита да наложи най-накрая някое момче от школата.

Тоя Лофтус-а го бива, може да се пробва за купите :? Челси има 1000 човека под наем ... ако не може 3-4 да се намерят за резерви ... :?

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 27 юли 2015 17:16

Бюджетът може и да е ограничен, но аз съм на мнение, че футболисти освен един централен защитник не ни трябват. Разбира се, трябва си и заместник на Филипе, на който пожелавам успех. Много качествен футболист, но Азпи му изяде хляба, просто беше по-добър.

Гръбнакът на отбора ще бъде същия като миналата година не само този сезон, но и следващите доста. Когато имаш Азпи, Тери, Иванович, Кейхил, Матич, Сеск, Оскар, Вилиян, Азар, Коста и Куртоа, сработили са се и са станали шампиони, не можеш да се глезиш с 30-40 млн. за резерви. Взехме страшно добър вратар за резерва, Бегович безпроблемно ще изкара Кепътъл Уан до края, дано я вземем отново. В нападение изглеждаме доста солидно от доста години насам. Коста вече е доказал себе си в Англия, Реми също направи силен сезон. Така че дори и Фалкао да не се възроди, това няма да е фатално. Отделен е въпросът, че според мен той е супер нахъсан да се завърне по-силен от всякога. Аз вярвам силно в него. Знам ви предразсъдъците за Микел/Рамирес, но за мен точно те са футболистите, които ни трябват за т.нар. "ротация". Не са световна класа, но винаги ще се раздадат максимално за Челси, когато отборът има нужда от тях. Да не забравяме и Лофтъс-Чийк. Всичките искаме да му даваме шансове, ама вземем ли Сисоко/Шнайдерлин, шансове-йок! Да не забравя Моузес, който изглежда друг човек. Току-виж и на Куадрадо му потръгнало и ставаме машини. Титлата е наша и тази година, ако ще и 20 Стърлинговци и Швайнита да купят. Най-добрите сме и ще го докажем! Нямам търпение! :twisted:
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 27 юли 2015 18:08

Синичко написа:Бюджетът може и да е ограничен, но аз съм на мнение, че футболисти освен един централен защитник не ни трябват. Разбира се, трябва си и заместник на Филипе, на който пожелавам успех. Много качествен футболист, но Азпи му изяде хляба, просто беше по-добър.

Гръбнакът на отбора ще бъде същия като миналата година не само този сезон, но и следващите доста. Когато имаш Азпи, Тери, Иванович, Кейхил, Матич, Сеск, Оскар, Вилиян, Азар, Коста и Куртоа, сработили са се и са станали шампиони, не можеш да се глезиш с 30-40 млн. за резерви. Взехме страшно добър вратар за резерва, Бегович безпроблемно ще изкара Кепътъл Уан до края, дано я вземем отново. В нападение изглеждаме доста солидно от доста години насам. Коста вече е доказал себе си в Англия, Реми също направи силен сезон. Така че дори и Фалкао да не се възроди, това няма да е фатално. Отделен е въпросът, че според мен той е супер нахъсан да се завърне по-силен от всякога. Аз вярвам силно в него. Знам ви предразсъдъците за Микел/Рамирес, но за мен точно те са футболистите, които ни трябват за т.нар. "ротация". Не са световна класа, но винаги ще се раздадат максимално за Челси, когато отборът има нужда от тях. Да не забравяме и Лофтъс-Чийк. Всичките искаме да му даваме шансове, ама вземем ли Сисоко/Шнайдерлин, шансове-йок! Да не забравя Моузес, който изглежда друг човек. Току-виж и на Куадрадо му потръгнало и ставаме машини. Титлата е наша и тази година, ако ще и 20 Стърлинговци и Швайнита да купят. Най-добрите сме и ще го докажем! Нямам търпение! :twisted:

Еии еии , накрая малко и пяна ти излезе на устата :mrgreen:
Както казват в оная тъпа реклама "ела си на по бира" в твоя случай - ела на себе си . Не бъди , като ония лузъри ;)
Тая година реално трябва да се борим за топ 3 ! Ако това стане с тия играчи екстра . Бъди реалист , конкуренцията здраво се подсили ! Представи си Азар ако се контузи не дай си боже? Той направи разликата миналата година. Матич също . За тях заместници нямаме и дано пак изкарат целия сезон здрави . Шнайдерлин отдавна е в Манчестър ! От къде ще го взимаш? :shock:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 27 юли 2015 18:29

Представи си, ако Меси,Неймар и Суарез се контузят... ае по-сериозно.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Челси”