Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Не мога да повярвам, че това недоразумение Феликс е привлечен за такава сума. Абсолютно излишен трансфер на футболист с много противоречиви качества. Тоя Тод Боули е като луд с картечница. Няма да станат така нещата. В същото време на фона на пъснати стотици милиони паунди за некадърници продължаваме да бъдем без качествен централен нападател. На това се вика да имаш много пари, но никакъв акъл.
-
2-ри мач и за мен лично - 2-ро разочарование.
Играем без ясни схема, тактика и идеи.
Като загубим топката, пресата е изключително вяла и на моменти - неадекватна.
След което просто се нареждаме пред наказателното си, и се надяваме противника нещо да обърка ...
В атака - плачи ми се.
Движи се този с топката и макс още един, дето най-силно иска да получи пас.
Другите като че ли спазват "указанията" тип - Ти стоиш ( ама буквално седиш ) ... На 10 м. пред пеналта и примерно - малко вляво или дясно. ТолкоС. :lol:
Общо взето, няма почти никакво движение без топка, без значение дали се отбраняваме или нападаме ...
На тоя физкултурник водещ се треньор ( в едни по-добри времена щеше да е 3-ти помощник на хора като Конте, Моу, Анчелоти, Хидинк... ) ... Му давам най-много да се задържи до Ноември.
Играем без ясни схема, тактика и идеи.
Като загубим топката, пресата е изключително вяла и на моменти - неадекватна.
След което просто се нареждаме пред наказателното си, и се надяваме противника нещо да обърка ...
В атака - плачи ми се.
Движи се този с топката и макс още един, дето най-силно иска да получи пас.
Другите като че ли спазват "указанията" тип - Ти стоиш ( ама буквално седиш ) ... На 10 м. пред пеналта и примерно - малко вляво или дясно. ТолкоС. :lol:
Общо взето, няма почти никакво движение без топка, без значение дали се отбраняваме или нападаме ...
На тоя физкултурник водещ се треньор ( в едни по-добри времена щеше да е 3-ти помощник на хора като Конте, Моу, Анчелоти, Хидинк... ) ... Му давам най-много да се задържи до Ноември.
-
- Контакти:
Добре, че е Палмър. Без него сме жалка картинка.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Напред доста по-добре, в защита.......трябва много да се работи. Особено при статичните положения.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

След толкова години най-после имаме атакуващ Челси :lol: Защитата обаче е под всякаква критика и това може да изяде главата на Мареска.Все пак по принцип италианските треньори се справят добре в Челси, така че надежда има..

-
Ударихме ги лошо, но като че ли на онея адреналина им дойде в повечко.
Така и не успях да разбера, що беше това напрежение през първото полувреме, след головете ?
Инак, тея ни тролиха яко, като резултати в последните сезони. Сега си го получиха.
Но мнението ми за Мареска остава. За сега е физкултурник, който трудно впряга предоставените му индивидуалности.
Днес действително в оф. план ни върза. Според мен голът на Палмър ни спечели мача.
Нищо, че домакините изравниха точно преди почивката. Без него, доста яко ни бяха наели след първото изравняване и не се знаеше, дали нямаше да се приберем с пасив на почивката.
Въпреки, че при това 2-6 написаното горе изглежда химера, който иска, нека види какво се случваше преди голът на Коул.
П.С.
Браво на Маду !
Рядко се вижда човек с еднакво добър удар с двата крака ...
А и Котарачето ги започна ... :)
Така и не успях да разбера, що беше това напрежение през първото полувреме, след головете ?
Инак, тея ни тролиха яко, като резултати в последните сезони. Сега си го получиха.
Но мнението ми за Мареска остава. За сега е физкултурник, който трудно впряга предоставените му индивидуалности.
Днес действително в оф. план ни върза. Според мен голът на Палмър ни спечели мача.
Нищо, че домакините изравниха точно преди почивката. Без него, доста яко ни бяха наели след първото изравняване и не се знаеше, дали нямаше да се приберем с пасив на почивката.
Въпреки, че при това 2-6 написаното горе изглежда химера, който иска, нека види какво се случваше преди голът на Коул.
П.С.
Браво на Маду !
Рядко се вижда човек с еднакво добър удар с двата крака ...
А и Котарачето ги започна ... :)
-
- Контакти:
Продължава да ни липсва качествен централен нападател. И това го казвам въпреки разгромната победа, просто Палмър е световна класа, а Мадуеке направи мача на живота си, затова се получи този резултат. Дано вземем топ нападател до края на трансферния прозорец, топ, а не Калвърт Люйн, който е на нивото на Броя. Може би чакаме да бъдат продадени Стърлинг и Чилуел, след като се освободим от огромните им заплати и влезнат някакви свежи пари ще финализираме още един трансфер. Обаче не разбирам защо се отписа така Чилуел, само на 27 години и перфектен бек, може би от най-добрите бекове във ВЛ. Абсолютно идиотско решение за него.
едит.
Последна промяна от Тони на 28 авг 2024 19:12, променено общо 1 път.
Highlander написа:Не мога да повярвам, че това недоразумение Феликс е привлечен за такава сума. Абсолютно излишен трансфер на футболист с много противоречиви качества. Тоя Тод Боули е като луд с картечница. Няма да станат така нещата. В същото време на фона на пъснати стотици милиони паунди за некадърници продължаваме да бъдем без качествен централен нападател. На това се вика да имаш много пари, но никакъв акъл.
добре че не се набутахме със Саму. Порто го взеха за 15 милиона :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen: