Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
JustChelsea
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Едва ли има нормален, който да иска Лукчо и неговата тики-така. Испания през последните 3-4 години бяха скръб под негово ръководство.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Грешка беше назначаването му.
След инванзията на Русия в Украйна клубът все пак се съхрани.
След инванзията на Русия в Украйна клубът все пак се съхрани.
-
Capitano_Puyol
1/2финал на Европейско постигна Луис Енрике и беше на едни дузпи от финал. Тогава изобщо Италия не заслужаваше победата срещу Испания (Евро 2021). И Луис Енрике не е играл никакво тики-така, даже с Барса при требъла 2014/2015 доста често го обвиняваха че от бековете Алба и Алвеш топката лети право към триото отпред Меси-Неймар-Суарес и прескача халфовата линия.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
-
JustChelsea
- Контакти:
Capitano_Puyol написа:1/2финал на Европейско постигна Луис Енрике и беше на едни дузпи от финал. Тогава изобщо Италия не заслужаваше победата срещу Испания (Евро 2021). И Луис Енрике не е играл никакво тики-така, даже с Барса при требъла 2014/2015 доста често го обвиняваха че от бековете Алба и Алвеш топката лети право към триото отпред Меси-Неймар-Суарес и прескача халфовата линия.
Бегай бе залупен.
Не играел тики-така. Ахахахахаха
-
THE G.A.M.E
Конте или Нагелсман :)
Повечето репорти са, че няма да се бърза с назначението, а ще има по-сериозен процес по избор и интервюта с кандидатите. Дано само не се проточи до лятото. Според мен е задължително да имаме мениджър, който да води отбора в поне 5-6 мача и съответния период от време, в който да прецени кои играчи ще са му необходими в следващия сезон и кои не.
Хубавото е, че изглежда Боели е оставил решението в ръцете на футболните хора, нещо което не се случи при предишната смяна.
За Конте не съм видял да се говори, а и той не е типът мениджър, който да е в основата на дългосрочен проект, какъвто собствениците очевидно искат. Говори се за Нагелсман, Енрике, Почетино, Рубен Аморим, дори Спалети. Последните двама не отвоварят на моето предпочитание да могат да водят отбора в поне няколко мача. На Лукчо и Поч определено не съм фен. Може би ми се искаше да се чуе името на Зидан, но той май не е вариант изобщо.
Хубавото е, че изглежда Боели е оставил решението в ръцете на футболните хора, нещо което не се случи при предишната смяна.
За Конте не съм видял да се говори, а и той не е типът мениджър, който да е в основата на дългосрочен проект, какъвто собствениците очевидно искат. Говори се за Нагелсман, Енрике, Почетино, Рубен Аморим, дори Спалети. Последните двама не отвоварят на моето предпочитание да могат да водят отбора в поне няколко мача. На Лукчо и Поч определено не съм фен. Може би ми се искаше да се чуе името на Зидан, но той май не е вариант изобщо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Зидан няма интерес да работи в Англия, на няколко пъти това беше загатвано от близки до него, когато медиите го свързваха с Юнайтед преди време. Зизу не може да говори на английски, колкото и странно да звучи това на днешно време, а и приоритет за него са Реал на първо място (завръщане за трети път изобщо не е изключено) и Ювентус на второ. Интересно ми е и дали катарците няма все пак да успеят да го убедят да поеме ПСЖ, след като им отказа на няколко пъти заради марсилската си жилка..

CSKA69 написа:Зидан няма интерес да работи в Англия, на няколко пъти това беше загатвано от близки до него, когато медиите го свързваха с Юнайтед преди време.
Нещата се променят, но май в случая интерес липсва, Очаквам отбора все пак да попита, due diligence дет се вика, но не вярвам да стане.
И все пак ми е странно, че не иска да се пробва в Англия. С Реал какво да постигне повече?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Capitano_Puyol
Изтървате ги засега. Пак много пропуски, а и ВАРа все във ваша вреда.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
-
JustChelsea
- Контакти:
Отново боза на терена.