Не играя.
А как става? Артета не подмени ли целия си състав? Ще чакаме Потър да съживи доказани неможачи като Хаверц. Прехвален, убит от креативност състав. 500 милиона за 2 лета, 2 паса не може да вържем.
Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Liquidator
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
Като какъв фактор го споменаваш Артета?
Какво за него, изпуснал ли съм нещо?
Вероятно предвиждаш как взима ВЛ, със своите магически способности.
Какво за него, изпуснал ли съм нещо?
Вероятно предвиждаш как взима ВЛ, със своите магически способности.
- Liquidator
- Контакти:
Яко чистка става само на футбол мениджър.
Ама не става така.
А как става? Артета не подмени ли целия си състав?
Като такъв пример, следиш ли си мисълта? Нищо не предвиждам. Ти наистина ли вярваш, че наличният състав може повече?
Liquidator написа:Яко чистка става само на футбол мениджър.
Ама не става така.А как става? Артета не подмени ли целия си състав?
Като такъв пример, следиш ли си мисълта? Нищо не предвиждам. Ти наистина ли вярваш, че наличният състав може повече?
Като например например Шави, или Евертън при Куман, или Тотнъм на Вилаш Боаш, общо взето пак ти споделям, че не става всеки път, става само на Футбол Мениджър, пускай бетата на 2023, по това време трябва да е излязла и си представи, че си Микел Артета.
Наличният състав взе ШЛ преди година и нещо и е невероятно сега да се представя по този начин, предвид факта че пръснахме , не знам, поне 200 млн за нови.
Арсенал 20г нямат значим трофей и подменяха отбора 10 пъти, което им донесе какво? Първо място през Ноември?
Страхотна мисъл. Следи си я сам.
- Liquidator
- Контакти:
Тони написа:Наличният състав взе ШЛ преди година и нещо и е невероятно сега да се представя по този начин, предвид факта че пръснахме , не знам, поне 200 млн за нови.
Въпросният състав още тогава си личеше, че няма да го бъде в първенството. Нулев прогрес оттогава. Пък ти си чакай на Зиеш, Хаверц и Пулишич да разгърнат потенциала си.
-
JustChelsea
- Контакти:
Фактът, че поне 6 отбора и борещият се да не изпадне Лестър има повече отбелязани голове от нас е красноречив. При една трета от сезон и 13 точки от първия, какви фантазии се пръкат от теб бе Тони? Ние сме добре, другите зле, хах. Бегай.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
JustChelsea написа:Фактът, че поне 6 отбора и борещият се да не изпадне Лестър има повече отбелязани голове от нас е красноречив. При една трета от сезон и 13 точки от първия, какви фантазии се пръкат от теб бе Тони? Ние сме добре, другите зле, хах. Бегай.
Къде да бегам, брато, Жоржиньо ли ти е виновен за головете???
Запомнил си имената на трима човека. Само си прегледай нещата и виж кой храниш, и после дай пауза на нета.
Liquidator написа:Тони написа:Наличният състав взе ШЛ преди година и нещо и е невероятно сега да се представя по този начин, предвид факта че пръснахме , не знам, поне 200 млн за нови.
Въпросният състав още тогава си личеше, че няма да го бъде в първенството. Нулев прогрес оттогава. Пък ти си чакай на Зиеш, Хаверц и Пулишич да разгърнат потенциала си.
Заложи ли на кой ще го бъде в първенството? Ся кажи, сложил си на Арсенал, защото знаеш какво си личи и си един вид Нострадамус. Да си харчиш със здраве парите!
- Liquidator
- Контакти:
Спри да ме цитираш, моля те. Ако ти е интересно какво съм предвидил, може да се върнеш назад в темата.
Liquidator написа:Спри да ме цитираш, моля те. Ако ти е интересно какво съм предвидил, може да се върнеш назад в темата.
Само да си взема голямата тетрадка и започвам да се връщам назад. Ще записвам всичките ти предсказания.