Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Как ми преебахте точния не е истина... пфу
Това е най-мекушавият отбор на Челси, който виждам. Те се пречупват при първата трудност. Срам ме е, надали точно това е искал да види и новият собственик в първия си мач на Моста.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Браво на Тухел, изпусна 2 гола преднина по подобие на Пеп, личи си, че му е фен :D
CHELSEA
Абсолютен дизастърклас от Тухел след втория гол. Цял мач ни порят на контри с пустите дълги топки и поне за 5 минути не ги прибра назад.
Не съм убеден че ни чака нещо добро в Лийдс. Ако бяха с Биелса щеше да ми е по-спокойно, той никога нямаше да ги нареди с 10 души отзад. Марч не е глупак и надали ще играе открито, а за всички е видно че сме супер уязвими на контри.
Гнус ме е че довечера ще съм за Ливърпул, но дано бият.
Не съм убеден че ни чака нещо добро в Лийдс. Ако бяха с Биелса щеше да ми е по-спокойно, той никога нямаше да ги нареди с 10 души отзад. Марч не е глупак и надали ще играе открито, а за всички е видно че сме супер уязвими на контри.
Гнус ме е че довечера ще съм за Ливърпул, но дано бият.

Въпреки всички проблеми в Челси, контузии, собственост, късмет ако щеш и каквото още там се сетиш, не е нормално да си изпуснал 20 точки след като си водил в резултата. При това само веднъж е срещу Ливърпул на Анфийлд - след дузпа и ч.к. за Джеймс. Останалите са масово срещу слабаци, минали 3 пъти центъра :D Няма как да няма треньорска слабост в подобна статистика.
Челси може безпроблемно въпреки всичко да спечели 3 победи в оставащите мачове, но може и да не запише нито 1, с подобно несериозно отношение. И Менди пази много слабо напоследък ...
Челси може безпроблемно въпреки всичко да спечели 3 победи в оставащите мачове, но може и да не запише нито 1, с подобно несериозно отношение. И Менди пази много слабо напоследък ...
CHELSEA
Всички са много слаби, но те половината си мислят за новите си отбори. Не ги виня.
Дайте един списък с тия, дето мислят за следващите си отбори. Освен Азпи, Рюдигер и Кристенсен.

-
JustChelsea
- Контакти:
Аз не виждам други за момента, които мислят за други отбори. Тони пак говори без да мисли и хвърля смешни извинения.
Ако говорим за кой трябва да си тръгне е друг въпрос.
Вчерашният пореден резил е от лиготията на играчите и безумието на Тухел, което вече започва да дразни. Чалоба и Маунт на пейката, пуска Сар при очевидно огъване на играчите и то в края на мача.
Водиш 2:0 и чакаш напълно да ни обърнат игрово, за да направиш късни и малоумни смени.
Фактът, че Арсенал е на точка, а беше на 20 и е с две победи повече от нас, КРЕЩИ.
Точково сме същата работа като миналият сезон.
https://www.football365.com/news/tuchel ... -to-pundit
“Look at the squads of both Arsenal and Chelsea.
“Tuchel has been disappointing this season and he’s lucky to still be in the job, for me.”
Ако говорим за кой трябва да си тръгне е друг въпрос.
Вчерашният пореден резил е от лиготията на играчите и безумието на Тухел, което вече започва да дразни. Чалоба и Маунт на пейката, пуска Сар при очевидно огъване на играчите и то в края на мача.
Водиш 2:0 и чакаш напълно да ни обърнат игрово, за да направиш късни и малоумни смени.
Фактът, че Арсенал е на точка, а беше на 20 и е с две победи повече от нас, КРЕЩИ.
Точково сме същата работа като миналият сезон.
https://www.football365.com/news/tuchel ... -to-pundit
“Look at the squads of both Arsenal and Chelsea.
“Tuchel has been disappointing this season and he’s lucky to still be in the job, for me.”
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
rhaegar написа:Дайте един списък с тия, дето мислят за следващите си отбори. Освен Азпи, Рюдигер и Кристенсен.
И Алонсо. И то кво остана от защитата- дедо Тиаго. И верно Менди пази скандално напоследък. Не знам защо.
... и после внезапно си направих секуро.
Лукаку, Жоржиньо, има и едно прясно интервю на Пулишич.
Той отбора едва избута сезона, аз ако бях на мястото на Тухел, да съм си бил камшика отдавана.
Той отбора едва избута сезона, аз ако бях на мястото на Тухел, да съм си бил камшика отдавана.