ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Re: ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Мнениеот lorda1234 » 21 май 2012 00:41

ralka_levskarka написа:На мен ми е любим футболист и ми стана много гадно ..
Исках да изпълня дузпа, но не ми дадоха тази възможност. През този сезон Не ми харесва начина, по който ме третираха в определен период от сезона. Не очаквах такова отношение“

:|

Аз не виждам как може да си недоволен.Ако не беше Торес щеше да е продаден още зимата.Много странен начин да се отблагодари на феновете, които го подкрепяха през цялата година въпреки разочарованията и се радваха толкова много при негов гол и сега излиза с това интервю.Мен лично ме разочарова много, все пак се надявам да остане защото мисля, че има какво да даде на Челси, но 100% няма да е Дрогба.Сърцето му е при Пуул според мен и трябваше да остане там.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 май 2012 00:42

Хуан Мата - бие дузпите, когато Лампард не е на терена, ясно е защо е избран. Освен това е играч на сезона.
Давид Луиз - биеше дузпите на Бенфика, а и начинът, по който я изпълни беше уникален.
Лампард - без коментар
Коул - лидер на отбора и неговата дузпа беше много добра
Дидие Дрогба - всичко е ясно!

Аз не виждам как Торес ще измести някой от тези петимата, за да бие дузпа. ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 00:44

lorda1234 написа:
Исках да изпълня дузпа, но не ми дадоха тази възможност. През този сезон Не ми харесва начина, по който ме третираха в определен период от сезона. Не очаквах такова отношение“

Аз не виждам как може да си недоволен.Ако не беше Торес щеше да е продаден още зимата.Много странен начин да се отблагодари на феновете, които го подкрепяха през цялата година въпреки разочарованията и се радваха толкова много при негов гол и сега излиза с това интервю.Мен лично ме разочарова много, все пак се надявам да остане защото мисля, че има какво да даде на Челси, но 100% няма да е Дрогба.Сърцето му е при Пуул според мен и трябваше да остане там.

Да, трябваше, но не го направи. За разлика от други фенове на Ливърпул аз уважавам неговото решение и от мен той е запомнен като Легенда на Ливърпул. Надявам се един ден да се върне, но едва ли. Просто той сам е изявил желание да изпълни дузпа, а те са го пренебрегнали, което не е много приятно за един играч от неговата класа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 май 2012 00:45

ralka_levskarka написа:
lorda1234 написа:

Да, трябваше, но не го направи. За разлика от други фенове на Ливърпул аз уважавам неговото решение и от мен той е запомнен като Легенда на Ливърпул. Надявам се един ден да се върне, но едва ли. Просто той сам е изявил желание да изпълни дузпа, а те са го пренебрегнали, което не е много приятно за един играч от неговата класа.

Извинявай, но ти кога си виждала Торес да бие дузпа? :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 00:47

fireblood написа:

Ако не се лъжа в Пуул при отсъствието на Джерард. В Челси са му предложили да бие в един мач, но той сам е отказал.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 май 2012 00:48

ralka_levskarka написа:
fireblood написа:

Ако не се лъжа в Пуул при отсъствието на Джерард. В Челси са му предложили да бие в един мач, но той сам е отказал.

В Ливърпуул не ги ли биеше Алонсо, когато го нямаше Джерард?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 00:49

fireblood написа:
ralka_levskarka написа:
fireblood написа:

В Ливърпуул не ги ли биеше Алонсо, когато го нямаше Джерард?

Ами Алонсо си тръгна, заради умното ни ръководство :) Дузпата на Торес беше малко преди да дойде при вас.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 май 2012 00:51

Мисълта ми беше, че аз лично не съм виждал Торес да бие дузпа. Затова ми се струва малко невъзможно точно на финал в ШЛ, при положение че Челси никога не беше печелил купата, да дадат точно на Нандо да бие. :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 00:54

fireblood написа:Мисълта ми беше, че аз лично не съм виждал Торес да бие дузпа. Затова ми се струва малко невъзможно точно на финал в ШЛ, при положение че Челси никога не беше печелил купата, да дадат точно на Нандо да бие. :)

Да, напълно си прав, Челси изкачи върха Шампионска Лига, за който мечтаеше от години. Разбираемо е защо не са му дали, психиката му е слаба и ги е било страх, но явно "хлапето" наистина е изпитало супер голямо желание и това е бил върховен момент за него, а всичко се е прецакало. Макар че съм сигурна, че беше ли застанал зад топката, той щеше да я вкара във вратата :). Аз обожавам Фернандо! :mrgreen:

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 май 2012 00:59

ralka_levskarka написа:
fireblood написа:Мисълта ми беше, че аз лично не съм виждал Торес да бие дузпа. Затова ми се струва малко невъзможно точно на финал в ШЛ, при положение че Челси никога не беше печелил купата, да дадат точно на Нандо да бие. :)

Да, напълно си прав, Челси изкачи върха Шампионска Лига, за който мечтаеше от години. Разбираемо е защо не са му дали, психиката му е слаба и ги е било страх, но явно "хлапето" наистина е изпитало супер голямо желание и това е бил върховен момент за него, а всичко се е прецакало. Макар че съм сигурна, че беше ли застанал зад топката, той щеше да я вкара във вратата :). Аз обожавам Фернандо! :mrgreen:

Като знам какво правеше за вас, трудно мога да си представя, че има фен на Ливърпуул, който да го мрази... Аз също бих се радвал да го видя отново с червената фанелка. Ако така е по-добре за него, защо не?

Върни се в “Челси”