К.П.Р - Челси, Събота 28.01.12г., 14:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Gospodin0v
- Контакти:
Re: К.П.Р - Челси, Събота 28.01.12г., 14:00ч.
В 94 минута видяхте ли как нападател за 50 милиона спира топка после я овладява,а след това я губи за секунди ....
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

-
- Контакти:
Есиен 2 пъти го бутнаха,3 пъти падна!Неприсъщо е за него!
-
- Контакти:
Добре,че беше Чех,иначе щеше да ни опарят в края!
Последна промяна от ChelseaTheBest на 28 яну 2012 15:59, променено общо 1 път.
УРАААААААААААААААА! Продължаването ни в турнира и чистата мрежа са единствените хубави неща! Жалка победа и поредна жалка продукция! Не разбирам, защо продължаваме да играем така......
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Сега искал неискал АВБ ще трябва да вземе халф, след контузията на Рамиреш, която не личи да е лека.

Добре, че КПР просто не вярваха, че могат да ни отстранят. Зле сме ! Ако постоянно го повтаряме обаче, едва ли ще ни стане по-леко.

Все пак продължаваме в турнира, защото някой други отпаднаха ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Keyser Soze
- Контакти:
Дузпата бе изключително съмнителна, ама такава беше и тази на Луиз срещу Хелгусон в онзи прословут мач. Иначе Челси продължава да играе безидейно. Мейрелеш и Рамиреш не могат да си подадат топката три пъти без да я объркат. Честно казано, травмата на Рамиреш не ме тревожи особено, по-лошото е, че ако е сериозна, АВБ ще тръгне да прави трансфер "на пожар" и кой знае какъв иберийски запъртък ще ни докара. Вече свикнах, че Торес няма да се окаже голова машина и колкото по-малко се надявате на него да решава дори такива мачове, толкова по-добре. Сега не мога да се сетя как беше с друг супер провал - Шевченко, ама дори украинецът от време на време бележеше. Боли ме фара, че бил избран в някой мач за най-добър понеже уцелил греда или подал голов пас.
Няколко думи и за Есиен. В трети мач влиза като резерва, което означава, че в следващите 2-3 седмици сигурно няма да е готов за пълни 90 минути. Много смешно ми стана как при една ситуация в края, онзи фъстък Шон Райт-Филипс успя с леко побутване да го събори.
Няколко думи и за Есиен. В трети мач влиза като резерва, което означава, че в следващите 2-3 седмици сигурно няма да е готов за пълни 90 минути. Много смешно ми стана как при една ситуация в края, онзи фъстък Шон Райт-Филипс успя с леко побутване да го събори.
Какво се напъвате ? Аз съм ги отписал тея преди неколко месеца. До като е това недоразумение треньор така ще е. Какво да се нервирам, като са най слабия отбор от 20 години сигурно.
Са да чета тъпите коментари на накои фенове че такива като мен били ревали и били фенове от Абрама насам........... ами ти като си съгласен си гледай кефи се и си трай... ебаси жалкия отбор.
Трансферния прозорец мина и тоя селянин не купи нищо.... чакам с нетърпение, Наполи ще ги смачкат като мухи
това да стигнеш момента да чакаш некой отбор да направи за смех любимия ти отбор, значи бая нерви е било...
събрани пълните дърводелци, трансфери като мейрелеш. кой ще играе ве калу, малуда, микел и върха на сладоледа веждичката....... отбор без лев/десен бек, без крила, без плеймекъри. Какво ще стане ако се контузи Ашли Коул... смешен и жалък отбор. Нулейбъла е сигурен.
Са да чета тъпите коментари на накои фенове че такива като мен били ревали и били фенове от Абрама насам........... ами ти като си съгласен си гледай кефи се и си трай... ебаси жалкия отбор.
Трансферния прозорец мина и тоя селянин не купи нищо.... чакам с нетърпение, Наполи ще ги смачкат като мухи

събрани пълните дърводелци, трансфери като мейрелеш. кой ще играе ве калу, малуда, микел и върха на сладоледа веждичката....... отбор без лев/десен бек, без крила, без плеймекъри. Какво ще стане ако се контузи Ашли Коул... смешен и жалък отбор. Нулейбъла е сигурен.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES
Joleco написа:Какво се напъвате ? Аз съм ги отписал тея преди неколко месеца. До като е това недоразумение треньор така ще е. Какво да се нервирам, като са най слабия отбор от 20 години сигурно.
Трансферния прозорец мина и тоя селянин не купи нищо.... чакам с нетърпение, Наполи ще ги смачкат като мухитова да стигнеш момента да чакаш некой отбор да направи за смех любимия ти отбор, значи бая нерви е било...
Мисля ,че телефона на бърза помощ работи денонощно....
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
Нямах възможност да гледам мача, но пак ми стана тъпо от резултата и измъчената победа...
Едно нещо ми направи лошо впечатление, а то е, че след мача АВБ коментира за пореден път неадекватно играта на Челси. Значи почвам да си мисля, че този човек като качества е много далеч от тим като Челси...
Той коментира как се забелязвало подобрение в защита, синхрон и т.н., а не коментира, че от 2-3 месеца отбора го няма никакъв и че взимаме мачовете си с мъка и рутината, която натрупахме последните години.
Може би, няма да се вземат адекватни мерки, като му слушам изказванията...
Едно нещо ми направи лошо впечатление, а то е, че след мача АВБ коментира за пореден път неадекватно играта на Челси. Значи почвам да си мисля, че този човек като качества е много далеч от тим като Челси...
Той коментира как се забелязвало подобрение в защита, синхрон и т.н., а не коментира, че от 2-3 месеца отбора го няма никакъв и че взимаме мачовете си с мъка и рутината, която натрупахме последните години.
Може би, няма да се вземат адекватни мерки, като му слушам изказванията...