Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Челси
Фен съм на Ливърпул и съм много раздвоен, но хич не ми се иска този измислен отбор от Лондон да стане шампион. Все пак като че ли повече съм за Юнайтед. Да вземат 19-та титла, пък надявам се че скоро ще ги изпреварим отново.
gtuy написа:Фен съм на Ливърпул и съм много раздвоен, но хич не ми се иска този измислен отбор от Лондон да стане шампион. Все пак като че ли повече съм за Юнайтед. Да вземат 19-та титла, пък надявам се че скоро ще ги изпреварим отново.
Ми аз незнам дали има ''нейзмислен'' отбор

0-2 с хеттрик на Торес
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
Голем класик си с това ''0:2 с хеттрик на Торес '' .
Аз мисля ,че ще е 2:0 с хеттрик на Уеб !
Надявам се да запишем победа в този двубой !
Привържениците на Челси ще имаме среща в Пловдив за двубоя ! Ако някои има интерес ще му дам инфо на ЛС.
Привържениците на Челси ще имаме среща в Пловдив за двубоя ! Ако някои има интерес ще му дам инфо на ЛС.

0:1
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- ace_ventura
- Контакти:
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
и един на чех
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
Най малко заради несъществуващите голове срещу Тотнъм,Челси ще падне или поне не заслужава да бие.Моята прогноза е 1.Ман Юн..2/Арсенал...3/Челси
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
Gary Shaw написа:gtuy написа:Фен съм на Ливърпул и съм много раздвоен, но хич не ми се иска този измислен отбор от Лондон да стане шампион. Все пак като че ли повече съм за Юнайтед. Да вземат 19-та титла, пък надявам се че скоро ще ги изпреварим отново.
Ми аз незнам дали има ''нейзмислен'' отбор![]()
Аз не съм фен на Юнайтед, но е трудно е фен на Вила да подкрепя Челси, явно има доста омраза с марка Македа и финали на Карлинг, трябва да има уважение, което демонстрира горе фена на Ливърпуул.
Челси просто ще изстрада още веднъж липсата си на голяма история като другите отбори и феновете им не трябва да се филмират особенно от тоя факт и не - подхлъзването не беше случайно. Да не говорим че не трябваше да са в тая позция на първо четене още, просто не заслужаваха много от точките си последните 2 месеца, УХ заслужаваха поне точка на собствения им стадион..., накрая фортуна слага на везната всичко преди удара на Нани/Рууни/Чичарито/Гигс.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
Neftochimic1892 написа:Gary Shaw написа:0:1 с гол от засада и титла на Челси !
Гол на Торес !
Дано така да стане ! Не ме .. от засада ли ще с , ръце ли ще е ! Манчо го заслужават
и защо го заслужават?защото са най-добрите и най великите в момента ли?този изкуствен отбор е най-смешния отбори от ТОП отборите в европа и най съдийския.АРСЕНАЛ и съдийте ги реанимираха и им дадоха някви надежди,но ще си останат с надеждите.трябва и те да свършат нещо,но срещу МАН.ЮН. са безпомощни. ще ги вземем без да се изпотим