По стара традиция изпилихме толкова много нерви в мач, който имахме положения за категорична победа! Пуста врата, няма уцелване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Santiago Munezz написа:Личеше си физическата умора след тежкия мач с ПСЖ.Добре,че беше червения картон иначе едва ли щеше да вземем трите точки.Демба Ба се казва човека,който преобърна сезона ни.Ето,че и днес съхрани шансовете за титла,цял сезон беше твърда резерва и нито мрънкаше,нито искаше да напуска на всяка цена зимата,нито нищо... най-търпеливо си изчака шанса и даде своя принос за отбора.Само респект за него,дано го гледаме и догодина с екипа на Челси!
boabbb написа:Ей Богу, добре, че Моуриньо припомни на съдията да изгони ЧикоСмешки ...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:boabbb написа:Ей Богу, добре, че Моуриньо припомни на съдията да изгони ЧикоСмешки ...
Имаше ли картони и при двата фала бе, Шесторчо?![]()
Смешките ги търси в Северен Лондон
Радваха се че са отстранили отбор от Чемпиъншип на дузпи все едно са спечелили ШЛ![]()
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Нищо, Хъл ще ги плесне на финала
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост