ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!
След вчерашната нощ и днешната ранна утрин не мога да си намеря място от радост.1-во ЛЕВСКИ се класира за ЛЕ,а след това и триумфа на сините от Лондон.По време на дузпите имах чувството че сърцето ми ще се пръсне от напрежение.Просто още не мога да повярвам на какъв спектакъл станахме свидетели на тези две дати 19 и 20 май.Пред очите ми изплува финала преди две години между Интер и Байерн,отново същите емоции и отново същия вкус на победа.Честито на всички привърженици стискали палци за Челси.
Честита титла на всички фенове на Челси!
Макар че не отдавам голяма важност на трофей като Златната топка, според мен на този етап Дрогба я заслужава най-много (разбира се остава да видим и Еврото). Също така за мен той е 1 от 3та най-добри футболисти на Африка в историята.
П.п. Празнувайте сеге, защото знаете какво ви чака следващия сезон в ШЛ

Макар че не отдавам голяма важност на трофей като Златната топка, според мен на този етап Дрогба я заслужава най-много (разбира се остава да видим и Еврото). Също така за мен той е 1 от 3та най-добри футболисти на Африка в историята.
П.п. Празнувайте сеге, защото знаете какво ви чака следващия сезон в ШЛ

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
-
yasen написа:колкото до "капацитетите", ще им кажа само едно - Челси спечели ШЛ по един честен и достоен начин, без съдийски аванти, както някои отбори през последните няколко сезона, Челси спечели ШЛ на терена, въпреки някои съдийски отсъждания, които бяха в наша вреда
Ето това е основното !
Челси триумфира въпреки всякакви анти-тях обстоятелства !
Мисля, че друг отбор/Клуб, ако беше на мястото на Челси, то щеше да отпадне още срещу Наполи след 1-3 ...

yasen написа:ето дойде и моя ред да драсна някой ред, цяла нощ съм празнувал (с алкохол, разбира се)
за първи път в живота ми, изключих телевизора преди да започнат дузпите, просто нямаше да издържа при още един провал както през 2008 г. в Москва
но 10 мин след като изкл. телевизора, почнаха да ми звънят... и разбира се повода може да е само един... пускам телевизора и гледам Дрогба ликува... такъв кеф отдавна не бях изживявал, може би от мача Левски - Киево![]()
колкото до "капацитетите", ще им кажа само едно - Челси спечели ШЛ по един честен и достоен начин, без съдийски аванти, както някои отбори през последните няколко сезона, Челси спечели ШЛ на терена, въпреки някои съдийски отсъждания, които бяха в наша вреда (снощи съдията дава дузпа за Байерн, а минута по-рано идентично положение е подминато, когато Торес бе фаулиран)
Челси игра във всеки един мач от ШЛ с множество проблеми, като започнем от реванша с Наполи, когато трябваше да наваксаме пасив от 2 гола, което беше много много трудно срещу този корав италиански отбор, след това срещу Барса, всички помним как на реванша при 2:0 и изгонен Тери, капитана и символа на Челси, при поредната смешна дузпа за Барселона, как направихме 2:2 и то на Камп Ноу... Снощи, за първи път в историята на ШЛ, единият финалист бе домакин на собствения си стадион и публика, та Челси трябваше да се изправи и срещу това, и с много наказани, далеч по-важни играчи от наказаните на Байерн, а да не забравяме, че двамата ни централни защитници вчера играха за първи път от 30-40 дни, нямаха и един изигран мач през това време, само 3-4 тренировки...
е кой заслужаваше ШЛ? кой, друг, ако не Челси?!
Съдбата върна всичко, което ни взе през последните години...
Историята помни само победителите, а победителите не ги съдят![]()
Честито на всички фенове на Челси в България, заслужихме си тази радост...

Много хубаво си го казал ! Между другото и аз не гледах дузпите. Просто не ми издържаха нервите и изгасих телевизора веднага след като съдията свири край на продълженията ...
После цяла нощ не можах да спя от вълнение, след като научих какво е станало ...
Велико беше !!!

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
-
enguerino написа:П.п. Празнувайте сеге, защото знаете какво ви чака следващия сезон в ШЛ![]()
![]()
Знаем, знаем - финал на Уембли ...

Баце, как моо да не гледате дузпите, пренасате се..

THE G.A.M.E написа:enguerino написа:П.п. Празнувайте сеге, защото знаете какво ви чака следващия сезон в ШЛ![]()
![]()
Знаем, знаем - финал на Уембли ...![]()
Е, да де за Фа Къп сте там

Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100
-
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Аз не мога да разбера защо Челсофобите постоянно внушават за някакъв слаб Челси ?!![]()
Резултатите на Челси в ШЛ, откакто се махна АВБ са повече от впечатляващи: Челси - Наполи 4:1; Бенфика - Челси 0:1; Челси - Бенфика 2:0; Челси - Барселона 1:0; Барселона - Челси 2:2; Байерн - Челси 1:1 ...
На практика Челси няма загубен мач в Шампионска лига с Ди Матео ! Наполи, Бенфика, Барселона и Байерн слаби съперници ли са ?!![]()
В кой мач спечелихме нечестно ? С измислена дузпа, с измислен гол, с пресилени червени картони за противниците ?... Напротив ! Червените картони бяха за нас, а дузпите срещу нас !
Срещу Наполи обърнахме резултата от двата мача от 1:3 до 4:1 ! Бенфика ги бихме и в двата мача ... Срещу Барса играхме с човек по-малко почти цял мач и то при положение, че губехме с 2 гола разлика ... Успяхме да изравним ! Кой друг отбор го е правил на "Камп Ноу", че не се сещам нещо ?![]()
На финала срещу Байерн вчера играхме на чужд терен ! Пред тяхна публика ! На техния стадион ! На всичко отгоре цели 4 титуляра в това число и капитана ни бяха наказани !
Дадоха и дузпа срещу нас. Вярно имаше я, но все пак при аналогично положение минути преди това срещу Торес, съдията си затрая ...
Бихме германци на дузпи ! И то не Херта или Кайзерслаутерн, а самия баварски колос Байерн Мюнхен !!!
И след всичко това да се твърди, че Челси е слаб ...![]()
Освен всичко друго в спечелването на ШЛ от Челси има и справедливост. В последните 10 години Челси беше 6 пъти на полуфинал и 2 пъти на финал. Никой друг отбор не е постигал това !
В тези полуфинали и финала в Москва късметът и УЕФА бяха против нас ! Да ви припомням ли гола-фантом, с който отпаднахме на полуфинала от Ливърпул ? А, четирите дузпи срещу Барселона в Лондон, които дори сляп съдия щеше да отсъди ? За капак Джон Тери се подхлъзна злощастно на финала в Москва и изпусна решаваща дузпа, при положение, че бяхме надиграли Юнайтед в редовното време ...
Е, не мислите ли, че Господ просто тази година ни върна всичко, което ни беше отнел предишните ? ...
Всичко е вярно с изключение,че бихме Бенфика 2-1,а не 2-0.Това е без значение.ДА ДА ДА Прав си на 100 процента.Съдбата ни върна това,което ни бе отнемано през годините.За да ни го върне,обаче имахме невероятните Чех,Дрогба,Лампард,Рамиреш,ЦЯЛАТА ЗАЩИТА.Големи и класни играчи,които се събраха и дадоха максимума от себе си в този турнир.Злобата срещу Челси е обяснима,защото сред големите отбори и ние заехме нашето място.Това ,обаче е начало на последващи успехи.Роман обича отбора.Апетитът идва с яденето.
Футболът е жив. В пълния си блясък. Двубоите между Барселона и Челси, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен и вчерашния финал доказаха защо този спорт е велик, и е много повече от въпрос на живот и смърт както смята големия Кени Далглиш. Сценарий какъвто не може да роди дори и главата на Алфред Хичкок и най-вече - пълна драма буквално до последната минута. За мен лично, това е една от най-големите романтики на футбола , а именно неговата непридвидимост и непредсказуемост 

Честито на феновете на Челси!
Вчера за пореден път се доказа че футбола е игра в която по-слабия може да победи.За конкретния мач,Чесли игра много по-слабо от Байерн Мюнхен,но както виждам от коментарите които прочетох,победителите никой не ги съди.
Вчера за пореден път се доказа че футбола е игра в която по-слабия може да победи.За конкретния мач,Чесли игра много по-слабо от Байерн Мюнхен,но както виждам от коментарите които прочетох,победителите никой не ги съди.