Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Thsmith » 06 дек 2020 01:05

JustChelsea написа:Ми ако Тотнъм и Пул бият? Тия ваши тънки сметки най-дразнят.
Юнайтед били слаби, накрая бяха пред нас. Аман от тъпизми.

И да бият, какво? Какво точно очаквате? Да водите с 10 точки по това време ли? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 дек 2020 01:24

Thsmith написа:
JustChelsea написа:Ми ако Тотнъм и Пул бият? Тия ваши тънки сметки най-дразнят.
Юнайтед били слаби, накрая бяха пред нас. Аман от тъпизми.

И да бият, какво? Какво точно очаквате? Да водите с 10 точки по това време ли? :lol:

И аз тва питах. Явно хора наистина очакват да повторим сезона на Ливърпул.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 дек 2020 01:27

Аз бях останал с впечатлението, че повечето очакват Лампард да го уволняват около Коледа или там каква беше теорията от плешивоглавите? :lol:

Играта на думи с roundheads е напълно случайна! :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 дек 2020 01:32

Thsmith написа:Аз бях останал с впечатлението, че повечето очакват Лампард да го уволняват около Коледа или там каква беше теорията от плешивоглавите? :lol:

Играта на думи с roundheads е напълно случайна! :lol:

E, плешовата секта няма нужда от коментар. Аз все си мислех, че феновете на отбора би следвало да са по-рационални, но годините на много купи и успехи разглезиха част от тях и при най-малките проблеми се правят драми.

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 дек 2020 09:27

Класирането към днешна дата не е добра база, от която да градим впечатленията си за представянето на отбора. Много е рано и отборите са много на гъсто. Не сме стартирали феноменално, но и не е и чак толкова зле, че да категоризираме някой като менте.
Нападките към Вернер и Хаверц са много, ама много странни за мен. Най-силния сезон на Тимо Вернер беше миналия, в който той игра предимно на лявото крило. Кай Хаверц все още се адаптира към отбора, но и куц, кьорав хамстер да си би трябвало да може да видиш, че има усет към играта и как да насочва атаките на отбора. Няма много млади футболисти, които правят траснфер като неговия в друга страна, друг начин на живот и т.н. Трябва да сме максимално толератни към тях в момента, защото, ако ще се печелят купи през тази и идните години, те ще трябва да разгърнат пълния си потенциал. Не визирам да се правим на коне с капаци и да не се тревожим, че в поредна среща Вернер изпуска 200% шансове (както беше с Рен във Франция например). Но положенията бяха толкова чисти, че няма как играч със статистиките на Вернер да продължи да ги пропуска. Да се радваме, че излиза на такива и головете ще дойдат!
Вижте повечето коментари за защитата и ги анализирайте спрямо серията ни от 16 мача без загуба във всички турнири и броя чисти мрежи. И това на фона, че все още сме отбор номер едно по допуснати голове след индивидуални грешки. Състават все повече заприличва на отбор и се подобряваме ужасно много във фундаментални елементи от играта. Представянето при статични положения граничи с перфектното, а тук една дума не сте казали за това!
Вярвавйте в процеса, Лампс и играчите!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 дек 2020 13:14

И аз не разбирам критиките при тези резултати.
Факт, можеше да сме с още 4-5 точки в повече, но в споменатите мачове, в които загубихме точките, не играхме слабо, като отбор, а по скоро глупави индивидуални грешки доведоха до въпросните резултати.
Има мачове, в които изглеждаме като миналият сезон - хаотични и без особена идея и тактика, но тези мачове са броят на пръстите на едната ръка.
А през миналият сезон бяха мнозинство.
Има подобрение в деф. план начинът на провеждане на двубоите. Малко по вариантивни сме.
Не увисваме толкова често при преса, както миналата година, нямаме проблем и да се браним дълбоко.
За статичните положения вече се писа. По добре сме, както пред противниковата, така и пред нашата врата.
Ест. има още доста неща да се изглаждат... Дали Франки има възможностите и уменията да го направи, времето ще покаже.
Аз смятам, че в тима има баланс, макар някои играчи да се подценяват към момента, те ще дадът своят принос за доброто представяне на отбора този сезон.
И не смятам, че титлата трябва да е самоцел.
Ливърпул показаха как се прави с Клоп... Страшно много търпение, работа и методичност, това е рецептата.
Не бива да влизаме в старото познато русло - слаб сезон, или два, и айде, нов треньор, 5-6 човека вън, толкова нови, давай от начало ...
Всички искахме нещо ново след провалите в предходните 3-4 сезона, ето, сега се гради.
Дали правилно или погрешно, не е времето за подобни оценки.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 дек 2020 14:21

Оставка за Лампард! Как може да не сме с пълен актив от точки, вън! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

На фона на мъките миналия сезон, че и по-миналия, мислех че някои хора ще имат по-трезви очаквания и преценка на моментното състояние, но не би....

Отборът не бил мръднал спямо миналия сезон.... :? REALLY?! :shock:

Имаме изцяло нова защита + вратар (Зума е единствения останал, макар да не бе твърд титуляр миналия сезон) - и тези петимцата - два млади бека, един "застаряващ латино", дошъл да поджитка като Марио Жардел в Черно море и един вратар взет на пожар имат най-много сухи мрежи до момента в лигата, отбора е на първо място по отбелязани голове, с най-добра голова разлика, класира се на 1-во място в групата си в ШЛ с мач аванс, с 8 резерви (спямо мача с Тотнъм) преби носителя на ЛЕ на собствения му стадион (в ШЛ пак сме в топ 3 при защитата м/у другото)... та да, никаква промяна няма :lol:

Да, паднахме нелепо от Пул след груби индивидуални грешки, УБА и Сотон ни взеха точки в безумни голови хиксове, но отбора е на практика почти нов и сглобяван в течение на сезона - контузията на Чилуел, фитнеса и късния трансфер на Тиаго Силва и Менди и въпреки тези 3 мача в които допуснахме 8 гола сме с най-добрата защита в лигата след Жозе :roll:

Миналия сезон помните ли в колко мача след като повеждахме с гол-два не можехме да ги затворим и треперихме до края или ни изравняваха, обръщаха??? Да сме имали серия от 15-16 мача без загуба, с 10-12 победи в тези мачове?

Вернер прави прекалено много пропуски за класата, която притежава, но е хубавото че повечето мачове ги взимаме въпреки тези пропуски и рано или късно ще започне да ги вкарва, в някои ситуации имаше и доста малшанс, но вярвам че ще започне да вкарва стабилно количество голове!

С оглед на развитието на сезона и сглобяването на новия отбор в течение на времето дотук бих дал оценка на Лампард 8.5 за играта на отбора - имаме ужасно голям напредък в защита - миналия сезон всяко центриране пред вратата ни беше като дузпа, този сезон играем много по-стабилно, Тиаго Силва е МЕГА класа като присъствие и спокойствие на терена, което го придава и на тези около него - личи си че е играч с шампионски характер и манталитет, каквито са ни нужни в такъв период на преход.

Каи започна много силно в първите мачове, след паузата за националите и Короната има лек спад в играта му, но все още е в процес на адаптация и с визията си за играждане на атаките и много простия понякога пас ще помага доста.

Зиех и Капитан Америка също ги мъчат контузии, но въпреки тях първия вече загатна колко класа има, а втория показа на какво е способен след първия локдаун и на практика почти сам ни класира в ШЛ.

Жиру е най-подценявания нападател в световния футбол в момента, но винаги е тренирал здраво и когато се е налагало е измъквал отбора - в последните му 6 старта има гол във всеки мач (последно Джими Флойд през 2003 го е правил това).

Тами започна с много силни включвания от пейката и в някои по незначителни мачове и си извоюва стартовете като титуляр (там Жиру бе малко пренебрегнат и за мен трябваше по-рано да го включи Лампс и го отчитам като негова грешка). Все още е млад играч и трябва да попива и да се учи - същото важи и за КХО - имат талант, просто трябва да работят здраво.

Мейсъна (известен в тази тема назад като "сина на Лампард") и "тролея" Зума до момента са играчи на сезона за мен :roll:

И аз исках да си гледам Алонсо на бека, Кепа на вратата и Джон Сина като плеймейкър, ама гадния Франк взе че ги разкара от състава дейба...

ОТБОРА ИМА ОЩЕ МНОГО ПЪТ ДА ИЗВЪРВИ, НО се движим в правилна посока! Дайте време на играчите и треньора!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 07 дек 2020 12:15

Аз пък съм доволен. Трябва да уважаваме повече труда на играчите. Няма как да сме безгрешни, ще губим мачове, но трябва да сме реалисти, а не разглезена групичка
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 08 дек 2020 23:57

Мач без значение. Тамито си остава пълен леш.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 дек 2020 23:59

Хубаво е, резервите поразцъкаха, чакаме жребието.

Изображение

Върни се в “Челси”