Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Santiago Munezz » 06 дек 2020 00:24

Всеки си има право на мнение, някои фенове слагат фенските очила и до последно вярват(иска ми се и аз да можех така),други са умерени ,трети супер критични.
Продължавам да съм учуден на добрите резултати на фона на същия организиран хаос какъвто бяхме миналата година. Крайно разочарование до момента е Кай Хаверц,тва момче изглежда така сякаш никога досега не е тренирал футбол, пропуските на Вернер почват да стават във всеки мач което е плашещо.Отпред имаме уж цял куп "перли" ,а в големи периоди от мачовете липсва тази креативност и острота в атаката ни,неслучайно половината голове са на защитниците и слава богу че имаме добрия стар мосю Жиру да ни измъква.
Тежките битки тепърва предстоят ,резултатите към момента изглеждат залъгващи и просто ще е чудо ,ако издържим даже до януари да сме около челните места.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 дек 2020 00:25

JustChelsea написа:Ве, ме, толкова и мислиш. Една хубава серия от 5-6 поредни победи, би дала въздух и ще има възможност за вашите любими издънки. Не знам как да ти го обясня по-просто. Или си тиква, или си кретен. Извинявам се, но имам чувството , че повечето тук сте едни самовлюбени хлапета, които не виждат в перспектива , а само до края на носа си.

Шок и ужас, каква новина. Взели сме 13 от последните 15 възможни точки, ако вземем да бием Евертън другата седмица ще се успокоиш ли, или ще трябва поне до Нова Година само победи да нижем, че да ги докараме до 6 поредни? Извинявам се, но имам чувството, че повечето тук се включват само когато нещо в отбора не върви. За сипването по играчи на клуба, колегата горе е споменал. Всички искаме Челси да е перфектен, грешки да няма, да бием убедително и всичко да е по мед и масло, ама не става така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 06 дек 2020 00:26

Важна победа и 1-во място! Очаквам да запазим постоянство и да дадем битка докрай.
Не съм съгласен, че няма никакво подобрение. Доста по-добре седим в защита и на статични. Зума обира всичко във въздуха, и в двете наказателни. Не харесвам това, че някои футболисти се ползват с повече доверие заради цената си. Не мисля, че Хаверц е показал повече от Ковачич, за да заслужи титулярно място в днешния мач. Не харесвам Хаверц като тип футболист. Мисля, че най-добрата му позиция е 10-ка, което ни задължава да играем 4-2-3-1. Харесвам 4-3-3 и бих взел някой по-енергичен box-to-box, но това са си мои мисли. Очаквам да оправдае парите си, защото е талантливо момче. Има нужда от време. Нямам да имам проблем с него, ако носи цифри. Вернер също има нужда от пейка, но той получава толкова игрово време по принуда. Приказките за широчина в състава малко издишат. 3-ма нападатели, 3 крила. Канте също няма алтернатива в тази му роля, в която го харесвам повече. Лоша работа със Зиеш, май отиде за тоя месец, в най-натоварения период..
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Fantomas
Контакти:

Мнениеот Fantomas » 06 дек 2020 00:27

ChelseaFUN написа:
Fantomas написа:
Highlander написа:
ChelseaFUN написа:Вернер си е класа отвсякъде. Това, че Лампард го мъчи на крилото е друга работа... Бърз, техничен и за съжаление просто няма късмет пред гола. Вратаря им пази доста добре днес.

Напълно си прав. Вернер на върха на атаката ще е абсолютната голова машина. Хич не му е силата на крилото, не знам защо го критикуват толкова.

Не мисля, че играта на крилото му пречи толкова. Притежава страхотна скорост, която му позволява да спринтира именно на крилото в големи и далечни пространства. Никой друг наш играч няма такава скорост, това е страхотно качество и помага много на отбора. Проблема са му головете. Въпреки, че е на крилото, той има достатъчно много шансове за гол всеки мач, някои от тях доста чисти, но за съжаление пропуска много. Това е проблем, доста голям даже. Да не говорим, че и късмет няма много от началото на сезона и вратарите правят страхотни спасявания. Оптимист съм за него в хода на сезона, но ако постои малко на пейката няма да навреди.

Къв е проблема да си търчи и в центъра на нападението в коридори? Ще има повече положения... Той Лампард ту ляво крило, ту дясно крило го разкарва. Как да стане? Нали знаеш, че като е на крилото има много по-голяма роля в дефанзивен план и трябва да се връща доста назад? А ако е на върха на атаката и някоя избита топка напред или извеждане ще е много опасен. Абе трябва да си играе в центъра, не е за крилото.

Различни мнения. В крайна сметка Лампард решава, знае по-добре от нас кой как. Истината е, че от това което виждам, Лампард иска да накара всички в отбора да спомагат достатъчно и в защитен план. Това е една тенденция, която се налага в повечето топ отбори във Вл през последните години. Защитата вече започва от нападатателите. И това е една от задачите на Вернер. С неговата скорост и бързо връщане, може да подпомага и защитния вал. Мисля, че поради тези опити за колективна защита, която се наблюдава последните месец-два, дойде и подобрението ни в защита. И затова записахме толкова сухи мрежи. Ще видим какво ще стане в следващите месеци. На този етап Жиру трябва да е твърд титуляр, Тами резерва. А Вернер също може 2-3 мача да постои на пейката, тъй като и умора изглежда му се насъбра. Така поне мисля.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 06 дек 2020 00:27

rhaegar написа:
JustChelsea написа:Ве, ме, толкова и мислиш. Една хубава серия от 5-6 поредни победи, би дала въздух и ще има възможност за вашите любими издънки. Не знам как да ти го обясня по-просто. Или си тиква, или си кретен. Извинявам се, но имам чувството , че повечето тук сте едни самовлюбени хлапета, които не виждат в перспектива , а само до края на носа си.

Шок и ужас, каква новина. Взели сме 13 от последните 15 възможни точки, ако вземем да бием Евертън другата седмица ще се успокоиш ли, или ще трябва поне до Нова Година само победи да нижем, че да ги докараме до 6 поредни? Извинявам се, но имам чувството, че повечето тук се включват само когато нещо в отбора не върви. За сипването по играчи на клуба, колегата горе е споменал. Всички искаме Челси да е перфектен, грешки да няма, да бием убедително и всичко да е по мед и масло, ама не става така.

Тежките битки тепърва предстоят ,резултатите към момента изглеждат залъгващи и просто ще е чудо ,ако издържим даже до януари да сме около челните места.
Това умишлено го пропускаш а?????
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 06 дек 2020 00:29

Време... Момчета много по-млади от него мачкат в отборите си...
Давам за пример Рашфорд, Мбапе, Ансу Фати... Абе то си личи отдалеч дали е играч.
Просто не я бара топката, някъв много дървен ми се вижда Тамито...
Трудно му е овладяването, камо ли да подаде една топка. Да се учи от Жиру, човека е горе-долу на неговия ръст, не е толкова техничен, но има овладяване, комбинира умело с останалите играчи, има страхотно позициониране, перфектен завършващ удар. Абе завършен играч... Аз дося не съм видял Тами да е успял да комбинира с някой.. Оооо, чакай, той комбинира с другия отбор като им дава пас на тях за контра в опит да изостри атаката... Това се е случвало многооо пъти и честно да ти кажа това най-много ме дразни. Като подаде топката на другия отбор в критична зона и те получават шанс за контра...

Fantomas
Контакти:

Мнениеот Fantomas » 06 дек 2020 00:35

Santiago Munezz написа:Всеки си има право на мнение, някои фенове слагат фенските очила и до последно вярват(иска ми се и аз да можех така),други са умерени ,трети супер критични.
Продължавам да съм учуден на добрите резултати на фона на същия организиран хаос какъвто бяхме миналата година. Крайно разочарование до момента е Кай Хаверц,тва момче изглежда така сякаш никога досега не е тренирал футбол, пропуските на Вернер почват да стават във всеки мач което е плашещо.Отпред имаме уж цял куп "перли" ,а в големи периоди от мачовете липсва тази креативност и острота в атаката ни,неслучайно половината голове са на защитниците и слава богу че имаме добрия стар мосю Жиру да ни измъква.

Определено не съм съгласен с твърдението, че сме "същия организиран хаос". Подобрение има много от миналата година, като едно от подобрените звена е защитата, поради ред причини. Менди, Силва и Чилуел внесоха стабилност, Джеймс бележи израстване огромно, а Зума е изчистил почти всички грешки. Още малко му трябва. Според мен е въпрос на време да видим Зума от преди контузията. В наказателните е звяр, както колегата се изрази в един от коментарите. Другата причина за подобрението в защита е помощта която идва от целия отбор, като тук Лампард напипа постройката, както и при корнерите, където стоим доста по-стабилно от преди. Разбира се има какво да подобряваме още. За Хаверц съм на 100% на твоето мнение, но смятам, че може да покаже таланта си с времето. На този етап е за резерва, за съжаление.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 дек 2020 00:37

JustChelsea написа:Тежките битки тепърва предстоят ,резултатите към момента изглеждат залъгващи и просто ще е чудо ,ако издържим даже до януари да сме около челните места.
Това умишлено го пропускаш а?????

Това го слушах целия минал сезон. Няма как да се издържи с тоя млад състав, Лампард ще е уволнен до Коледа, Маунт и Абрахам са 2 month wonders, отборът ще се срине, мачовете ще стават все по трудни, ще сме късметлии, ако се доберем до Лига Европа. Имаше от всичко по много. Ок, сезонът ще става все по-труден. Но отборът също ще става все по-обигран и играчите тепърва има да показват качества. Релакс малко, днес бихме, първи сме, отворете си по една бира и се успокойте.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 06 дек 2020 00:40

Голяма активност днеска. :lol: Забравих да отбележа, че до момента сме с 5 сухи мрежи, което ни поставя на 1-во място! Сигурно за целия минал сезон имахме толкова.
А Ливърпул утре отнася 3-ка на Анфийлд, че да се поуспокоим! :lol:
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 06 дек 2020 00:45

Ми ако Тотнъм и Пул бият? Тия ваши тънки сметки най-дразнят.
Юнайтед били слаби, накрая бяха пред нас. Аман от тъпизми.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Върни се в “Челси”