Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Highlander » 06 дек 2020 00:05

ChelseaFUN написа:Вернер си е класа отвсякъде. Това, че Лампард го мъчи на крилото е друга работа... Бърз, техничен и за съжаление просто няма късмет пред гола. Вратаря им пази доста добре днес.

Напълно си прав. Вернер на върха на атаката ще е абсолютната голова машина. Хич не му е силата на крилото, не знам защо го критикуват толкова.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 06 дек 2020 00:06

Да ротира Жиру/Вернер на върха на атаката и тоя палячо Ейбрахам да го разкарват. :!:

Fantomas
Контакти:

Мнениеот Fantomas » 06 дек 2020 00:10

Highlander написа:
ChelseaFUN написа:Вернер си е класа отвсякъде. Това, че Лампард го мъчи на крилото е друга работа... Бърз, техничен и за съжаление просто няма късмет пред гола. Вратаря им пази доста добре днес.

Напълно си прав. Вернер на върха на атаката ще е абсолютната голова машина. Хич не му е силата на крилото, не знам защо го критикуват толкова.

Не мисля, че играта на крилото му пречи толкова. Притежава страхотна скорост, която му позволява да спринтира именно на крилото в големи и далечни пространства. Никой друг наш играч няма такава скорост, това е страхотно качество и помага много на отбора. Проблема са му головете. Въпреки, че е на крилото, той има достатъчно много шансове за гол всеки мач, някои от тях доста чисти, но за съжаление пропуска много. Това е проблем, доста голям даже. Да не говорим, че и късмет няма много от началото на сезона и вратарите правят страхотни спасявания. Оптимист съм за него в хода на сезона, но ако постои малко на пейката няма да навреди.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Т

Мнениеот rhaegar » 06 дек 2020 00:12

JustChelsea написа:
rhaegar написа:
JustChelsea написа:Еми да, предвид програмата, 11-кръг 5-ти декември. Няма почивки, няма време за оправдяния. Първенството свършва май месец, юни Европейско(ако не се случи нещо пак. Август подновяване и квалификации за Световното.
Ако си мислиш, че има място за издънки след тия пръснати пари, добре. Гледай си Нюкасъл.

С оглед на програмата, "издънки" можем да наричаме мачовете с УБА и Сотон. В същото време, отбори сигурно с много по тежка програма са се издънили както следва:

Сити срещу Лийдс и Уест Хем
Ливърпул срещу Брайтън и Вила
Тотнъм срещу Уест Хем и Нюкасъл
Юнайтед срещу Палас и Арсенал

Откъдето и да ги погледнеш, нашите са най-срамни. Е, можеше да паднем с 6-7 гола от някой вкъщи, ама стараят се момчетата и това ще дойде.

С ОГЛЕД НА ПРОГРАМАТА, КОЯТО Е БЕЗ ПОЧИВКА ОТ КАКВИТО И ДА Е ТУРНИРИ ЗАРАДИ ДОСТА ПО-КЪСНОТО ЗАПОЧВАНЕ НА ПЪРВЕНСТВОТО. ЧЕТЕШ ЛИ??????????????????

Значи искаме да няма никакви издънки, да бием всичко наред (с половин нов отбор, на който не му трябва абсолютно никакво време да се стикова), в условия на ПРОГРАМА, КОЯТО Е БЕЗ ПОЧИВКА ОТ КАКВИТО И ДА Е ТУРНИРИ? Как да стане, ве? Посочих ти, че всички останали претенденти имат сходни грешки, за същия период от време. Това са напълно нормални неща. Сега, ако някой си е имал очаквания, че въпреки ПРОГРАМАТА, КОЯТО Е БЕЗ ПОЧИВКА ОТ КАКВИТО И ДА Е ТУРНИРИ ще круизнем за едно 38-0-0 и една-две купи настрана, вече е съвсем отделен въпрос.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Fantomas
Контакти:

Мнениеот Fantomas » 06 дек 2020 00:15

ChelseaFUN написа:Да ротира Жиру/Вернер на върха на атаката и тоя палячо Ейбрахам да го разкарват. :!:

Ако не беше този "палячо" Ебрахам, с неговите 15 гола във ВЛ през миналия сезон, не ШЛ, ами и за ЛЕ нямаше да се класираме. Хайде малко уважение към играчите и Лампард. Постоянно чета, на много места от феновете, обидни квалификации към Ейбрахам, Зума, Маунт, Жоржинио, Лампард и кой ли още не. Хайде да не приличаме на някакви псевдофенове които при най-малката издънка или пък слаба игра на отбора, се нахвърлят с бутонките върху футболистите. Да - Ейбрахам не е във форма този сезон, очевидно, но аз съм оптимист за това момче. Има какво да покаже в бъдеще. На този етап е по-скоро за резерва, да.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 06 дек 2020 00:16

Fantomas написа:
Highlander написа:

Не мисля, че играта на крилото му пречи толкова. Притежава страхотна скорост, която му позволява да спринтира именно на крилото в големи и далечни пространства. Никой друг наш играч няма такава скорост, това е страхотно качество и помага много на отбора. Проблема са му головете. Въпреки, че е на крилото, той има достатъчно много шансове за гол всеки мач, някои от тях доста чисти, но за съжаление пропуска много. Това е проблем, доста голям даже. Да не говорим, че и късмет няма много от началото на сезона и вратарите правят страхотни спасявания. Оптимист съм за него в хода на сезона, но ако постои малко на пейката няма да навреди.

Къв е проблема да си търчи и в центъра на нападението в коридори? Ще има повече положения... Той Лампард ту ляво крило, ту дясно крило го разкарва. Как да стане? Нали знаеш, че като е на крилото има много по-голяма роля в дефанзивен план и трябва да се връща доста назад? А ако е на върха на атаката и някоя избита топка напред или извеждане ще е много опасен. Абе трябва да си играе в центъра, не е за крилото.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 06 дек 2020 00:17

Ве, ме, толкова и мислиш. Една хубава серия от 5-6 поредни победи, би дала въздух и ще има възможност за вашите любими издънки. Не знам как да ти го обясня по-просто. Или си тиква, или си кретен. Извинявам се, но имам чувството , че повечето тук сте едни самовлюбени хлапета, които не виждат в перспектива , а само до края на носа си.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 06 дек 2020 00:20

Fantomas написа:
ChelseaFUN написа:Да ротира Жиру/Вернер на върха на атаката и тоя палячо Ейбрахам да го разкарват. :!:

Ако не беше този "палячо" Ебрахам, с неговите 15 гола във ВЛ през миналия сезон, не ШЛ, ами и за ЛЕ нямаше да се класираме. Хайде малко уважение към играчите и Лампард. Постоянно чета, на много места от феновете, обидни квалификации към Ейбрахам, Зума, Маунт, Жоржинио, Лампард и кой ли още не. Хайде да не приличаме на някакви псевдофенове които при най-малката издънка или пък слаба игра на отбора, се нахвърлят с бутонките върху футболистите. Да - Ейбрахам не е във форма този сезон, очевидно, но аз съм оптимист за това момче. Има какво да покаже в бъдеще. На този етап е по-скоро за резерва, да.

15 гола вкарал... Пич, той като изтърва 150 положения и е вкарал 15, файда! В пъти се е доказвал, че не трябва той да е титуляр в отбора. Пък и да го сравняваш с играчи като Вернер и Жиру е смешно. То е престъпление те да са резерва и тоя да играе.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 06 дек 2020 00:21

Айде, започнаха оправданията за Тамито, както бяха и за Торес, и за Мората.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Fantomas
Контакти:

Мнениеот Fantomas » 06 дек 2020 00:22

ChelseaFUN написа:
Fantomas написа:

15 гола вкарал... Пич, той като изтърва 150 положения и е вкарал 15, файда! В пъти се е доказвал, че не трябва той да е титуляр в отбора. Пък и да го сравняваш с играчи като Вернер и Жиру е смешно. То е престъпление те да са резерва и тоя да играе.

Е да, и аз това написах, че на този етап е за резерва по-скоро. Но мисля, че има бъдеще и развитие в това момче. Загатна за потенциал есента на миналия сезон. Просто му трябва време.

Върни се в “Челси”