Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Много зависи дали ще играем с един или двама нападатели. И къде ще бъде ползван Вернер. Хубавото e, че определено ще имаме вариативност в атаката.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Тиаго Силва ще подпише за 2 години с Челси.
- Liquidator
- Контакти:
Аз Хаверц го виждам като десен полузащитник в 4-3-3, играещ доста напред. А Вернер нападател или изнесен отляво, но пак 4-3-3. Но Хаверц ми се вижда доста мързелив в отнемането на топката и ми се струва, че може да страдаме, ако е в комбинация с друг атакуващ полузащитник отляво.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
Може да минем и в 4-2-3-1 с Канте и Кова на пивота, Вернер, Хавертс и Зиех съответно ляво, десетка и дясно и Тами/Жиру напред. Това са бели кахъри, да мисли Лампард как ще ги реди.

Абе, Абрама откъде пак извади пачките ... Тоя да не продава новата ваксина срещу коронягата
Само играчи по 70-80 млн. купува. Лампард определено ми се вижда в опасност - с тия играчи ако почне няколко мача зле, направо е вънка 

Леевски, оле

boabbb написа:Абе, Абрама откъде пак извади пачките ... Тоя да не продава новата ваксина срещу коронягата![]()
Само играчи по 70-80 млн. купува
Е ние 3-4 джама не сме харчили, кво искаш?

Очакват се Чилуел,Кай, Тиаго Силва и Маланг Сар ( 18 годишен с изтекъл договор демек безплатен като Тиаго) до края на седмицата ... Ако се случат тия всичките трансфери очакванията към Лампард и компания ще се вдигнат неимоверно много, но и класата в отбора ще се е вдигнала ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Ако играят отзад Тиаго Силва и Рюдигер вече определено виждам възможност да направите нещо още този сезон, но със Зума и Кристенсен няма да стане...да видим Франки ставва ли нещо от него, имам усещането, че пак ще си пуска Зума
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
tatusindo написа:Очакват се Чилуел,Кай, Тиаго Силва и Маланг Сар ( 18 годишен с изтекъл договор демек безплатен като Тиаго) до края на седмицата ... Ако се случат тия всичките трансфери очакванията към Лампард и компания ще се вдигнат неимоверно много, но и класата в отбора ще се е вдигнала ....
Остава само да вземат Ян Облак и могат официално да приключат с входящите трансфери за този сезон

- MASTER_COOL
- Контакти:
След такава селекция
очаквам Челси да е в битката за титлата до последно през този сезон.

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]