Манчестър Сити - Челси | 16.08.15/18:00 АВЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача

Анкетата завърши на 18 авг 2015 13:49

Ман.Сити
18
60%
Равен
5
17%
Челси
7
23%

Общо гласове: 30

THE G.A.M.E

Re: Манчестър Сити - Челси | 16.08.15/18:00 АВЛ

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2015 19:00

Странен мач.

Мисля, че и самият Жозе не е имал идея, как да изглеждаме днес.
Нямаме преса, браним се дълбоко ( защитата ни е буквално в пенала ) ... В същото време, като докопаме топката, следват едни безмислени подавания пред наказателното на съперника ...
Сити са по-подвижни и в двете фази на играта, реално ни смилат, за тяхно съжаление, резултата не отговаря на превъзходството им.

Иначе да, като влезе лекарският ни екип, ясно се чуха скандирания "Ееееева, Ееееева". :lol:
И те идваха предимно от фенове на Сити. :mrgreen:

Нямам идея към момента как може да променим коренно нещата на терена.
За мен Сеск е за моментална смяна.
Оскар трябва да влезе, но се чудя, кой да играе на едното крило.
Очевидно Рами не се справя ...
А да се прати Оскар на фланга, ще е глупаво.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 16 авг 2015 19:01

Синичко написа:Ше ти еба и простите съдии! Вкарват му лакти на Коста, никакъв картон... :evil:

Отвратително слаби сме, обаче стига с глупостите срещу Моу бе!

Абе и Коста наби 2-3 лакътя този мач - срещу Туре и Компани.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 16 авг 2015 19:01

Мисля, че е крайно време играчите ни да се вдигнат и да изиграят едно силно полувреме... Стискам палци! :|

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 авг 2015 19:02

dikanio написа:Е сега, като я няма докторката, която не разбирала играта, кой ще му е виновен на специалнио?

Че то на Специалната не й трябва да чатка играта, трябва да знае само кога да зареди дефибрилатора :lol:

rhaegar написа:Скандират Ева май :lol:

Ем, как няма да скандират? Виждат, че заместниците й половин час спират кръвотечение от нос :!: Може ли това да са медици :?: :lol:

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 16 авг 2015 19:02

Ivanov_95 написа: Те ако нямат мотивация да играят срещу Сити,защо са в Челси изобщо?Крайно време беше да се промени защитата,но Тери като е легенда и не се бара.Агуеро ги прави смешни цяло полувреме.

Защитата уж Ви беше най-силна, ама пък миналия сезон играехте не един мач в схема 8-1-1, сега играете бая по-отворен футбол и може би затова лъсват проблеми.

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 16 авг 2015 19:04

Hohohoho написа:
terry_lampard написа:не исках да го казвам, но предчувствието ми беше такова още преди да започнем сезона, че тая година я загубихме още преди да е започнала :oops:

E няма много логика. Това е почти същият отбор, дето до преди 2 месеца и половина мачкаше. Няма какво да му се променя и подобрява в общи линии. Скамейката и тя е дълга и е пълно със заместници. Моу нещо не ги е мотивирал.

Донякъде си прав, но донякъде!

Тези играчи винаги са били нещо повече от футболисти и винаги са го показвали
специално миналия сезон обаче ние реално нямахме конкуренция, само слепец би твърдял обратното

не може тоя сезон отборите да се подсилват именно по тази причина а ние да блеем в облаците!
просто никакъв шанс да станем шампиони пак с тая игра и без трансфери!
[center]
[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2015 19:05

Hohohoho написа:
terry_lampard написа:не исках да го казвам, но предчувствието ми беше такова още преди да започнем сезона, че тая година я загубихме още преди да е започнала :oops:

E няма много логика. Това е почти същият отбор, дето до преди 2 месеца и половина мачкаше. Няма какво да му се променя и подобрява в общи линии. Скамейката и тя е дълга и е пълно със заместници. Моу нещо не ги е мотивирал.

:shock: :shock: :shock:
Кое е дълго и какви заместници? Аз един младеж Зума виждам и нищо друго което може да влезе :lol: :lol: Аре да приемем, че Реми може да порита някой мач 15 мин и толкоз. То титуляри не се събират 11, а ти за дълга резервна скамейка говориш :)

Напълно нормално е това при положение, че не се дават пари за транфери. Челси още декември бяха тотално спрели от умора и липси на каквито и да е алтернативи. Явно Абрамович се е стиснал за момента и това е резултата. Трябва да вземат 3-4 играчи и нещата ще се оправят... иначе никакъв шанс.

Задължително им трябва някой, който да играе до Матич на първо време.
[center]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 16 авг 2015 19:05

Изображение Гари, ако не изглежда така следващия мач, те па' на. :lol: Хич не му върви с тоя нос...

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 16 авг 2015 19:07

Thsmith написа:
Hohohoho написа:

:shock: :shock: :shock:
Кое е дълго и какви заместници? Аз един младеж Зума виждам и нищо друго което може да влезе :lol: :lol: Аре да приемем, че Реми може да порита някой мач 15 мин и толкоз. То титуляри не се събират 11, а ти за дълга резервна скамейка говориш :)

Напълно нормално е това при положение, че не се дават пари за транфери. Челси още декември бяха тотално спрели от умора и липси на каквито и да е алтернативи. Явно Абрамович се е стиснал за момента и това е резултата. Трябва да вземат 3-4 играчи и нещата ще се оправят... иначе никакъв шанс.

Задължително им трябва някой, който да играе до Матич на първо време.

Че малко ли те се виждат, на Реал Мадрид е по-къса :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2015 19:12

Ааааахххахахахахахаха............. Каква засада. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Челси”