sslevski написа:Боже ,с коя да се кръста? Ни сега ,ни утре ми се правят анализи.Даже утре ще ме е още повече яд.Челси направо изненадват.Защо нямат мотивация тия хора бе?
Целта е ясна. Оставка на португалеца.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
sslevski написа:Боже ,с коя да се кръста? Ни сега ,ни утре ми се правят анализи.Даже утре ще ме е още повече яд.Челси направо изненадват.Защо нямат мотивация тия хора бе?
Soulen написа:sslevski написа:Боже ,с коя да се кръста? Ни сега ,ни утре ми се правят анализи.Даже утре ще ме е още повече яд.Челси направо изненадват.Защо нямат мотивация тия хора бе?
Никога не сме се хвърляли за тая смешна купа.
LSFC 1914 написа:sslevski написа:Боже ,с коя да се кръста? Ни сега ,ни утре ми се правят анализи.Даже утре ще ме е още повече яд.Челси направо изненадват.Защо нямат мотивация тия хора бе?
usurper написа:LSFC 1914 написа:sslevski написа:Боже ,с коя да се кръста? Ни сега ,ни утре ми се правят анализи.Даже утре ще ме е още повече яд.Челси направо изненадват.Защо нямат мотивация тия хора бе?
Само т'ва ще да е
LSFC 1914 написа:Kaкво тогава? Куци коне ?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Soulen написа:LSFC 1914 написа:Kaкво тогава? Куци коне ?
Гледай си нашия смешен бг отбор и не коментирай там където не ти е сила
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта