ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Мнениеот bekono » 20 май 2012 02:06

AnalBreaker написа:Честита ШЛ на феновете на Челски !

Няма начин точно ти да не се изгавриш с победата на ЧЕЛСИ ! Искаш или не, те взеха ШЛ и това е факт, примири се с него ;)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 20 май 2012 02:06

MuFc1878 написа:Казвате Челси спечел с късмет? Да, това е част от футбола, но колко пъти именно спортния шанс им обърна гръб през годините? Голът фантом на Ливърпул, дузпата на Тери през 2008, съдийската тесла през 2009 срещу Барса. Нека феновете на Челси по целия свят се радват. ЗАСЛУЖАВАТ ГО!!! Наздраве и успех за Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство ;)

п.п. Байерн да се научат как се бие английски отбор на финал! Не си бяха написали домашното.

Евала, благодаря ти! ;)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Joleco
Контакти:

Мнениеот Joleco » 20 май 2012 02:08

Утре ще има парад в Лондон. Да направите тема и линкове с видео и снимки..... ебаси кефа
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 май 2012 02:09

Един от героите за Челси - Дидие Дрогба, заяви, че успехът доказва непримиримия дух на отбора.

Челси спечели Шампионската Лига след драматичен финал, в който на няколко пъти бе на ръба от поражение. Първо сините трябваше да изравняват в самия край на мача чрез Дрогба, след като малко преди това Томас Мюлер бе открил резултата за Байерн.

После пък се наложи Петер Чех да спасява дузпа на Ариен Робен в продълженията. Когато се стигна до изпълнението на дузпите, нещата също не започнаха добре за англичаните, но те обърнаха развоя и спечелиха купата.

"Това е нещото, което правим с години и години наред. Това е духът, който имаме", заяви Дрогба пред Скай Спортс.

"Тук съм от осем години и момчетата ни показаха пътя. Когато си играч на Челси - не се предаваш до края. Сега се опитваме да предадем това на новите играчи, младите играчи. И мисля, че днес бе фантастично".

Другият герой в мача - Петер Чех, призна, че непосредствено след триумфа е изпаднал в пълно опиянение.

"За първи път в моя живот, за 20 секунди, не знаех какво да правя. Не можете да си представите усещането. Не мога да го обясня с думи".

"Крещях и не знаех къде се намирам. Видях, че и Дидие правеше същото нещо"
.

"Бях много горд от всеки от съотборниците ми при изравнителния гол, защото не беше лесно. И после при дузпите, когато познах ъгъла 5 пъти и докоснах първата дузпа, продължих да вярвам, че ще хвана поне една".

"Хванах две, което е фантастично. Хванах посоката при шест дузпи и спасих три. Така че домашното ми беше много добро".
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

tishko
Контакти:

Мнениеот tishko » 20 май 2012 02:10

Честито на всички фенове на Челси, но за мен по-слаб европейски шампион няма да има никога. То бива калитарство, ама това трети мач поред да си надигран тотално и накрая - европървенец?!?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 май 2012 02:11

tishko написа:Честито на всички фенове на Челси, но за мен по-слаб европейски шампион няма да има никога. То бива калитарство, ама това трети мач поред да си надигран тотално и накрая - европървенец?!?

Да, да, добре мерси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 20 май 2012 02:14

tishko написа:Честито на всички фенове на Челси, но за мен по-слаб европейски шампион няма да има никога. То бива калитарство, ама това трети мач поред да си надигран тотално и накрая - европървенец?!?

Спомни си колко пъти това се е случвало и преди, как по-добрия отбор е отстъпвал благодарение я на късмет, я на съдийски аванти. Челси е поредния тим, който се нарежда до Реал М, Милан, Ливърпул, Барселона, Байерн М, Ювентус, Ман Юнайтед, Интер и т.н.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 май 2012 02:16

Само мога да ви кажа ЧЕСТИТО и това е. Успех за напред.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 май 2012 02:16

Хейтъри,злобейте :lol: Цяла година имате,а за тези,които честитят,без да влагат язвителни коментари-МЕРСИ,пичове.Имате моето уважение ;) ;) ;)
П.С.Злобата идва най-много от фенове на Пул,ама е разбираемо...
Последна промяна от 0007 на 20 май 2012 02:16, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 20 май 2012 02:16

А Юнайтед 2008 или то не се брои :lol: :lol: .

Върни се в “Челси”