AnalBreaker написа:Честита ШЛ на феновете на Челски !
Няма начин точно ти да не се изгавриш с победата на ЧЕЛСИ ! Искаш или не, те взеха ШЛ и това е факт, примири се с него
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
AnalBreaker написа:Честита ШЛ на феновете на Челски !

MuFc1878 написа:Казвате Челси спечел с късмет? Да, това е част от футбола, но колко пъти именно спортния шанс им обърна гръб през годините? Голът фантом на Ливърпул, дузпата на Тери през 2008, съдийската тесла през 2009 срещу Барса. Нека феновете на Челси по целия свят се радват. ЗАСЛУЖАВАТ ГО!!! Наздраве и успех за Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство![]()
п.п. Байерн да се научат как се бие английски отбор на финал! Не си бяха написали домашното.
tishko написа:Честито на всички фенове на Челси, но за мен по-слаб европейски шампион няма да има никога. То бива калитарство, ама това трети мач поред да си надигран тотално и накрая - европървенец?!?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

tishko написа:Честито на всички фенове на Челси, но за мен по-слаб европейски шампион няма да има никога. То бива калитарство, ама това трети мач поред да си надигран тотално и накрая - европървенец?!?

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта