Фернандо Торес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Фернандо Торес

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2012 16:00

Много важен гол за Челси, и за него самият.

Аз след като мина 80-тата мин. на мача се опасявах от само едно нещо ...
Това, което се случи преди 3 години, с гола на Иниеста след 90-тата мин. да не се повтори.
Да, вярно че, като че ли каталунците се бяха поизчерпали към края и не се виждаше, как могат да ни прекършат, ама голът на Торес предотврати възможноста да се случи някакво случайно извръщение в последните 4-5 мин на мача. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 25 апр 2012 17:43

Честно казано съм малко изненадан от възхвалите към Торес. За мен той вкара гол който на практика не реши нищо, защото и при 2 на 1 се класирахте, а самия гол е просто нормален и задължителен за всеки уважаващ себе си топ нападател. Пробягване на половината терен и сам срещу вратаря, но това си е моя гледна точка.

За мен играч на полуфинала беше Дрогба ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2012 17:46

enguerino написа:Честно казано съм малко изненадан от възхвалите към Торес. За мен той вкара гол който на практика не реши нищо, защото и при 2 на 1 се класирахте, а самия гол е просто нормален и задължителен за всеки уважаващ себе си топ нападател. Пробягване на половината терен и сам срещу вратаря, но това си е моя гледна точка.

За мен играч на полуфинала беше Дрогба ;)

Да, ама винаги можеше да стане някой измислен гол като през 2009 и при 3:1 си заминавахме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 25 апр 2012 20:17

Ако беше го вкарал Дани Стъридж например, със сигурност еуфорията нямаше да бъде толкова голяма :roll:
Заслужаваше си Торес да вкара,за всичките издънки и помия изписана и изговорена по негов адрес през последната година.Не че без неговия гол не ги отстранявахте де.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 апр 2013 12:46

Нападателят на Челси Фернандо Торес бе категоричен, че ще остане на „Стамфорд Бридж“ и през следващия сезон, въпреки трудностите, които изпитва след трансфера си от Ливърпул. Испанският национал така и не успява да намери най-добрата си форма в състава на лондончани. С двата си гола във вратата на Рубин Казан през седмицата в Лига Европа, Торес донякъде отговори на критиците си, но все още не може да спечели любовта на феновете.

„Искам да правя нещата, които съм правил през целия си живот. Правих ги в Атлетико, правих ги в Ливърпул и сега ги правя в Челси. Работя върху това. Ако знаех каква е причината, бих я поправил за една минута. Единственият начин да поправиш тези неща е като работиш. Работя всеки ден и няма да се предам никога“, коментира Торес, който често е критикуван за слабата си игра.

„Щастлив съм в Челси. Наслаждавам се на Лондон и съм щастлив в този клуб. Знам, че статистиката ми в Челси не е същата като тази в миналите ми сезон. Аз обаче се боря да достигна това ниво и никога няма да се предам. Ще дам сърцето си за този клуб. Има много неща, които трябва да дам на тези хора и искам да изразя благодарността си към тях. Надявам се този сезон да спечелим двата трофея, за които се борим, а догодина отново да играем за големите – Шампионската лига и Висшата лига. Ставам все по-добър, но все още не съм на нивото, което искам“, каза още испанският национал.

Мога само да му пожелая успех и дано напълно се върне старото "хлапе" :) Винаги ще ми е любимия играч, каквито и пропуски да прави, и ще го подкрепям. :oops: От мачът му срещу Стяуа се вижда един различен играч, преди се бяхх.. уплашила? , защото бягаше от вратата, а в Пуул и Атлетико я търсеше, дано продължи в същия дух както в последните му мачове.
Image

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 06 апр 2013 13:45

Ако ще оставя нямаме друг избор освен да го подкрепяме! :)

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 06 апр 2013 14:19

Слабите мачове са му повече от силните,но дано успее да промени този факт ..

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 апр 2013 14:26

Вижда се, че боя оправя :mrgreen: С маската е голяма симпатяга :lol:
Image
Image
Image

Потребителски аватар
hajitsu