ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
raikonen22
- Контакти:
Re: ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!
Най-накрая след толкова години на безспирни опити успяхме да вдигнем купата! Честито на всички фенове на Челси!!! Дрогба просто изстреля Челси на върха в може би последния си мач за сините!
- Middlesbrough
- Контакти:
rhaegar написа:Middlesbrough написа:Честито на всички фенове на Челси и в частност на Жорката и Сардукар : )
Така ли бе?![]()
оле луууууууд :Д тъкмо влизах даа пиша ново мнение :Д и да честита специално на теб и на Станко ще ме извиняваш :С ама леко съм пийнал:С
Честито още веднъж : )

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
и още нещо последно :Д Рашидвеждьо е луд :Д :Д:Д

Офтопик:
Middlesbrough написа:rhaegar написа:Middlesbrough написа:Честито на всички фенове на Челси и в частност на Жорката и Сардукар : )
Така ли бе?![]()
оле луууууууд :Д тъкмо влизах даа пиша ново мнение :Д и да честита специално на теб и на Станко ще ме извиняваш :С ама леко съм пийнал:С
Ти ако мислиш, че аз съм по-добре
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ЧАК УТРЕ ЩЕ МОГА ДА НАПИША НОРМАЛЕН КОМЕНТАР, СЪЖАЛАВЯМ... ДАНО НЕ МЕ БАННАТ 
- Neron
- Контакти:
Честито на Челси и на феновете им.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Честито на Челси и на феновете им.
Благодаря. И вие играхте страхотно, честно казано бяхте по-добрият отбор в мача, но съдбата си беше решила нещо
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Смятам, че последните години, едва ли има друг отбор, който толкова много да е желал тази купа като Челси и неговите фенове. Мисля, че този сезон съдбата върна на Челси за всичко - и за гола фантом на Ливърпул, и за гола на Иниеста в последната минута и за подхлъзването на Тери в Москва. Този отбор притежава наистина уникален дух . Не знам за друг отбор, който с десет човека на Ноу Камп ще успее да изравни на Барселона след като е губил с два гола разлика. Или след получен гол в 84-та минута да успее да изравни и то на немски отбор на неговия стадион. Дрогба и Чех - Великани. Заслужават напълно този трофей. Както разбира се и Лампард - прекрасен играч и човек. 
Middlesbrough написа:rhaegar написа:Middlesbrough написа:Честито на всички фенове на Челси и в частност на Жорката и Сардукар : )
Така ли бе?![]()
И мене
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!
- MainEventer
- Контакти:
Напълно незаслужена победа за Челси. Цял мач Байерн игра, Челси гледаше. От груповата фаза до финала, Челси имаше уникален късмет. Спечелиха Шампионска Лига само и единствено заради късмета.