Висша лига: Арсенал - Челси (18:00ч.)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- drogba_best
- Контакти:
Re: Висша лига: Арсенал - Челси (18:00ч.)
Прави сте в момента сме мега зле и все пак дубъл над основният претендент за титлата, всички ни ебават като сме зле, защото знаят че ако сме във форма ще смажем всеки и не говорете за ШЛ и как ще паднем докато не се случи!
Може да падаме от Нотингам, но Арсенал ще бием. Вечните абонати... 
... и после внезапно си направих секуро.
CTAHKO написа:Реми е много зле
Абсолютен убитак...
... и после внезапно си направих секуро.
Чудех се толкова време защо не дават шанс на Реми,но днес нагледно видяхме защо.Толкова грешно позициониране при контраатаките,неудачно първо докосване и сбъркани пасове,че чак накрая ме хвана яд.
Иначе само държахме топката и добре,че не стана някой калпав сакатлък накрая,че пак щяхме да го изядем.Е,поне ги бихме,но те Арсенал са си свикнали
Срещу ПСЖ имаме реални шансове,напук на всичките критици.
Иначе само държахме топката и добре,че не стана някой калпав сакатлък накрая,че пак щяхме да го изядем.Е,поне ги бихме,но те Арсенал са си свикнали
Срещу ПСЖ имаме реални шансове,напук на всичките критици.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Честита победа...протоколна
Между другото, някой може ли да ми каже Йозрителя игра ли?
Между другото, някой може ли да ми каже Йозрителя игра ли?
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
sunscres92 написа:Толкова слаб Челси не съм гледал - безобразен навсякъде по терена.
Не виждам много шансове срещу ПСЖ - трябва да се молят на Азар и Коста, а дори с тях шансовете не са големи.
Защо да сме слаби
Последна промяна от CTAHKO на 24 яну 2016 20:12, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- JackPackage
- Контакти:
Can we play you every week?

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
тая патица Реми 10 паса към него 7 пъти в засада 3 пъти уж се подхлъзва нещо върти се. Имам чувството че тоя тича с кокили..
Шубата щом от вас падна, направо да пуска резервите с нашите в ШЛ

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Някой гледа ли след мача, какво казаха за разпределението нна парите от ТВ правата от тази година и какво ще се случва от тук нататък в ПЛ 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване