Гледам, че тук се споменава за кариерата на Бенитес във Валенсия...
Прегледайте няколко оспорвани мача на Бенитес начело на Валенсия, например финала за купата на Уефа, срещу Олимпик Марсилия.../съдийството на Колина е престъпно/
Според мен Бенитес не може да спечели мач с равностоен съперник без съдията.
Въпреки всичко смятам, че Абрамович нямаше по-добър избор. Първо Бенитес познава Висшата лига, играчи, треньори, не на последно място- съдиите...
Второ Бенитес е мазник и нагаждач, веднага ще се намести като дялан камък и сред играчите и сред ръководните кадри.
Трето това е човек, който много добре умее да избира тактиката за всеки отделен мач.
Четвърто, Бенитес беше натирен като мастия от Висшата Лига, от отбора с който спечели Шампионската лига и игра още един финал, той на всяка цена ще иска да покаже, че не са били прави и да възроди кариерата си..
Бенитес е новият мениджър на Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Бенитес е новият мениджър на Челси
storm написа:Рафа Бенитез има неоспорими успехи и то не с един отбор.. ! Понеже тука повечето сте на по 14-15 години и не знаете, какво всъщност направи за Валенсия преди години и какво спечели с тях и то в конкуренцията на Реал и Барса. После отиде в Ливърпул и като изключим уникално спечелената КЕШ ( нещо което на Ливърпул сигурно няма се случи в близките 20 години), "мърсисайдци" играеха може би най-красивия и агресивен футбол в Европейските клубни турнири.. Рафа успя да надиграе по категоричен начин отбори като .. Милан, Интер, Ювентус, Реал М, Барселона, Челси, Арсенал и много други. Това, че се провали в опита си да спечели титлата с Ливърпул ни най-малко не може да опетни и развали името му. Престоя му в Интер няма смисъл да се коментира, защото той там завари един изморен отбор от късмета който го е споходил предния сезон ...
Евала, много правилно казано!
Бенитез е голям тренер без съмнение, не знам дали ще има успехи в Челси, но да говорите такива глупости за него е чиста форма на простотия.....
Обаче сте ми много интересни!Самите вие твърдите, че РДМ трябваше да бъде оставен да разкрие потенциала си, а в същото време му преписвате успехите в ШЛ и ФА Къп..Айде обяснете ми как е възможно един треньор да придаде и изгради облика на отбор с няколко мача начело!?Мисълта ми е наистина ли вярвате, че РДМ успя да промени нещата в Челси за толкова кратко време, че отбора да спечели ШЛ..?
И аз не харесвам Бенитез, но силно се надявам да ме опровергае.Нищо друго не ми остава освен да му пожелая успех в Челси 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
RedeviL написа:haha написа:Ди Матео бил класи над него![]()
![]()
А не е ли бе?Айде да им сравним постиженията и да видим кой какво е направил!Ти ми дай визитката на Ди Матео, а аз ще ти дам тази на Бенитез!
Roberto Di Matteo
Managerial honours
West Bromwich Albion
Football League Championship Promotion 2009–10
Chelsea
FA Cup (1): 2011–12
UEFA Champions League (1): 2011–12
Awards and achievements
Premier League Manager of the Month (1): September 2010
Rafael Benitez
Manager
Real Madrid U-19s
Spain U-19 League (1): 1992–93
Spain U-19 Cup (2): 1990–91, 1992–93
Extremadura
Segunda División Promotion (1): 1997–98
Tenerife
Segunda División (1): 2000–01
Valencia
La Liga (2): 2001–02, 2003–04
UEFA Cup (1): 2003–04
Liverpool
FA Cup (1): 2005–06
FA Community Shield (1): 2006
UEFA Champions League (1): 2004–05
UEFA Super Cup (1): 2005
Internazionale
Supercoppa Italiana (1): 2010
FIFA Club World Cup (1): 2010
Individual awards
Don Balón Award (1): 2002
UEFA Manager of the Year (2): 2003–04, 2004–05
Premier League Manager of the Month (5): November 2005, December 2005, January 2007, October 2008, March 2009
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Айде малко по-весело гледайте и оптимистично. Замислете се какво беше като назначихме големия Роби и какъв беше края на сезона. И аз не го харесвам Бенитес, но феновете трябва да стоят зад треньор и да му имат доверие.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Ливърпул беше машина при Рафа Бенитес ,а го плюват като чели ........ очаквам Челси да тресне Ситито в неделя 
Бенитес има много силни играчи като единици в Челси само трябва да подчини отбора на колектив и няма да е чудно да са твърдо в битката за титлата до май на тоя отбор на Челси малко му трябва за да мачка с тия играчи

Бенитес има много силни играчи като единици в Челси само трябва да подчини отбора на колектив и няма да е чудно да са твърдо в битката за титлата до май на тоя отбор на Челси малко му трябва за да мачка с тия играчи
Последна промяна от A/N/C на 21 ное 2012 23:22, променено общо 1 път.
- Los Che
- Контакти:
Hoy, "somos un poquito" del Chelsea...Amunt Rafa.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
El ´Guaje´ David Villa
Този унищожи Ливърпул , сега е ред на Челси.
- Los Che
- Контакти:
nikoko,
Рафа за 3 сезона в VCF спечели две Лига 2001-02 ,2003-04
и една Купа на УЕФА 2003-04 с Валенсия
сезон 2001/2002
9 т. повече от Реал
11т. пред Варса
Сезон 2003-04
5т. повече от Варса
7т. повечме от Реал
за 10 години в Испания начело на 7 отбора и 333 мача няма класиране след 5-то място
Рафа за 3 сезона в VCF спечели две Лига 2001-02 ,2003-04
и една Купа на УЕФА 2003-04 с Валенсия
сезон 2001/2002
9 т. повече от Реал
11т. пред Варса
Сезон 2003-04
5т. повече от Варса
7т. повечме от Реал
за 10 години в Испания начело на 7 отбора и 333 мача няма класиране след 5-то място
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
El ´Guaje´ David Villa
El ´Guaje´ David Villa