Германските мениджъри лично за мен са най-добрите-няма германски мениджър,който да не уважавам,просто манталитета им,дисциплината ,философията им за футбола ,дори според мен са и едни от най-високообразованите треньори,както се казва Немско качество!
пс:Дори силно се надявам,след като сър Алекс като се оттегли именно германски мениджър да поеме Манчестър Юнайтед!
Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?
smoothc написа:Германските мениджъри лично за мен са най-добрите-няма германски мениджър,който да не уважавам,просто манталитета им,дисциплината ,философията им за футбола ,дори според мен са и едни от най-високообразованите треньори,както се казва Немско качество!
пс:Дори силно се надявам,след като сър Алекс като се оттегли именно германски мениджър да поеме Манчестър Юнайтед!
Клинсман или Магат например

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Frankie Lampard
- Контакти:
Защо не Кристоф Даум

Frankie Lampard написа:Защо не Кристоф Даум![]()
Абе направо Пената. Тъкмо пак ще се съберат с Барбуков.

Няма да смогнат да разчертават терена.Все ще има недостиг на линии

CTAHKO написа:smoothc написа:Германските мениджъри лично за мен са най-добрите-няма германски мениджър,който да не уважавам,просто манталитета им,дисциплината ,философията им за футбола ,дори според мен са и едни от най-високообразованите треньори,както се казва Немско качество!
Клинсман или Магат например
Не знам,кое е смешката ,но Клинсман страшно много го харесвам,притежава богат опит във футбола ,това,че в Байерн не му дадоха време ,за да осъществи плановете си и идеите е отделен въпрос! Бих казал защо пък не Клинсман за мениждър на Манчестър Юнайтед!
ПС:Йоаким Льов...страхотен мениджър,голям потенциал,и доста нестандартни и добри идеи! И за него съм ЗА мениджър на Манчестър Юн!
smoothc написа:
Не знам,кое е смешката ,но Клинсман страшно много го харесвам,притежава богат опит във футбола ,това,че в Байерн не му дадоха време ,за да осъществи плановете си и идеите е отделен въпрос! Бих казал защо пък не Клинсман за мениждър на Манчестър Юнайтед!
ПС:Йоаким Льов...страхотен мениджър,голям потенциал,и доста нестандартни и добри идеи! И за него съм ЗА мениджър на Манчестър Юн!
Клинсман не го пожелавам за мениджър и на най-големите си врагове

Кристоф Даум.....такъв-онакъв,но е страшно уважаван мениджър в Германия! А и като идеи и философия за играта,изобщо е един качествен треньор с богат опит във футбола!...и наркотиците може би

- Frankie Lampard
- Контакти:
На мен Льов ми допада ... Както и Клоп, но за него не знам дали има качества ... Но като коментатор беше добър ... Клинсман е завършен идиот.
Frankie Lampard написа:На мен Льов ми допада ... Както и Клоп, но за него не знам дали има качества ... Но като коментатор беше добър ... Клинсман е завършен идиот.
Едва ли Клинсман е идиот,защо така мислиш?