Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?

Мнениеот smoothc » 20 юни 2011 17:37

Германските мениджъри лично за мен са най-добрите-няма германски мениджър,който да не уважавам,просто манталитета им,дисциплината ,философията им за футбола ,дори според мен са и едни от най-високообразованите треньори,както се казва Немско качество!

пс:Дори силно се надявам,след като сър Алекс като се оттегли именно германски мениджър да поеме Манчестър Юнайтед!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2011 17:37

smoothc написа:Германските мениджъри лично за мен са най-добрите-няма германски мениджър,който да не уважавам,просто манталитета им,дисциплината ,философията им за футбола ,дори според мен са и едни от най-високообразованите треньори,както се казва Немско качество!

пс:Дори силно се надявам,след като сър Алекс като се оттегли именно германски мениджър да поеме Манчестър Юнайтед!

Клинсман или Магат например :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 юни 2011 17:41

Защо не Кристоф Даум :roll: :lol:

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 20 юни 2011 17:42

Frankie Lampard написа:Защо не Кристоф Даум :roll: :lol:

Абе направо Пената. Тъкмо пак ще се съберат с Барбуков. :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2011 17:42

Няма да смогнат да разчертават терена.Все ще има недостиг на линии :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юни 2011 17:42

CTAHKO написа:
smoothc написа:Германските мениджъри лично за мен са най-добрите-няма германски мениджър,който да не уважавам,просто манталитета им,дисциплината ,философията им за футбола ,дори според мен са и едни от най-високообразованите треньори,както се казва Немско качество!

Клинсман или Магат например :lol:

Не знам,кое е смешката ,но Клинсман страшно много го харесвам,притежава богат опит във футбола ,това,че в Байерн не му дадоха време ,за да осъществи плановете си и идеите е отделен въпрос! Бих казал защо пък не Клинсман за мениждър на Манчестър Юнайтед!

ПС:Йоаким Льов...страхотен мениджър,голям потенциал,и доста нестандартни и добри идеи! И за него съм ЗА мениджър на Манчестър Юн!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2011 17:46

smoothc написа:
Не знам,кое е смешката ,но Клинсман страшно много го харесвам,притежава богат опит във футбола ,това,че в Байерн не му дадоха време ,за да осъществи плановете си и идеите е отделен въпрос! Бих казал защо пък не Клинсман за мениждър на Манчестър Юнайтед!

ПС:Йоаким Льов...страхотен мениджър,голям потенциал,и доста нестандартни и добри идеи! И за него съм ЗА мениджър на Манчестър Юн!

Клинсман не го пожелавам за мениджър и на най-големите си врагове :!: За втория съм съгласен,че е добър.В общи линии от немците са ми фаворити Клоп,Льов и Рагник(имам предвид съвремените и по-млади треньори)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юни 2011 17:47

Кристоф Даум.....такъв-онакъв,но е страшно уважаван мениджър в Германия! А и като идеи и философия за играта,изобщо е един качествен треньор с богат опит във футбола!...и наркотиците може би :mrgreen:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 юни 2011 17:48

На мен Льов ми допада ... Както и Клоп, но за него не знам дали има качества ... Но като коментатор беше добър ... Клинсман е завършен идиот.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юни 2011 17:51

Frankie Lampard написа:На мен Льов ми допада ... Както и Клоп, но за него не знам дали има качества ... Но като коментатор беше добър ... Клинсман е завършен идиот.

Едва ли Клинсман е идиот,защо така мислиш? :shock:

Върни се в “Челси”