ВЛ: Челси - Стоук Сити / 04.04.2015г. / 19:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача:

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: ВЛ: Челси - Стоук Сити / 04.04.2015г. / 19:30ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2015 22:11

Още малко остана. :twisted:

Очаквах по-лесен мач, но няма как да се предвидят индивидуалните грешки.
Въпреки че попадението днес не е изцяло по-вина на Куртоа, щото и Адам действа перфектно в ситуацията, във всяко едно отношение.
Същото може да се каже и за "грешката" на Бегович, който в случая хвърли добре топката, но Рошльо беше много бърз и предвидлив.

Ценна победа, всички от тук до края ще са такива.
Но си мисля, че към момента проблема ни не е толкова в защита, колкото в халфовете.
От хората, от които зависи играта ни, мисля всички ще се съгласим, че само Азар е на ниво.
Фабрето е далеч от демонстрирането през първият дял на Шампионата.
За Оскар писахме достатъчно ...
А от Матич не можем да очакваме да гради атаките.
Вилиан се старае, но завършващите му подавания често са трагични.
Но пък той поне компенсира с друго.

Като цяло, ако Оскар и Сеск не си върнат креативноста, ще страдаме още доста до края.
Щото Еден няма да може да ни измъква всеки път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 04 апр 2015 22:18

Честита победа!
Всяка победа до края на сезона е много важна! Според мен играхме добре. Първото полувреме държахме контрол, имахме няколко положения, а и играта в атака ни се получаваше. Жалко, че допуснахме лек гол, но свършен факт.
Важно е да се борим до край! Не трябва да изпускаме титлата!
[center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 04 апр 2015 22:23

Диего разтегна, ще бъде аут до края на месеца според мен ...
Реми игра чудесно днес, имаше малшанс през първото полувреме, иначе всичко отиграваше както трябва
Вече съм доста по-спокоен за нападението, въпреки, че Диего ще почива няколко седмици.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 04 апр 2015 22:41

Значи можело да не се връщаме в защита и да не треперим!?
Честита победа,доволен съм! Утре по-обстоен анализ,сега е време за празнуване :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 04 апр 2015 22:49

а се разделихме с хора като Мата и КДБ за сметка на Оскар... Ако продължава така лятото е сигурен пътник, колко пъти вече бива сменян на полувремето

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 05 апр 2015 00:06

Браво! Много добре ги думнахме, въпреки че бяха пуснали злите кучета в средата. Като цяло се защитаваха много добре и на фона на това създадохме достатъчен на брой положения. Те на практика имаха 2-3 опасни удара и от тях удариха греда и вкараха гол. За мен Куртоа има минимална вина при гола, все пак не всеки ден му пробват удари от такава дистанция. Страхотно изпълнение!

Азар мисля, че вече е на ново ниво. Още малко му остава и почва да натиска за Златната топка. :twisted: Много ми се понрави, че потупа емблемата след гола и дано се превърне в легенда. Ако бъде верен на този клуб, той ще му даде много. Мисля си, че вече е обикнал цялата обстановка в Лондон и Челси, за да подпише нов договор. Наистина е феноменален! Вилиян също заслужава похвали, игра на ниво за пореден път. Оскар и Сеск са хората в слаба форма и лошото е, че тя продължава твърде дълго. И докато при Сеск има някакви наченки на подобрение, за Оскар линията е само надолу. Не знам какво ще се случва с това момче. Дано се стяга бързо, щото не остана много до края.

Аз много се надявам да решим всичко в битката още срещу Арсенал и Юнайтед. Но дори и да не го направим тогава, убеден съм, че сме шампиони. Още малко остана и ще отваряме шампанското. 8-)
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 05 апр 2015 10:18

Синичко написа:Браво! Много добре ги думнахме, въпреки че бяха пуснали злите кучета в средата. Като цяло се защитаваха много добре и на фона на това създадохме достатъчен на брой положения. Те на практика имаха 2-3 опасни удара и от тях удариха греда и вкараха гол. За мен Куртоа има минимална вина при гола, все пак не всеки ден му пробват удари от такава дистанция. Страхотно изпълнение!

Азар мисля, че вече е на ново ниво. Още малко му остава и почва да натиска за Златната топка. :twisted: Много ми се понрави, че потупа емблемата след гола и дано се превърне в легенда. Ако бъде верен на този клуб, той ще му даде много. Мисля си, че вече е обикнал цялата обстановка в Лондон и Челси, за да подпише нов договор. Наистина е феноменален! Вилиян също заслужава похвали, игра на ниво за пореден път. Оскар и Сеск са хората в слаба форма и лошото е, че тя продължава твърде дълго. И докато при Сеск има някакви наченки на подобрение, за Оскар линията е само надолу. Не знам какво ще се случва с това момче. Дано се стяга бързо, щото не остана много до края.

Аз много се надявам да решим всичко в битката още срещу Арсенал и Юнайтед. Но дори и да не го направим тогава, убеден съм, че сме шампиони. Още малко остана и ще отваряме шампанското. 8-)

Тоя Азар наистина е уникален. Бъдещ носител на Златната топка, предполагам. Единственото нещо, което може да го спре е Моуриньо. Той има навика да се кара с най-добрите си играчи и големите звезди в отбора. Като чисто футболни качества обаче Азар е на едно ниво с Меси и Роналдо, много е добър, още ме е яд, че от Юнайтед го изпуснаха преди време.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 05 апр 2015 11:20

Хареса ми, че показахме характер и доминирахме през цялото време. Обаче Куртоа за пореден път се излага и това не е добре. При положение, че една легенда стои на пейката, очаквам повече старани от Тибо.

edit: Забравих да добавя - Пичове, най-после ни дадоха дузпа!!! :lol:

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 05 апр 2015 11:57

Не е само в оскар проблема, че той е дупка , да тва е ясно ама нещо ставапоследните 2 месеца Играе САМО Азар а намоменти и той като не връзва и го духаме, според мене трябва или някакъв психолог да говори със поцхти целия отбор или да направим няква невероятна лятна подготовка защотото иначе не ни виждам следващия сезон, ако Арсенал и Юнайтед се стегнат

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 05 апр 2015 13:53

Rofles написа: Единственото нещо, което може да го спре е Моуриньо.

Моуриньо може да го направи само още по-добър. Като почнете ей така да плямпате наизуст, сте ми много интересни. С какви звезди се е карал Моу и на чия кариера е попречил, освен Касияс? Пък и той една звезда, ама... Звездата му се вижда и при Анчелоти.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Челси”