До три години затвор за феновете на Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: До три години затвор за феновете на Челси

Мнениеот galin56 » 18 фев 2015 21:53

CTAHKO написа:Какво стана, нали франчулята го раздаваха Шарлита 8-) Сега какво излиза, че под свобода на словото се разбира това, че всеки може да говори и пише каквото си иска, но не и истинските аристократи и натурални европейци 8-) Не господа демократи, истинските Шарлита са феновете на Челси, опълчили се срещу системата и двуличните евробюрократи :!:

По принцип всеки си има някаква гледна точка, но тази ми обра точките. Значи викаш това е атака срещу свободата на словото. :lol: :lol: Значи да разбирам, че ако някой на улицата те напсува цветущо до девето коляно, няма да се обидиш, а ще му речеш: Добре пич, имаш свобода на словото да ме псуваш колкото си искаш. :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 фев 2015 21:56

galin56 написа:
CTAHKO написа:Какво стана, нали франчулята го раздаваха Шарлита 8-) Сега какво излиза, че под свобода на словото се разбира това, че всеки може да говори и пише каквото си иска, но не и истинските аристократи и натурални европейци 8-) Не господа демократи, истинските Шарлита са феновете на Челси, опълчили се срещу системата и двуличните евробюрократи :!:

По принцип всеки си има някаква гледна точка, но тази ми обра точките. Значи викаш това е атака срещу свободата на словото. :lol: :lol: Значи да разбирам, че ако някой на улицата те напсува цветущо до девето коляно, няма да се обидиш, а ще му речеш: Добре пич, имаш свобода на словото да ме псуваш колкото си искаш. :)

"Ако ти ударят шамар по едната буза, подложи си и другата"!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 18 фев 2015 22:38

Изображение
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2015 00:26

galin56 написа:

Значи викам, че ако негър ме напсува, няма проблеми. Всичко си е напълно хуманно, нормално и в реда на нещата, според Шарлитата. Ако обаче аз го напсувам, чакат ме 3 години затвор за расизъм ;) Факт :!: И това е ограничение не само на свободата на словото, а на всякакви човешки права на бялата раса 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 фев 2015 00:55

CTAHKO написа:Значи викам, че ако негър ме напсува, няма проблеми. Всичко си е напълно хуманно, нормално и в реда на нещата, според Шарлитата. Ако обаче аз го напсувам, чакат ме 3 години затвор за расизъм ;) Факт :!:

Има проблем, ако негър те напсува. Принципно, по Европа има проблем който и да те напсува, но ние тук в България сме свикнали с това и дори не знаем, че по закон е наказуемо. Тези неща по нормалните държави се спазват, това че тук мангалите си правят каквото си искат не означава, че по света е така. ;) Ние като по-образовани точно към това трябва да се борим, правда, честност, почтеност, върховенство на закона и междуличностно уважение, а не агресивно разделение. ;) Както не всички бели са виновни, че черните са били роби преди време, така и не всички черни са виновни, че законите не се прилагат честно към всички. :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 фев 2015 09:24

CTAHKO написа:
galin56 написа:
CTAHKO написа:Какво стана, нали франчулята го раздаваха Шарлита 8-) Сега какво излиза, че под свобода на словото се разбира това, че всеки може да говори и пише каквото си иска, но не и истинските аристократи и натурални европейци Не господа демократи, истинските Шарлита са феновете на Челси, опълчили се срещу системата и двуличните евробюрократи :!:

По принцип всеки си има някаква гледна точка, но тази ми обра точките. Значи викаш това е атака срещу свободата на словото. Значи да разбирам, че ако някой на улицата те напсува цветущо до девето коляно, няма да се обидиш, а ще му речеш: Добре пич, имаш свобода на словото да ме псуваш колкото си искаш. :)

Значи викам, че ако негър ме напсува, няма проблеми. Всичко си е напълно хуманно, нормално и в реда на нещата, според Шарлитата. Ако обаче аз го напсувам, чакат ме 3 години затвор за расизъм ;) Факт :!: И това е ограничение не само на свободата на словото, а на всякакви човешки права на бялата раса 8-)

Абе, не ги ли виждаш, че псуват някакъв човечец, дето сигурно на работа е тръгнал, или се връща оттам :oops: Що не си потърсят някое мощно негро 2 метра и тогава да му развиват теории за расизъм :lol: Станко, на теб лично ти препоръчвам да направиш изказванията си от темата в Комптън, Калифорния 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2015 11:35

Хах, човечец ли??? Ами магазинера в клипа какъв е, не е ли човечец??? И не да отива или да се връща от работа, а си е на работното място! И накрая какво, за това че полицая си е свършил работата е расист, а 8-) Защо никоя медия не акцентира, че убития във Фъргюсън негър си е жив престъпник, ами всички акцентират, че това било расизъм 8-) Щото няма негри-престъпници и щом е негър няма как да е престъпник, а е само расизъм ;) Негрите са като нашите цигани бе. Нищо не правят и само крадат и лежат на помощи. Детройт ти е живия пример. Където има негри, нищо не вирее 8-) Факт :!:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 фев 2015 11:41

По-зле са от циганите, по-нагли и безкрупулни са ;) Оня утрепания също е виновен, вярно полицая е побързал да го утрепе, но все пак ... Но в случая феновете на Челси не са прави :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2015 12:03

Ами ако си беше стоял в Африка, едва ли щеше да ги има тези проблеми :)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 19 фев 2015 12:43

blueboss написа:
CTAHKO написа:Какво стана, нали франчулята го раздаваха Шарлита 8-) Сега какво излиза, че под свобода на словото се разбира това, че всеки може да говори и пише каквото си иска, но не и истинските аристократи и натурални европейци 8-) Не господа демократи, истинските Шарлита са феновете на Челси, опълчили се срещу системата и двуличните евробюрократи :!:[/quote

Станко - ти да не си сменил дилъра бе момче? Или имаш нови опорни точки? Тъпите английски свИни заслужават да им наложат наказание, но да накажат и Челси... Все пак нас как ни наказват за маймунските звуци с Националния, за плаката на ЛЕВСКИ срещу УЕФА??? Служебна загуба за Жозе и утре тея хубостници няма да се покажат из зад полите на майките си. А ти си смешник и го доказваш за пореден път!

Защо да наказват Челси :mrgreen:
CHELSEA

Върни се в “Челси”