Челси уволни Ди Матео
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси уволни Ди Матео
Отново ли смяна бе.Баце Абрамович не го слуша главата.Това не е добре.За мен Гуардиола не нищо повече от РДМ.Да не кажа, че още по зле ще се представи,НО ако трябва да избирам между Гуардиола и Бенитез.Бих казал първия.Ако се избере 2 с това ще приключи всичко за този сезон.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- becks32milan
- Контакти:
becks32milan написа:НИКАКЪВ ПЕП ! САМО МОУ !
Е всички искаме това,НО няма как.
Челси много слаба селекция направиха, доста грешки на пазара:
1. Торес и Д.Луис не се знае кой е по-голяма трансферна грешка и 2-та могат да спорят.
2. Оставиха се само с Оби Микел и Рамирес а и 2-та са посредствени на поста дефанзивен халф. Нигериеца си е спънат по рождение
а пък Рамирес е по-добър като флангови играч.
3. Много еднотипни играчи за малко на брой постове : Лампард,Мата,Азар,Оскар,М.Марин,К.Д.Бруин,Моузес,Малуда.
4. Никаква алтернатива в нападение на Торес който е в ужасна форма откак е в Челси, Д.Стъридж е пълен смешко,
като цяло в Челси имат 8/9 атакуващии полузащитника и само 2-ма нападатели.Просто трябваше да вземат нападател
дори Бербатов и Адебайор щяха да им свършат много повече работа от Д.Стъридж.
5. Освен че Д.Луис е пълен провал Г.Кейхил също няма класа за Челси.
1. Торес и Д.Луис не се знае кой е по-голяма трансферна грешка и 2-та могат да спорят.
2. Оставиха се само с Оби Микел и Рамирес а и 2-та са посредствени на поста дефанзивен халф. Нигериеца си е спънат по рождение
а пък Рамирес е по-добър като флангови играч.
3. Много еднотипни играчи за малко на брой постове : Лампард,Мата,Азар,Оскар,М.Марин,К.Д.Бруин,Моузес,Малуда.
4. Никаква алтернатива в нападение на Торес който е в ужасна форма откак е в Челси, Д.Стъридж е пълен смешко,
като цяло в Челси имат 8/9 атакуващии полузащитника и само 2-ма нападатели.Просто трябваше да вземат нападател
дори Бербатов и Адебайор щяха да им свършат много повече работа от Д.Стъридж.
5. Освен че Д.Луис е пълен провал Г.Кейхил също няма класа за Челси.
По какво прецени,че Давид Луиз няма качества господин специалист.По твоята логика ти си по-добър от съгледвачите на Барса,защото те искаха да го вземат.Я дай имена на по-добри централни защитници.
Всичко в Челси ще се оправи след като се вземат футболисти на 2 важни поста.Нападател и НАПАДАТЕЛ.Вкарваме ли напред и защитата ще е спокойна и всичко ще е наред.А не сега да търсим под вола теле.
Още един път.Това уволнение е грешка както беше грешка уволнението на Моу.
Още един път.Това уволнение е грешка както беше грешка уволнението на Моу.
Много ми е мъчно за Ди Матео, един невероятен треньор, поне според мен. Щеше ми се да остане поне този сезон, за да спечели Висшата Лига, но явно Роман Абрамович е страхливец... Щеше да е по-добре да изчака и мача с Нордшеланд. Говори се за Бенитез, и изглежда той ще е новият ни треньор, което автоматично означава, че и Торес ще остане. Ситуацията става много, много сложнa и въобще ни ми харесва накъде отиват нещата. Не може 1 грешка и аут. Не може да се постъпва така с легенди на клуба, просто е недопустимо. За мен Ди Матео си беше изградил авторитет и заслужаваше да завърши сезона начело на Челси, както се случи с Карло Анчелото. Уважавам Роман Абрамович, но той не уважа треньорите. Струва ми се, че Роман е "Скритият мениджър" в Челси. Нека той да излиза всеки мач и да ръководи отбора край тъч линията. Вчера ни най-малко очаквах това да е последният мач на Роби като наш треньор. Просто съм шокиран... Ди Матео не заслужаваше да напусне по такъв начин. Предстои страшно много работа в отбора на Челси и новият треньор трябва да покаже добри личностни качества, за да обедини отбора отново. Просто не знам какво друго да кажа на този етап, но със сигурност новината не е радостна за мен. 

- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Дано!
Бок Гафа ще затрие Чукотка!
БоК Рафааааааааааааааааа ис бек ин дъ гейм!

Бок Гафа ще затрие Чукотка!

БоК Рафааааааааааааааааа ис бек ин дъ гейм!

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

- bilyaletdinov
- Контакти:
sslevski написа:По какво прецени,че Давид Луиз няма качества господин специалист.По твоята логика ти си по-добър от съгледвачите на Барса,защото те искаха да го вземат.Я дай имена на по-добри централни защитници.
Триото на Юве , Пепе , Рамос , Хумелс , Суботич , Агер , Шкъртъл , Компани да продължавам ли ? Луис е надут балон като онзи от ПСЖ Коща . Алекс за мен с нищо не се различаваше от Луис , даже бележше често . Играч , койо всеки мач прави по 2-3 грешки на мач не ми го хвали . Ама няма смисъл да споря с теб щом си милиш , че пробемът на Челси е в нападение...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QT60_agmi2o&feature=watch-vrec[/youtube]
Този треньор ни донесе толкова много положителни емоции, той ни донесе титлата в Шампионска Лига, не Моуриньо, не Хидинк, не Анчелоти, не Сколари, не Вияш-Боаш...
Този треньор ни донесе толкова много положителни емоции, той ни донесе титлата в Шампионска Лига, не Моуриньо, не Хидинк, не Анчелоти, не Сколари, не Вияш-Боаш...