Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (FT)
Пишете вече във всекидневната...
-
- Контакти:
Май, логичното се случи!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Май, логичното се случи!
С оглед играта на двата отбора!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Най-важното ще е Анчелоти да си замине та ,ако ще и Авраам Грант да стане треньор .
Ако е мъж още тази вечер Анчелоти ще си подаде оставката без да иска обещетение за последната си година от договора .
Да спечели дубъл , но този сезон се опита по-всякакъв начин да разруши всичко градено ! Няма такъв прахосник ! Е добре де има - Жерар Улие
Да не говорим ,че с този си състав Челси със всеки друг мениджър щеше да бие Юнайтед поне 3 от 5 . Челси има по-добри единици от ''червените''
Фабио/ О'Шей да не са по-добри от Иванович ?
Смолинг/Евънс да не са по-добри от Давид Луиз ?
Карик да не е по-добър от Есиен ?!
Парк да не е по-добър от Малуда ?
Ако е мъж още тази вечер Анчелоти ще си подаде оставката без да иска обещетение за последната си година от договора .
Да спечели дубъл , но този сезон се опита по-всякакъв начин да разруши всичко градено ! Няма такъв прахосник ! Е добре де има - Жерар Улие

Да не говорим ,че с този си състав Челси със всеки друг мениджър щеше да бие Юнайтед поне 3 от 5 . Челси има по-добри единици от ''червените''
Фабио/ О'Шей да не са по-добри от Иванович ?
Смолинг/Евънс да не са по-добри от Давид Луиз ?
Карик да не е по-добър от Есиен ?!
Нещо ги няма тия дето викаха, че Челси щели да "размажат" Юнайтед... и фенчетата на горките Ливърпул ги няма, ама им е простено, като се има предвид от колко века нямат титла... а пък Давид Луиз е всичко, но не и централен защитник!! Честито на всички привърженици, и най-вече на отбора, който залсужава титлата заради труда, който вложиха! И най-вече адмирации за Сър Алекс, че си спази обещанието и задмина Ливърпул по титли

Съединението прави силата!
Офтопик:
- christian825
- Контакти:
badboy95 написа:Нещо ги няма тия дето викаха, че Челси щели да "размажат" Юнайтед... и фенчетата на горките Ливърпул ги няма, ама им е простено, като се има предвид от колко века нямат титла... а пък Давид Луиз е всичко, но не и централен защитник!! Честито на всички привърженици, и най-вече на отбора, който залсужава титлата заради труда, който вложиха! И най-вече адмирации за Сър Алекс, че си спази обещанието и задмина Ливърпул по титли![]()
![]()
Вие нямате ли си форум, че всички пишат тука. Като гледам тук са изписани 47 страници, а във вашия 9...
[wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg]
Погледнете нещата от добрият ъгъл - и daredevil заслужава малко щастие . Пък и няма да му слушате лекците за ''съдииство '' . Нека се порадва момчето 

И какво качество има Малуда, което Парк няма...а Парк има много, които Флоран няма
И какво качество има Малуда, което Парк няма...а Парк има много, които Флоран няма
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

We will be back

Очаквам много промени в Челси през лятото . Със сигурност тима ще смени треньора си просто не виждам как Абрамович ще допусне Анчелоти да остане след тази ивестиция която се доближава до 100 млн. евро ,а няма никакви резултати .
Въпроса остава кой ще е новият човек който ще поеме тима ? Доста варианти се появиха да не кажа цяла торба . Избора ще стане след като се избистри начина на политика следващите години какво имам предвид - налагане на младоци или гонене на всяка цена на успехи както беше до сега макар и със честата смяна на мениджъра .
И все пак си мисля ,че Абрамович ще избере второто . Което ще рече - Хидинк , Моуриньо или някой друг специалист като Липи , Гуардиола . Говори се още за Бенитес , Ван Бастен , Дзола , Виаш Боаш , Грант . Аз лично немога да кажа кой е най-подходящ на Челси който ще донесе успехите веднага .
Ще има и доста промени сред играчите това е безсъмнение . След днешният мач си мисля ,че ще са доста над 5 продадените футболисти .
Не съм виждал толкова слаби сезони да правят - Ашли Коул , Дрогба и Есиен . Хайде за Есиен може да се очаква да остане ,но Дрогба и Коул няма място в тима спооред мойте убеждения . Имате Жирков който е прекрасен бек . Имаше и един във школата не му знам името . Трябва ви и ново нападателно дуо или просто човек който ще си партнира с Торес защото както Дрогба , Анелка , Малуда и Калу също нямат какво да дадът на тима ви . Трябва да се потърси и ляв бек . Ще правите доста промени лятото . Незнам дали вие или Манчестър Сити ще сте по-активният отбор на трансферният пазар . Просто Челси в сегашният си вид изнемогва и това се видя в мачовете с Юнайтед в Европа и днешният .
Въпроса остава кой ще е новият човек който ще поеме тима ? Доста варианти се появиха да не кажа цяла торба . Избора ще стане след като се избистри начина на политика следващите години какво имам предвид - налагане на младоци или гонене на всяка цена на успехи както беше до сега макар и със честата смяна на мениджъра .
И все пак си мисля ,че Абрамович ще избере второто . Което ще рече - Хидинк , Моуриньо или някой друг специалист като Липи , Гуардиола . Говори се още за Бенитес , Ван Бастен , Дзола , Виаш Боаш , Грант . Аз лично немога да кажа кой е най-подходящ на Челси който ще донесе успехите веднага .
Ще има и доста промени сред играчите това е безсъмнение . След днешният мач си мисля ,че ще са доста над 5 продадените футболисти .
Не съм виждал толкова слаби сезони да правят - Ашли Коул , Дрогба и Есиен . Хайде за Есиен може да се очаква да остане ,но Дрогба и Коул няма място в тима спооред мойте убеждения . Имате Жирков който е прекрасен бек . Имаше и един във школата не му знам името . Трябва ви и ново нападателно дуо или просто човек който ще си партнира с Торес защото както Дрогба , Анелка , Малуда и Калу също нямат какво да дадът на тима ви . Трябва да се потърси и ляв бек . Ще правите доста промени лятото . Незнам дали вие или Манчестър Сити ще сте по-активният отбор на трансферният пазар . Просто Челси в сегашният си вид изнемогва и това се видя в мачовете с Юнайтед в Европа и днешният .