За първи път виждам една ненавист от всички неутрални фенове към Барса и подкрепа за Челси, който никога не е бил симпатичен отбор за другите фенове в ерата "Абрамович".
Това означава, че на всички им писна от Барса, или както я наричат правилно УЕФАлона.
Колкото до мача, в момента няма отбор, който да не играе дефанзивно срещу Барса, всеки го прави, дори и Реал М и Ман Ю, но просто нямат изпълнители за дефанзивна игра срещу Барса...
Е, Челси имат такива играчи и победиха снощи и няма да загубят в реванша...
Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Пернишка Снежанка
- Контакти:
Re: Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.
Челси са си Челси
На който не му харесват,да не ги гледа 

Бе айде бе писна ви от такива футболни "разбирачи".Защо гледате всички статистиката от мача,като на таблото на Стамфорд Бридж пишеше :
Chelsea 1:0 Barcelona
45+2' Drogba

Chelsea 1:0 Barcelona
45+2' Drogba

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Антифутбол е примерно да спечелиш след гол с ръка, но не и че си играл дефанзивно или си чистил топката напред . Челси спечели честно, според правилата на този спорт, без съдийска помощ, с много себераздаване и желание от всички футболисти. И е напълно нормално техните фенове да се радват. Феновете на Барселона са абсолютно прави и от тяхната гледна точка. Ако бях на тяхно място, щеще да ме е супер много яд за малшанса снощи - две греди, чистения от голлинията, пропуска в последната минута, а в същото време при единствения точен удар в тяхната врата получават гол. Всеки казва, че начина да се противопоставиш на Барселона е ако им играеш защитно. Ако беше толкова лесно, всеки щеще да им се противопостави. Но в ерата на Гуардиола, май единствено снощи и на реванша с Интер се получиха нещата. Поне според мен, преди да играеш срещу Барселона, първия въпрос на който трябва да се отговори е "Как да бъде опазен Меси" ? Милан , в лицето на Неста, успяха да се справят блестящо, Меси и в двата мача почти нямаше голова опасност. Снощи също си мисля, че Джон Тери успя да опази Меси . Иначе, моя коментар за първите мачове от ШЛ е че традициите бяха спазени. Реал Мадрид отново загуби при гостуване на Байерн Мюнхен (девета загуба от десет гостувания на баварците), каталунците инкасираха поредна загуба на Стамфорд Бридж (един от най-неудобните им стадиони за гостуване в евротурните). Също така, няма как да пропусна факта, че съдийството и в двата мача си беше много добро и по никакъв начин не оказа влияние . Четох по-разни форуми , че Платини имал фикс идея тазгодишния финал за ШЛ да бъде по-гледан от финала за Супербоула , а всички знаем мач между кои два отбора може да предизвика подобен интерес. Също така ще бъде и първия предаван на 3D . Все пак се надявам всички теории за конспирации и задкулисни игри да не бъдат реалност и в реваншите съдийството да бъде на нивото от тази седмица 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Челси - Барселона - 1:0
THE G.A.M.E написа:sl321 написа:А то вчера Челси за мен си изглеждаха жалки ,както почти всеки отбор който играе срещу Барселона в последите 3 години.В това число и Реал,за мое съжаление.Все пак не е зле да има малко разнообразие,но ако трябва да бъда обективен,Барселона бяха много по-добрия отбор вчера.
Как пък реши, че каталунците били по-добрият отбор ?
Аз гледам резултатът след мача и там пише: Челси- 1 - Барселона-0.![]()
От кога "по-добрият" се определя от положенията и ударите към вратата ?
Аз все си мисля, че накрая се гледат цифрите ... И на който срещу името присъства по-голяма цифра, той е бил по-силен !!
Другото са алабалистики на челсофоби и хора, дето не разбират от футбол.
Ти ако казваш че Челси вчера е бил по-добрия отбор,демек много разбираш от футбол.

Стигам до абсурдната ситуация за пиша в полза на Барселона,но това видях аз вчера.Според мен има разлика да играеш защитно и да неутрализираш противника,и има разлика да си се вкопал в наказателното си поле и просто да гледаш безсилно как топката влиза във вратата а тя вземе че се удари в гредата ( два пъти),как Фабрегас от дузпата не може да уцели вратата иначе няма кой да му попречи да я вкара,и как Чех с мъка избива топка която не всеки път ще успее да я избие.Плюс това когато на втория пас ти взимат топката и пак започват да те мачкат тогава не трябва да разбираш много от футбол за да кажеш че противника е играл по-силно от теб а просто трябва да имаш силата да си обективен. Не че аз бих бил толкова обективен ако Реал са на мястото на Челси и не че нямаше да се радвам,както сега вие се радвате,но сега поне казвам това което съм видял.
Впрочем,съвсем сериозно си мисля че ви е рано да се радвате,освен ако за вас самата победа а не класирането на финала е успех.
Последна промяна от sl321 на 19 апр 2012 18:25, променено общо 3 пъти.
Madridist написа:Антифутбол е примерно да спечелиш след гол с ръка, но не и че си играл дефанзивно или си чистил топката напред . Челси спечели честно, според правилата на този спорт, без съдийска помощ, с много себераздаване и желание от всички футболисти. И е напълно нормално техните фенове да се радват. Феновете на Барселона са абсолютно прави и от тяхната гледна точка. Ако бях на тяхно място, щеще да ме е супер много яд за малшанса снощи - две греди, чистения от голлинията, пропуска на Бускетс последната минута, а в същото време при единствения точен удар в тяхната врата получават гол. Всеки казва, че начина да се противопоставиш на Барселона е ако им играеш защитно. Ако беше толкова лесно, всеки щеще да им се противопостави. Но в ерата на Гуардиола, май единствено снощи и на реванша с Интер се получиха нещата. Поне според мен, преди да играеш срещу Барселона, първия въпрос на който трябва да се отговори е "Как да бъде опазен Меси" ? Милан , в лицето на Неста, успяха да се справят блестящо, Меси и в двата мача почти нямаше голова опасност. Снощи също си мисля, че Джон Тери успя да опази Меси . Иначе, моя коментар за първите мачове от ШЛ е че традициите бяха спазени. Реал Мадрид отново загуби при гостуване на Байерн Мюнхен (девета загуба от десет гостувания на баварците), каталунците инкасираха поредна загуба на Стамфорд Бридж (един от най-неудобните им стадиони за гостуване в евротурните). Също така, няма как да пропусна факта, че съдийството и в двата мача си беше много добро и по никакъв начин не оказа влияние . Четох по-разни форуми , че Платини имал фикс идея тазгодишния финал за ШЛ да бъде по-гледан от финала за Супербоула , а всички знаем мач между кои два отбора може да предизвика подобен интерес. Също така ще бъде и първия предаван на 3D . Все пак се надявам всички теории за конспирации и задкулисни игри да не бъдат реалност и в реваншите съдийството да бъде на нивото от тази седмица
Много точен коментар ! Подкрепя абсолютно всичко казано.

[center]1914[/center]
-
sl321 написа:Ти ако казваш че Челси вчера е бил по-добрия отбор,демек много разбираш от футбол.![]()
![]()
Разбира се, че са били по-добрият отбор, щом са били с 1-0.
Ако примерно, в реванша Барса отправи 30 удара ( да речем- 10-15 точни ) ... Удари и 5 греди, и владее топката 90 % но след края на мача резултатът е 0-0, кой ще е по-силният отбор от двата ?
Има разлика от- "по-силен отбор" и "по-добре" играл отбор.
Съжелявам, ама ако Челси се окажат краен победител след реванша, независимо с каква игра, нищо и никой неможе да оспори, че "Сините" са по-силният от двата тима.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Каквото и да си говорим ... пилците се броят във вторник 

Re: Челси - Барселона - 1:0
sl321 написа:THE G.A.M.E написа:sl321 написа:А то вчера Челси за мен си изглеждаха жалки ,както почти всеки отбор който играе срещу Барселона в последите 3 години.В това число и Реал,за мое съжаление.Все пак не е зле да има малко разнообразие,но ако трябва да бъда обективен,Барселона бяха много по-добрия отбор вчера.
Как пък реши, че каталунците били по-добрият отбор ?
Аз гледам резултатът след мача и там пише: Челси- 1 - Барселона-0.![]()
От кога "по-добрият" се определя от положенията и ударите към вратата ?
Аз все си мисля, че накрая се гледат цифрите ... И на който срещу името присъства по-голяма цифра, той е бил по-силен !!
Другото са алабалистики на челсофоби и хора, дето не разбират от футбол.
Ти ако казваш че Челси вчера е бил по-добрия отбор,демек много разбираш от футбол.![]()
![]()
Стигам до абсурдната ситуация за пиша в полза на Барселона,но това видях аз вчера.Според мен има разлика да играеш защитно и да неутрализираш противника,и има разлика да си се вкопал в наказателното си поле и просто да гледаш безсилно как топката влиза във вратата а тя вземе че се удари в гредата ( два пъти),как Фабрегас от дузпата не може да уцели вратата иначе няма кой да му попречи да я вкара,и как Чех с мъка избива топка която не всеки път ще успее да я избие.Плюс това когато на втория пас ти взимат топката и пак започват да те мачкат тогава не трябва да разбираш много от футбол за да кажеш че противника е играл по-силно от теб а просто трябва да имаш силата да си обективен. Не че аз бих бил толкова обективен ако Реал са на мястото на Челси и не че нямаше да се радвам,както сега вие се радвате,но сега поне казвам това което съм видял.
В събота ще ви видим как ще ги мачкате

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

От снощи обяснявам, че Челси игра с тактиката на Моуриню. С подобна игра Моу опита да излъже Барса и с Реал Мадрид, но не му се получи.
Явно, за да успееш ти трябва не само късмет, но и подходящи изпълнители. Челси ги има ! Това се видя снощи.
Имахме късмет, но имахме и класа и най-вече опит. Нашият отбор е може би най-опитният в ШЛ от всички в момента в Европа, защото имаме най-много мачове през последните 7-8 години в турнира.
Челси нанесе първата загуба на Барса в ШЛ през този сезон и с това доказа, че е единственият отбор в Европа, а може би и в света, който може да бие Барса !
Не съм съгласен, че сме изглеждали жалки. Това е турнирен мач и в него най-важен е резултата ! Жалки щяхме да бъдем, ако бяхме били с гол от засада, с измислена дузпа или 4 неотсъдени явни дузпи за противника. Да видяхте нещо такова снощи ?! Не, нали !?
Бихме ги по футболните правила.

Убеден съм, че ще играем на финала !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]