Челси - Атлетико Мадрид, Петък - 31.08.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Е

Мнениеот MainEventer » 01 сеп 2012 01:48

Есиенчо написа:
MainEventer написа:Много харесвам женското име на отбора. :lol:

И аз харесвам да свършвам на майкати в устата ама не го казвам наляво и надясно ;)

Не ти ли харесва женското име ? Челси... Супер е какво ?

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Челси - Атлетико Мадрид, Петък - 31.08.2012г., 21:45ч.

Мнениеот dxl » 01 сеп 2012 01:49

Не можах да гледам мача, за което сега съжалявам. Видях само головете и ми направи впечатление, че току между краката или ръцета на Чех минаваше топката, като преди това някои и друг защитник я прескачаше или не успяваше да я изчисти... Такива голове миналата година в Европа не влизаха във врата на Челси.
Мисълта ми е, че имаше моменти, особено в ШЛ където Челси излезе затворено и разчиташе на малкото си шансове, но късмета ги покри. Сега ще трябва да се трудят яко през този сезон, защото няма да им е леко. Още повече, че тази година ще има очаквания към тях.

Успех в ВЛ, защото лудите пари, които се наливат в английския футбол докара нещата до там, че Сити да стане шампион с клизма, при конкуренцията единствено на един отслабен Юнайтед.
Има нужда от малко интрига и там.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 сеп 2012 01:49

MainEventer написа:Много харесвам женското име на отбора. :lol:

:lol: Оригинален като анцуг Адибас си, немам думи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 01 сеп 2012 01:52

rhaegar написа::lol: Оригинален като анцуг Адибас си, немам думи.

Голяма развратница е тази Челси. Много широко си беше отворила краката в този мач. Ай стига, че ще ме баннат.

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 01 сеп 2012 01:54

MainEventer написа:Голяма развратница е тази Челси. Много широко си беше отворила краката в този мач. Ай стига, че ще ме баннат.

Ето по какво си приличат Челси и майкати значи...че и двете си разтварят краката широко... :lol:
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 01 сеп 2012 01:56

Есиенчо написа:
MainEventer написа:Голяма развратница е тази Челси. Много широко си беше отворила краката в този мач. Ай стига, че ще ме баннат.

Ето по какво си приличат Челси и майкати значи...че и двете си разтварят краката широко... :lol:

Твойта ми махаше до един знак, ама циганки не докосвам.

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 01 сеп 2012 01:59

MainEventer написа:Твойта ми махаше до един знак, ама циганки не докосвам.

На вас помаците забранено ли ви е?
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 01 сеп 2012 02:00

Main event реших, че си фен на манчо на принципа на изключването.

Ако си фен на английски отбор само манчо има толкова прости фенове да ме извиняват нормалните ии много малко вероятност да си на шпорите понеже са малко феновете им и тях ги оправдавам за хейта :mrgreen:

Ако си фен на испански, значи си от Барса и ти държи влага от пролетта.Там процента на олигофрени е голям :mrgreen:

И естествено няма как да си фен на Атлетико понеже те не се държат толкова селски и уважават противника, както и Реал.

И ако все пак не съм познал значи гледаш само БГ първенство и си много изпаднал както първенството ни естествено като лавината :lol: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 01 сеп 2012 02:02

Есиенчо написа:На вас помаците забранено ли ви е?

Просто се ограничаваме до човеци(женски).
Ти явно имаш разногласия в главата си. Не разбрах Милан или Челси ?

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 01 сеп 2012 02:05

Soulen написа:Main event реших, че си фен на манчо на принципа на изключването.

Ако си фен на английски отбор само манчо има толкова прости фенове да ме извиняват нормалните ии много малко вероятност да си на шпорите понеже са малко феновете им и тях ги оправдавам за хейта :mrgreen:

Ако си фен на испански, значи си от Барса и ти държи влага от пролетта.Там процента на олигофрени е голям :mrgreen:

И естествено няма как да си фен на Атлетико понеже те не се държат толкова селски и уважават противника, както и Реал.

И ако все пак не съм познал значи гледаш само БГ първенство и си много изпаднал както първенството ни естествено като лавината :lol: :mrgreen:

Не пич, просто няма какво да правя и викам да се заяждам малко с вас. Сериозно.

Върни се в “Челси”