Есиенчо написа:MainEventer написа:Много харесвам женското име на отбора.
И аз харесвам да свършвам на майкати в устата ама не го казвам наляво и надясно
Не ти ли харесва женското име ? Челси... Супер е какво ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Есиенчо написа:MainEventer написа:Много харесвам женското име на отбора.
И аз харесвам да свършвам на майкати в устата ама не го казвам наляво и надясно
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
MainEventer написа:Много харесвам женското име на отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Оригинален като анцуг Адибас си, немам думи.
MainEventer написа:Голяма развратница е тази Челси. Много широко си беше отворила краката в този мач. Ай стига, че ще ме баннат.
Есиенчо написа:MainEventer написа:Голяма развратница е тази Челси. Много широко си беше отворила краката в този мач. Ай стига, че ще ме баннат.
Ето по какво си приличат Челси и майкати значи...че и двете си разтварят краката широко...
MainEventer написа:Твойта ми махаше до един знак, ама циганки не докосвам.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Есиенчо написа:На вас помаците забранено ли ви е?
Soulen написа:Main event реших, че си фен на манчо на принципа на изключването.
Ако си фен на английски отбор само манчо има толкова прости фенове да ме извиняват нормалните ии много малко вероятност да си на шпорите понеже са малко феновете им и тях ги оправдавам за хейта![]()
Ако си фен на испански, значи си от Барса и ти държи влага от пролетта.Там процента на олигофрени е голям![]()
И естествено няма как да си фен на Атлетико понеже те не се държат толкова селски и уважават противника, както и Реал.
И ако все пак не съм познал значи гледаш само БГ първенство и си много изпаднал както първенството ни естествено като лавината![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта