Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Челси - Барселона - 1:0

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 апр 2012 11:57

Сега на свежа глава и без всякакъв адреналин и ... ракия ( :lol: ) ... бих могъл да кажа, че мачът не ми хареса.
Челси също не ми харесаха, ама победителите не ги съдят.
Ди Матео можеше да потърси втори гол с едно пускане на бързият Торес 10-на мин. преди края ...

Ако Челси играе по-същият начин и в ответният мач, рискува много.
Да, вероятно Барса ще има проблеми пак, но все ще вкарат някое от положенията си този път ... А при подобна- толкова дръпната и защитна игра, после ще е много трудно тимът в синьо да се пренастрои за нещо по-офанзивно.
За това, няма да е лошо лондончани да подходят с повечко мисъл за атака.

Аз съм почти сигурен, че Барса ще вкарат на ревашна ...
Така че, остава да видим Челси дали, или колко ще отбележат. ;)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 19 апр 2012 12:16, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 11:58

THE G.A.M.E написа:Сега на свежа глава и без всякакъв адреналин и ... ракия ( :lol: ) ... бих могъл да кажа, че мачът не ми хареса.
Челси също не ми харесаха, ама победителите не ги съдят.
Ди Канио можеше да потърси втори гол с едно пускане на бързият Торес 10-на мин. преди края ...

Ако Челси играе по-същият начин и в ответният мач, рискува много.
Да, вероятно Барса ще има проблеми пак, но все ще вкарат този път ... А при подобна- толкова дръпната и защитна игра, после ще е много трудно тимът в синьо да се пренастрои за нещо по-офанзивно.
За това, няма да е лошо лондончани да подходят с повечко мисъл за атака.

Аз съм почти сигурен, че Барса ще вкарат на ревашна ...
Така че, остава да видим Челси дали, или колко ще отбележат. ;)

Ди Матео :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 апр 2012 12:01

CTAHKO написа:Пак не ми отговори на въпроса,още повече,че както ти твърдиш защитата ни е била изключително зле 8-)Късмет можеш да кажеш за гредите,ама останалите пожения :?: :?: :?:

Защитата допусна Фабрегас да стреля от вратарското поле(това,че я ритна с "левия ръб" на десния крак е друг въпрос).Същата тази защита допусна Бускетс да стреля от вратарското поле(това,че "обрули крушите" е друг въпрос).Същата тази защита допусна Пуйол да стреля с глава БЕЗ даже да скача(тук вече трябва да благодарите на Чех)...Още да изброявам ли?На това,ако викат "желязна защита",представям си каква е другата...
Впрочем тези пробойни се появиха още на мача с Бенфика,които с 10 човека ви натикаха в нак.поле.Явно "лампичката" не е светнала.

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 19 апр 2012 12:06

blue avalanche написа:
CTAHKO написа:Пак не ми отговори на въпроса,още повече,че както ти твърдиш защитата ни е била изключително зле 8-)Късмет можеш да кажеш за гредите,ама останалите пожения :?: :?: :?:

Защитата допусна Фабрегас да стреля от вратарското поле(това,че я ритна с "левия ръб" на десния крак е друг въпрос).Същата тази защита допусна Бускетс да стреля от вратарското поле(това,че "обрули крушите" е друг въпрос).Същата тази защита допусна Пуйол да стреля с глава БЕЗ даже да скача(тук вече трябва да благодарите на Чех)...Още да изброявам ли?На това,ако викат "желязна защита",представям си каква е другата...
Впрочем тези пробойни се появиха още на мача с Бенфика,които с 10 човека ви натикаха в нак.поле.Явно "лампичката" не е светнала.

Спри да философстваш. Паднали сте, защото не сте вкарали. По-умният остстъпва, ти явно не си такъв...

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 19 апр 2012 12:08

Рууни пак се изказал в Туитър: Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 апр 2012 12:15

CTAHKO написа:Ди Матео :lol:

Пф, мани, мани ... Още ме държи явно ... :lol: :oops:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 апр 2012 12:45

Челси показа на света как се спира Барса.
Вярно е,че играха с 10 отзад,но ако тръгнеш да се надиграваш с Барса си загубен.
Въпреки защитата на Челси,Барса изтърва поне 3,4 чисти гола.То не бяха греди,пропуски,спасявания на Чех т.н,.
Снощу Смукачев каза нещо много вярно,а именно,че срещу Барса освен чисто футболните качества трябва да имаш и огромна доза късмет за да ги победиш.Е,Челси го имаха и победиха.
Честита победа на феновете на Челси.

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 19 апр 2012 13:06

Финалът ще е Байерн - Челси 8-)

Image

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 19 апр 2012 13:08

Колкото повече чета мнения,толкова повече се озадачавам.Челси вчера играли прекрасно в защита ?!?! :roll: Това е една победа която много заблуждава.Освен резултата нищо футболно не е в полза на Челси,въпреки че клишето гласи че футбола е игра на голове.До голяма степен съм съгласен,само че Барселона да нямаха нито едно положение независимо че Челси играха в защита.А то вчера Челси за мен си изглеждаха жалки ,както почти всеки отбор който играе срещу Барселона в последите 3 години.В това число и Реал,за мое съжаление.Все пак не е зле да има малко разнообразие,но ако трябва да бъда обективен,Барселона бяха много по-добрия отбор вчера.За радост нямаше съдийски изцепки което ме кара да съм още по-обективен.
Уникалния карък който подгони Барселона вчера ( време им е вече :mrgreen: ) беше основния фактор Челси да победи,не само а и да не падне с 2-3 гола разлика.
Бих бил учуден ако Челси отстрани Барселона,не за друго а защото се видя че Барселона са много по-добрия отбор от между двата.Но нали футбола за това е интересен и мнозина казват че е нелогична игра.
Да не забравяме че има второ полувреме.Тази победа никой няма да я отчете ако Челси отпадне...
Все пак честито на победителите във вчерашния мач!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.

Мнениеот Hakercheto » 19 апр 2012 14:40

Честита ви победа. Надявам се да отстраните Уефалона и да има интересен финал.Изненадам съм от Кейхил. Гледам го в Болтън кви калитарски изпълнения прави,а вчера с/у Меси и Фабрегас беше на топ ниво. [offtopic]Колкото до тоя полуидиот Смукачев- тоя е най-тъпият коментатор на света. Няма такъв кретен да коментира световен футбол. Аз ако бях директор на Бтв-то бих му бил шута на секундата. То 2-3 грешки да каже,ама такъв простак просто няма. Вчера на Байерн-Реал вика че Байерн ще имат шанс в вторият мач когато баварците играят на Алианц Арена :mrgreen:
Все повече хора започват да си търсят линкове вместо бтв екшън заради тоя :lol:[/offtopic]
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Челси”