rhaegar написа:0007 написа:Бахти скапаният сезон....Тери не заслужаваше да приключи така.
Е, най-малкото ще е титуляр срещу Лестър на Моста. А след това-Контева работа.
Бил му втори червен картон през сезона,а наказанието е 2 мача за такъв.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:0007 написа:Бахти скапаният сезон....Тери не заслужаваше да приключи така.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:rhaegar написа:0007 написа:Бахти скапаният сезон....Тери не заслужаваше да приключи така.
Бил му втори червен картон през сезона,а наказанието е 2 мача за такъв.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Nomer_9 написа:Phoen написа:Nomer_9 написа:Конте: Искам да изградя новия Челси около Джон Оби Микел!
С такива работи шега не бива.![]()
Надявам се второто полувреме Рубен Лофтъс-Чийк и Бертранд Траоре да поиграят поне по 30-тина минути.
Малко черен хумор
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Nomer_9 написа:Не знам за вас, ама аз днес ще стискам палци за Арсенал в дербито...
Победа за шубите ще означава почти сигурно класиране на Юнайтед в ШЛ за сметка на Сити, което от своя страна влече два позитивни факта:
1. ЛВГ вероятно ще остане и през следващия сезон![]()
2. Противният Гуардиола ще цъка в ЛЕ и ще е по-ограничен откъм привличане на играчи.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта