Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Челси - Барселона - 1:0

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 10:11

Rofles написа:
CTAHKO написа:За тези дето приказват как Барса ни скъсали,пък ние нищо не сме правили,ей къде им е статистиката 8-) И о,каква изненада :roll: оказва се,че извънземните имат точно 6 удъра в очертанията на вратата :lol:

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/578421_10150818898441660_48939101659_11742850_668054381_n.jpg[/wrapimg]

Е сега не може да се каже на черното бяло. Виж имат 24 удара и да вярно, че ударите в очертанията на вратата са 6, но пък Челси виж имат един удар един гол :Д(удар в очертанията на вратата)

Виж сега,аз не отричам че игаха добре.Не,напротив изиграха много силен мач,ама ефективност никаква и това обезмисля всички други компоненти от играта им.Отделно че привържениците им се опитват да изкарат,че всичко е плод на късмет,пък ние нищо не сме играли.Ок,има го и фактора "късмет" ,ама не може цял мач и всичко да е късмет.Лично аз се сещам за един мач от същия турнир преди няколко години между Лион и Барселона.Ако не се лъжа беше едно от първите участия на Лион в турнира.Та тогава се играеше цял мач пред една врата и то пред вратата на Барселона.От статистиките си спомням тази с корнерите,щото не бях виждал подобно нещо.Корнерите бяха 20:0 в полза на Лион :) скъсаха ги и накрая резултатът беше 3:0 за Барселона с 3 атаки за цял мач 8-) Е да,ама тогава що всички викаха:Така са големите отбори от 3 положения,3 гола :roll: Сега случая не е ли аналогичен и що да не можем да кажем:Така са големите отбори,с 1 положение,1 гол 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 19 апр 2012 10:12

Sardukar написа:колко точни удара имаха Барса през 2009г?

Добре ти сега какво твърдиш,че сте ни разбили с тактика или че имахте късмет?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 10:14

LIMASSOL написа:
За тези дето приказват как Барса ни скъсали,пък ние нищо не сме правили,ей къде им е статистиката 8-) И о,каква изненада :roll: оказва се,че извънземните имат точно 6 удъра в очертанията на вратата :lol:

А ти какво твърдиш,че вие ли сте ни скъсали??? ... тя статистиката сама говори,дори да не си гледал мача само по нея ще си направиш изводите.

Ти какви изводи си направи :roll:

П.П. Да ни бяхте предупредили по-рано,че сте извънземни и непобедими :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2012 10:21

Честита победа. Мачът се разви според очакванията ми, но не съм си мислел, че ще ни гони такъв карък. Реваншът се очертава повече от интересен.
Всички плюха рефера преди мача, той се справи перфектно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 апр 2012 10:23

СВОБОДЕН написа:Много странни неща се случват. Привържениците на Челси се радват на играта, а би трябвало да са доволни само от резултата. "Желязната" защита на Челси беше разкъсана на няколко пъти и само уникалния късмет ги покри. Така беше и в мача с Тотнъм до гола на Дрогба, а тук и след него. И така може да се печели, но мен лично не ме кефи. За разлика от Челси, в другия полуфинал Байерн игра истински футбол и си заслужи победата която трябваше да бъде по-голяма.

И аз съм на същото мнение.Защитата щеше да бъде перфектна, ако не се бе пропукала на няколко пъти и само липсата на късмет не бе попречила на Барселона да отбележи поне един гол.Дано Ди Матео е видял и осъзнал това, защото следващия двубой е твърде вероятно нещата да не се развият по същия начин и късмета да напусне Челси.
Последна промяна от RedeviL на 19 апр 2012 10:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2012 10:24

Ди Матео сигурно си е лягал и ставал с Барселона - Интер 1-0 в ДиВиДи-то. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 10:25

fcb_bg написа:Честита победа. Мачът се разви според очакванията ми, но не съм си мислел, че ще ни гони такъв карък. Реваншът се очертава повече от интересен.
Всички плюха рефера преди мача, той се справи перфектно.

И аз съм на това мнение 8-) Да,снощи победихме,но можеше и да загубим,Важното е ,че спорим феновете на двата отбора,дали сме съгласни или не един с друг е без значение,но обсъждаме играта,футболистите и самия мач,а не съдиите 8-)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 апр 2012 10:26

LIMASSOL написа:
Sardukar написа:колко точни удара имаха Барса през 2009г?

Добре ти сега какво твърдиш,че сте ни разбили с тактика или че имахте късмет?

ЧЕЛСИ изигра правилно тактическия двубой! Това е факт, а резултата го потвърждава! Ако вчера ЧЕЛСИ са били с късмет, с какво Барса се класира за финал 2009г., когато единственият точен удар дойде в 93мин и с него вкарахте ? Барса имаше повече положения за гол от колкото аз очаквах, но предвид липсата на Луис това мина за приемливо. ЧЕЛСИ постигна перфектен резултат с оглед на показаното на терена! Може да си намирате каквито искате оправдания, но в първо действие ЧЕЛСИ спечели! При това го направи ЧИСТО! Нито сме ви ритали(нали от това ви беше страх) или пък съдията да ни бутне! Бихме ви на футбол, а той се играе на голове! Не става само с владеене на топката трябват и голове! Барселона направи най-силния си мач в лигата през този сезон(според мен) и загуби! Чистата победа е важна в директните елиминации, а като прибавим натрупаното самочувствие от вчерашната победа в редиците на ЧЕЛСИ лъха оптимизъм! ЧЕЛСИ спря Барса с футбол и ако вие не го осъзнавате е жалко за вас! Това, че сте владеели повече топката и сте имали по-чистите голови положения е факт, който е очакван предвид защитните действия на ЧЕЛСИ! Но не може, когато ние бием по този начин все да сме го постигнали с "късмет", а за други отбори да си говорим за традиции и характер!
Повечето работа предстои!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 19 апр 2012 10:35

ЧЕЛСИ спря Барса с футбол

Ок всеки си гледа от неговата камбанарийка и има различно мнение какво е това футбол.За едните е да атакуват и да създават положения,а за другите отзад за 0-0 ,а напред каквото стане(добре сега стана 1-0).Няма нищо има и реванш там ще стане ясно всичко.Ако ни победите с достойна игра,ще ви поздравим няма проблем.Ако и по такъв начин подходите и на Камп Ноу обаче ще имате ядове.

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 19 апр 2012 10:42

terry_lampard написа:
Gospodin0v написа:Колеги не че се хваля,но имам две прогнози този сезон в Шампионската Лига.Първата беше 4 - 1 за Челси срещу Наполи.Познах,дори един от нашите фенове си го сложи като подпис,сега познах и този резултат на точен ...

Какво мислиш за реванша? 8-) Аз мисля, че можем да устискаме 0-0 като за целта играем само в защита и ги хващаме на контра. Една от най-добрата защита която аз съм виждал през живота си! А гледам футбол от доста, достаа години . :lol:

Не мога да се съгласе,че защита беше най-добрата която съм виждал .... имаха доста пробойни според мен ... и когато ги имаше късмета си казваше думата... сега във Вторник ще ни трябва още по-силна защита и още толкова късмет :) Според мен си личи,че ни трябва дефанзивен от световна класа :)
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Върни се в “Челси”