Rofles написа:CTAHKO написа:За тези дето приказват как Барса ни скъсали,пък ние нищо не сме правили,ей къде им е статистикатаИ о,каква изненада
оказва се,че извънземните имат точно 6 удъра в очертанията на вратата
![]()
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/578421_10150818898441660_48939101659_11742850_668054381_n.jpg[/wrapimg]
Е сега не може да се каже на черното бяло. Виж имат 24 удара и да вярно, че ударите в очертанията на вратата са 6, но пък Челси виж имат един удар един гол :Д(удар в очертанията на вратата)
Виж сега,аз не отричам че игаха добре.Не,напротив изиграха много силен мач,ама ефективност никаква и това обезмисля всички други компоненти от играта им.Отделно че привържениците им се опитват да изкарат,че всичко е плод на късмет,пък ние нищо не сме играли.Ок,има го и фактора "късмет" ,ама не може цял мач и всичко да е късмет.Лично аз се сещам за един мач от същия турнир преди няколко години между Лион и Барселона.Ако не се лъжа беше едно от първите участия на Лион в турнира.Та тогава се играеше цял мач пред една врата и то пред вратата на Барселона.От статистиките си спомням тази с корнерите,щото не бях виждал подобно нещо.Корнерите бяха 20:0 в полза на Лион