Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Нещо не видях Сити да пазят резултата от първата среща...па взеха,че се класираха. А ние миналата година пазихме цял мач резултата срещу 10 човека. Де Бройне няма да го коментирам. 
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
- hazard10
- Контакти:
yasen написа:Моуриньо дали гледа Сити и ПСЖ
място не мога да си намеря от яд ...
толкова млади и талантливи играчи имахме и всичко добро беше разпродадено !!!
Недей да хулиш "единственият и неповторим" че ей сега некой от "разбирачите" тук ще те емне....
Nomer_9 написа:Нещо не видях Сити да пазят резултата от първата среща...па взеха,че се класираха. А ние миналата година пазихме цял мач резултата срещу 10 човека. Де Бройне няма да го коментирам.
То и по двата въпроса коментара е излишен, само някой абсолютно заблуден и сляп може да го оспори!
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]
- blue_dominator
- Контакти:
yasen написа:Моуриньо дали гледа Сити и ПСЖ
Може би гледа днес Атлетико - Барса и левия бек на домакините, който за една година при нас протърка пейката.
Днес излязоха информации че сме щели да задействаме някаква клауза в договора на Лукаку, за да си го връщаме и да му оправяме бакиите на оня.
Жалко че за Де Бройне, и някои други, никви клаузи няма да ни помогнат, и ще си сърбаме "специалната попара" .
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
Какви бакии? Шампионските ли?
И какво недоволствате от продажбите като същите не показваха нищо в Челси, а не виждам Лукаку с нещо да се е подобрил. Той и Демба Ба вкарваше за Касъл, но това не го прави Дрогба, Феномена или Шиърър. Уилям да не прави по слаб сезон от този невероятен Кевин? Ама не виждам да ревете, че е новия Зидан.
Я го сравнете с Азар от миналата година и за какво говорим изобщо?
И какво недоволствате от продажбите като същите не показваха нищо в Челси, а не виждам Лукаку с нещо да се е подобрил. Той и Демба Ба вкарваше за Касъл, но това не го прави Дрогба, Феномена или Шиърър. Уилям да не прави по слаб сезон от този невероятен Кевин? Ама не виждам да ревете, че е новия Зидан.
Я го сравнете с Азар от миналата година и за какво говорим изобщо?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Азар за толкова години не помня да е бил с толкова ключов принос за отстраняването на съперник,с какъвто беше Де Бройне срещу ПСЖ.
За 8 мача по-малко във ВЛ,Де Бройне има гол повече и 4 асистенции повече от Уилиан.Да не говорим,че се контузи и оттам формата на Сити тръгна надолу.От всички,той получи най-малък шанс на СБ,да не кажа никакъв.
За 8 мача по-малко във ВЛ,Де Бройне има гол повече и 4 асистенции повече от Уилиан.Да не говорим,че се контузи и оттам формата на Сити тръгна надолу.От всички,той получи най-малък шанс на СБ,да не кажа никакъв.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
освен Де Бройне и Филипе Луис, Куадрадо, Салах, дори и Лукаку - също не получиха никакъв шанс
Бях твърдо "за" продажбата на Мата в Юнайтед, но впоследствие се оказа, че съм грешал.
Това, че Мата в Юнайтед има противоречиви изяви, е изцяло заради клуба, а не заради играча.
Мата е много повече от Оскар, а и от Фабрегас и Вилиан в ролята на 10-ка.
Вече и за най-големите поддръжници на Моуриньо са ясни кардиналните му грешки в трансферната политика, водене на мачове, селектиране, създаване на отбор и т.н.
само не мога да разбера защо още коментираме португалеца, явно е оставил "трайна" следа и този път, само че с обратен знак.
Бях твърдо "за" продажбата на Мата в Юнайтед, но впоследствие се оказа, че съм грешал.
Това, че Мата в Юнайтед има противоречиви изяви, е изцяло заради клуба, а не заради играча.
Вече и за най-големите поддръжници на Моуриньо са ясни кардиналните му грешки в трансферната политика, водене на мачове, селектиране, създаване на отбор и т.н.
само не мога да разбера защо още коментираме португалеца, явно е оставил "трайна" следа и този път, само че с обратен знак.
yasen написа:освен Де Бройне и Филипе Луис, Куадрадо, Салах, дори и Лукаку - също не получиха никакъв шанс
Искаш да кажеш, че Куадрадо и Салах са футболисти за Челси? Явно не си гледал Рома-Реал Мадрид или Байерн-Ювентус. Куадрадо е може би най-неориентирания играч, който съм гледал някога(говоря за изявите му, когато го пускаха да играе в Челси). Италианското първенство за мен не е мерило за класа и качества на даден играч. Със сигурност има такива, от тези играещи там там, които са качествени, но повечето "звезди" там в другите първенства бързо биват разкрити.
Лукако блести в отбор като Евъртън този сезон, но не може да сравняваш отбор като техният с Челси. Има адски много примери за играчи, блестящи в отбори с по-скромни възможности, които се провалят в отбори, които се борят за нещо. Един такъв пример може да се даде с Шон Райт Филипс, или пък Рахим Стрълинг. Не виждам с какво Лукако щеше да се представя по-добре от един Диего Коста например... Още повече - той искаше да има гарантирано място, като това важи и за Де Бройне мисял, а това в един сериозен отбор няма как да стане.
Фелипе Луис беше резерва, но спомни си миналата година какъв сезон направи Азпиликуета. В редките случеи, в които получаваше шанс за изява, със сигурност не играеше така, както го направи снощи. Отделно той е играч на възраст(ще стане на 31 скоро) и няма как да очакваш да бъде налаган, за сметка на по-младият от него Азпиликуета.
Не виждам и как прецени, че Мата е много повече от Оскар, Фабрегас или Уилиян. Нито е постигнал нещо в Юнайтед, нито може да се каже, че е ключов играч за тях, или пък че прави разликата. Не мисля, че неговата продажба е била грешк, още повече за парите, които му бяха взети.
Единствената сериозна грешка, която няма как да не се отчете е Де Бройне, но там пак има доста странични фактори, които оказват влияние върху неговата продажба.
Със сигурност Моуриньо е правил грешки(кой не е ?), но да се демонизира и едва ли не да се изкарва виновен за всяко нещо, идва малко в повече. Всеки има право на мнение разбира се и на това да харесва, или не някого.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Като изключим Давид Луис, който отиде в ПСЖ....то всички останали играчи, които бяха продадени по времето на Моуриньо си приличат по едно нещо - никой от тях не е ставал шампион!
Моуриньо нямаше пълната власт върху трансферите (това важи и за двата му престоя).
Моуриньо направи грешки, но това не означава, че той е виновен за всичко лошо в ЧЕЛСИ!
Ман Сити набиха над 150 милиона паунда, а ЧЕЛСИ инвестира в поредното крило...Другите не бяха сериозни опции.
Всеки има правото да не харесва Жозе и да го критикува, но жалките подмятания по негов адрес и надменния (дори обиден ) тон към неговата личност е нещо, което ме отвращава. И то от хора, които обичат Челси. Как може да си правите пИшки на гърба на един от хората, които имат исторически принос за клуба?! Остава някой олигофрен да напише, че сме станали шампиони въпреки Моуриньо и да се свършва. Жалка история... (бтв, след като пишеш по адрес на Моуриньо е малко комично след два коментара да се питаш, защо се говори още за него. Като цяло не виждам нищо градивно в това постоянно да се обижда Жозе. Ако той беше единствения виновник, щяхме да сме много по-живи, а не да се радваме, че имаме около десет равни в последните 14-15 мача)
Моуриньо нямаше пълната власт върху трансферите (това важи и за двата му престоя).
Моуриньо направи грешки, но това не означава, че той е виновен за всичко лошо в ЧЕЛСИ!
Ман Сити набиха над 150 милиона паунда, а ЧЕЛСИ инвестира в поредното крило...Другите не бяха сериозни опции.
Всеки има правото да не харесва Жозе и да го критикува, но жалките подмятания по негов адрес и надменния (дори обиден ) тон към неговата личност е нещо, което ме отвращава. И то от хора, които обичат Челси. Как може да си правите пИшки на гърба на един от хората, които имат исторически принос за клуба?! Остава някой олигофрен да напише, че сме станали шампиони въпреки Моуриньо и да се свършва. Жалка история... (бтв, след като пишеш по адрес на Моуриньо е малко комично след два коментара да се питаш, защо се говори още за него. Като цяло не виждам нищо градивно в това постоянно да се обижда Жозе. Ако той беше единствения виновник, щяхме да сме много по-живи, а не да се радваме, че имаме около десет равни в последните 14-15 мача)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
UltraBlue написа:
Искаш да кажеш, че Куадрадо и Салах са футболисти за Челси? Явно не си гледал Рома-Реал Мадрид или Байерн-Ювентус. Куадрадо е може би най-неориентирания играч, който съм гледал някога(говоря за изявите му, когато го пускаха да играе в Челси). Италианското първенство за мен не е мерило за класа и качества на даден играч. Със сигурност има такива, от тези играещи там там, които са качествени, но повечето "звезди" там в другите първенства бързо биват разкрити.
Лукако блести в отбор като Евъртън този сезон, но не може да сравняваш отбор като техният с Челси. Има адски много примери за играчи, блестящи в отбори с по-скромни възможности, които се провалят в отбори, които се борят за нещо. Един такъв пример може да се даде с Шон Райт Филипс, или пък Рахим Стрълинг. Не виждам с какво Лукако щеше да се представя по-добре от един Диего Коста например... Още повече - той искаше да има гарантирано място, като това важи и за Де Бройне мисял, а това в един сериозен отбор няма как да стане.
Куадрадо е гола вода, но Салах би имал място, най-малкото за да не се чудите кой да играе като се контузят 2ма играчи. Колкото до Лукаку .. момчето първо пасва много добре на стила на Челси (да, не е Дрогба, но все пак), второ има доста прилична ефективност - изобщо не виждам причина да не е втори избор на нападател. Торес примерно 3 сезона май изкара твърд титуляр и не знам дали вкара колкото Лукаку е вкарал тая година само. А предвид това колко често Коста е контузен/наказан/има лош ден, втори избор щеше да го устройва перфектно - то си е кажи-речи половината от времето в игра.
За Де Бройне пък няма какво да се каже, точно изпълнението срещу ПСЖ е това, което липсва на Челси откакто го няма Лампард - този перфектен удар от извън наказателното, който взима че влиза и спасява мача. Челси няма вече такива играчи да го правят това, а през годините не е да не ги е покривало в някои мачове.
- blue_dominator
- Контакти:
Имам едно градивно предложение.... Феновете на Жозето да си направят една тема в подфорума на манафите, и да си пишат само там. Да коментират на воля идола си, а тук да пишат само фенове на ОТБОРА ЧЕЛСИ, а не на дадена личност!
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.