ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.
Защитата ни е зле. Ние затова играем тоя пиклив футбол напоследък- щото не може да се разчита на защитата, да се справи сама когато се налага. Кой ли анонимник тоя сезон не разминаваше нашите защитници като спрели, кой? Не знам как ще се оправи това, но докато не се оправи, не разчитайте да заиграем нещо повече. 2 корнера- два гола! И Тери и Кейхил се пазят един друг... съмнявам се Жозе да ги учи така. Още на мача с Тотнъм се видя- оня Кейн се разхождаше из нашата половина, а защитниците ни го гледаха отблизо. Същото беше и на други мачове- противниковите нападатели да изглеждат като Меси. Ей тва е големия проблем и причината Жозе да подхожда толкова страхливо. Да, страх го е да не ни напълнят кошницата, като Тотнъм- там играхме по- отворено и...
... и после внезапно си направих секуро.
smoothc написа:Те другите отбори съществуват, за да се сравняват с гореспоменатите 3, не за друго.Ти не разбра ли, че сами се отстранихме!И тогава на Барселона сигурно им се наложи да направят две принудителни смени, а?Ама МЮ за какво е еталон, че не се сещам?
1.Ти го казваш,Фади![]()
2.Да,а ПСЖ стояха и гледаха как вие "сами се отстранявате"...
3.Това е част от играта,така че...
4.За неща,които са отвъд съзнанието и възможностите на "Сините от Лондон"![]()
Ryan Giggs 33 vs Chelsea 27Аз говоря за странични работи като например Сосиедад бяха обърнали някакъв отбор и ти пишеш обрат в стил Манчестър Юнайтед.
Интересно и що си такъв голям фен на Гуардиолис.
1.Кажи ми друг отбор в света,който да е обръщал толкова много мачове в последните секунди?
Единствено Манчестър Юнайтед!
Този "някакъв" отбор беше Севиля - един от най-стабилните и приятни за наблюдаване отбори в Примера,а също така и текущ носител на Лига Европа.
2.Въпрос на вкус.
Едни харесват Анчелоти,други Моуриньо,трети Гуардиола.
Или за да бъда по-конкретен - в неговите подходи откривам и някои общи детайли в собственото си тълкувание(визия) за изграждането на футболен колектив и стратегическа концепция за играта.
Пеп Гуардиола и Гарет Бейл - това са най-големите ми мечти по отношение на структурата и иновациите в Манчестър Юнайтед.
Сашко, кажи за ФА и купените мачове и съдии от страна на твоя отбор две поредни десетилетия и ти признавам мнението. Всички знаем как ставаха нещата по времето на сър Алекс. Извън Острова не разбраха за неговия отбор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
язе написа:Защитата ни е зле. Ние затова играем тоя пиклив футбол напоследък- щото не може да се разчита на защитата, да се справи сама когато се налага. Кой ли анонимник тоя сезон не разминаваше нашите защитници като спрели, кой? Не знам как ще се оправи това, но докато не се оправи, не разчитайте да заиграем нещо повече. 2 корнера- два гола! И Тери и Кейхил се пазят един друг... съмнявам се Жозе да ги учи така. Още на мача с Тотнъм се видя- оня Кейн се разхождаше из нашата половина, а защитниците ни го гледаха отблизо. Същото беше и на други мачове- противниковите нападатели да изглеждат като Меси. Ей тва е големия проблем и причината Жозе да подхожда толкова страхливо. Да, страх го е да не ни напълнят кошницата, като Тотнъм- там играхме по- отворено и...
Когато нямахме проблеми в защита есента си мачкахме здраво. Това е най-големия ни проблем, че отбора се прибира, за да не ни убият. Вярвам, че Моу ще намери решение през лятото и догодина поне финал, засега само дубъл се очертава
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
CTAHKO написа:smoothc написа:И в други теми съм виждал как сравняваш работи с Юнайтед без да има дори някаква особена прилика и затова чета с интерес твоите мнения.
Казвал съм го стотици пъти,че отборите еталони в съвременния футбол са точно три:Манчестър Юнайтед,Барселона и Байерн Мюнхен.
Ако някои мисли обратното,нека да заповяда и ще дискутираме,но гарантирам,че крайния резултат със сигурност няма да е в негова полза.
Единствено за Байерн съм съгласенАма МЮ за какво е еталон, че не се сещам
Ах да, сетих се. Еталон за подрастващото поколение, как да изчукаме жената на брат си
Или на съотборника си

Колкото до обратите на Юнайтед - имам друга картинка

Леевски, оле
-
sunscres92
- Контакти:
2-рата хаххахах
JackPackage написа:Мишките от Каталуня, Манчестър, Ливърпул, Мадрид, че дори от Северен Лондон им дойде време да се покажат и да празнуват - все пак и те са душици (макар и дребни) и те трябва да имат поводи за радост и след като бялата част от Мадрид отива към нулев сезон с пълна сила, другите отпаднаха от Базели, Монакота или пък въобще не са в Европа, това което им остава е да се радват на неуспехите на нас - браво, радвайте се че май месец пак ще хейтите като качим титлата на ДВУЕТАЖНИЯ и я разходим из Лондон![]()
![]()
99% от феновете на Челси признаха и поздравиха ПСЖ, но разни експериментално-апатични индивиди си знаят тяхното - уцелил една прогноза за Моу че няма да вземе ШЛ (което с тази конкуренция не е изненада поне този сезон) и се самоцитира....кретения голямаАко на него почнем да му вадим цитатите от лятото ще напълним една тема с поне 10 стр бисери, ама карай
Добре е да виждаме че нашите загуби толкова ви вълнуватТака разбираме че ви пука за нас
![]()
KTBFFH!
1.Интересно,според теб всеки който не е фен на Челси ли е "мишка" и "дребна душица"?
2.Вземи се научи да приемаш критика.
3.Нали затова е този форум,всеки да си каже мнението,не съм видял на някой фен на Реал да се е радвал за загубата на Челси.Аз примерно останах доволен след като продължи по-добрия отбор,с ясна идея и в двата двубоя игра по-хубав футбол.
4.За бялата част от Мадрид не се притеснявай,че да не ти се наложи вторник да пиеш аспирини.
5.Ти си "жалка душица" изпълнена с много злоба.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Всеки, който троли и чака като лешояд да паднем, за да дойде и да ни "просветли" е точно това, което колегата е казал.
-
sunscres92
- Контакти:
Тони написа:Всеки, който троли и чака като лешояд да паднем, за да дойде и да ни "просветли" е точно това, което колегата е казал.
Приемай го като комплимент.
Както винаги, твоята блестяща мисъл ми бяга.
-
sunscres92
- Контакти:
Тони написа:Както винаги, твоята блестяща мисъл ми бяга.
Другият път ще се опитам, малко по-елементарно да го напиша - специално за теб