ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.

Мнениеот boabbb » 12 мар 2015 13:23

Диего Коста с това отношение към съперниците в Чемпиъншип или надолу ще му потрошат краката :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 мар 2015 13:44

Вие хейтърчетата сте тези, дето откривате топлата вода.

но разни експериментално-апатични индивиди си знаят тяхното - уцелил една прогноза за Моу че няма да вземе ШЛ (което с тази конкуренция не е изненада поне този сезон) и се самоцитира....кретения голяма.
Ако на него почнем да му вадим цитатите от лятото ще напълним една тема с поне 10 стр бисери, ама карай...

1.Станко,в случая основният акцент е върху нагласата и поведението на Жозе Моуриньо.
В крайна сметка справедливостта възтържествува,защото съгласете се,..не може винаги да се печели и класира с тънки сметки.
Неслучайно някои ваши фенове и критикуват този подход на Моуриньо,защото на фона на играчите с които разполага - маниера на Челси трябва да е коренно различен от двуфазното:Повеждаме/Пазим резултата.
По-скоро критикуват високата честота на този подход,който не само през този сезон...ви изигра доста лоша шега.
Неслучайно в Туитър мнозина специалисти и футболисти коментираха,че това е едно от най-добрите представяния на отбор останал с 10 човека на терена,които някога са виждали.
2.Джак,доста навътре и насериозно възприемаш някои неща.
Какво толкова се интересувате от моите мнения и не само вие?
Че чак ги следите,цитирате,повтаряте някои мои фрази...толкова ли съм значим за вас?
Това е просто футболен форум,в които всеки е свободен да изрази своето мнение,а и известна доза забавление и хумор...никога не са излишни.
И какво ще стане като извадиш моите мнения? Златна значка ли ще ти връчат?
Толкова ли са важни за теб,че чак тема от 10 страници ще отваряш?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 мар 2015 13:56

Истината е че аз и още няколко човека "следим" твоите мнения и 2-3 теми във форума с цел разведряване на работната атмосфера и забавление, като едни придворни шутове един вид сте ни, но така или иначе няма да ми повярваш, така че няма смисъл ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 мар 2015 14:31

smoothc написа:1.Станко,в случая основният акцент е върху нагласата и поведението на Жозе Моуриньо.
В крайна сметка справедливостта възтържествува,защото съгласете се,..не може винаги да се печели и класира с тънки сметки.
Неслучайно някои ваши фенове и критикуват този подход на Моуриньо,защото на фона на играчите с които разполага - маниера на Челси трябва да е коренно различен от двуфазното:Повеждаме/Пазим резултата.
По-скоро критикуват високата честота на този подход,който не само през този сезон...ви изигра доста лоша шега.
Неслучайно в Туитър мнозина специалисти и футболисти коментираха,че това е едно от най-добрите представяния на отбор останал с 10 човека на терена,които някога са виждали.

Какво викаш, когато ние се класираме по този начин най-редовно, това са тънки сметки и късмет, а когато отпадаме по същия начин е справедливост ;) Значи какво излиза, че Моуриньо е прав да играе с такава стратегия ;) А ти за това си фен на МЮ, а не на Челси, защото и цент не вдяваш от това животинче футболчето 8-) Какво според теб можеше да направи Моуриньо, при положение, че в такъв завързан мач, от три възможни смени, двете са му принудителни ;) Завършваме мача с двама контузени футболисти и една неотсъдена дузпа, ама иначе пък съдията ни бил подпирал и бутал ;) А нарушенията и накъсването на играта при всеки опит за наша контраатака ги оставям без коментар. Какво да играеш и как да играеш??? Точно там съдията изпусна мача, щото трябваше да ги украси отще в началото с жълти картони и тогава нито щеше да се стигне до червения на Ибрахимович, нито цял мач щяха да се ритат и лежат ;) Вместо това, той изнерви футболистите и на двата отбора, изгони един и ги остави цял мач да се ритат и да си бият лакти ;) Аматьорче :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 мар 2015 15:03

Матич е един от топ играчите на Челси, не виждам каква работа имате да го сравнявате с Шурле, Мата, Де Брюин и Салах!
Или мислите че в момента има отбор който играе без деф. полузащитник? Няма такъв отбор!
Ако Челси са първи в момента във ВЛ то Матич е един от най-заслижилите им играчи за това.
Имам доста приятели фенове на Челси и вчера си говорехме и мойто мнение и мнениетона много близък приятел
който е фен на Челси беше че може да отпаднат. Това е ШЛ мач на директни елиминации, можеш да отпаднеш дори
и от много по-слаб отбор от ПСЖ които определено си имат супер силна селекция а и игра си имат.
За ВЛ Челси е фаворит но няма какво да се лъжем загуба на 3/4 лесни точки може да обърне всичко.
За Моуриньо няма какво да коментирам, човека си разбира от работата все пак малко хора изкарват повече пари от него
за година от заплата а не от собствен бизнес. Вярно е че понякога е дразнещ и прекалява но всеки си има особенности.
Последна промяна от Pichichi на 12 мар 2015 15:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 мар 2015 15:04

Говоря за Жозе Моуриньо и неговите подходи към тънките сметки в подобен род мачове.
И точно за това казвам,че не може винаги да ти връзва,защото един такъв подход като цяло се базира на фразата:"По-важното е да не допусна,отколкото да вкарам".
а когато отпадаме по същия начин е справедливост.

ПСЖ заслужават само адмирации за представянето си с 10 човека близо 90 минути.
Нелучайно мнозина специалисти определиха това за нещо изключително,още повече и като гости срещу един от най-стабилните домакини в Европа.
А ти за това си фен на МЮ, а не на Челси, защото и цент не вдяваш от това животинче футболчето.

Не знам дали осъзнаваш какво "следва" от това "гениално" изказване :)
ама иначе пък съдията ни бил подпирал и бутал

Ти го казваш,Станко!
Истината е че аз и още няколко човека "следим" твоите мнения и 2-3 теми във форума с цел разведряване на работната атмосфера и забавление.

Ок,забавлявайте се.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 мар 2015 15:32

Pichichi написа:Матич е един от топ играчите на Челси, не виждам каква работа имате да го сравнявате с Шурле, Мата, Де Брюин и Салах!
.....

+1
Дори според мен е №2 на този пост в ЕПЛ. Снощи пак игра на добро ниво.

ПП: Имах някаква надежда, че другарят Станко е срязал 2-3 вени в малките часове на ноща, но за съжаление го виждам отново да "вършее" из форума с 5-6 ника :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 мар 2015 15:38

Red_Neck написа:
Pichichi написа:Матич е един от топ играчите на Челси, не виждам каква работа имате да го сравнявате с Шурле, Мата, Де Брюин и Салах!
.....

+1
Дори според мен е №2 на този пост в ЕПЛ. Снощи пак игра на добро ниво.

ПП: Имах някаква надежда, че другарят Станко е срязал 2-3 вени в малките часове на ноща, но за съжаление го виждам отново да "вършее" из форума с 5-6 ника :)

С какви 5-6 ника :? :roll: Само с този съм 8-) Пък и защо да си режа вените? Отпаднахме и толкова ;) Вместо на требъл, ще се радваме на дубъл 8-) Пак е нещо ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 мар 2015 15:42

smoothc написа:Говоря за Жозе Моуриньо и неговите подходи към тънките сметки в подобен род мачове.
И точно за това казвам,че не може винаги да ти връзва,защото един такъв подход като цяло се базира на фразата:"По-важното е да не допусна,отколкото да вкарам".
а когато отпадаме по същия начин е справедливост.

ПСЖ заслужават само адмирации за представянето си с 10 човека близо 90 минути.
Нелучайно мнозина специалисти определиха това за нещо изключително,още повече и като гости срещу един от най-стабилните домакини в Европа.

Моето швейцарско патенце, явно ти и твоите измислени специалисти много бързо и удобно забравихте гостуването на Челси на Барселона и то когато Барселона бяха "непобедими" и "извънземни" 8-) Ама тогава на нас ни изгониха централният защитник и капитан, а не централния нападател 8-) Че и дузпи им даваха и какво ли не беше ;) Като ти казвам, че си аматьорче, ти не ми вярваш :)

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 12 мар 2015 16:09

smoothc написа:
Вие хейтърчетата сте тези, дето откривате топлата вода.

но разни експериментално-апатични индивиди си знаят тяхното - уцелил една прогноза за Моу че няма да вземе ШЛ (което с тази конкуренция не е изненада поне този сезон) и се самоцитира....кретения голяма.
Ако на него почнем да му вадим цитатите от лятото ще напълним една тема с поне 10 стр бисери, ама карай...

1.Станко,в случая основният акцент е върху нагласата и поведението на Жозе Моуриньо.
2.Джак,доста навътре и насериозно възприемаш някои неща.
Какво толкова се интересувате от моите мнения и не само вие?
Че чак ги следите,цитирате,повтаряте някои мои фрази...толкова ли съм значим за вас?
Това е просто футболен форум,в които всеки е свободен да изрази своето мнение,а и известна доза забавление и хумор...никога не са излишни.
И какво ще стане като извадиш моите мнения? Златна значка ли ще ти връчат?
Толкова ли са важни за теб,че чак тема от 10 страници ще отваряш?

Да ти кажа твоите мнения се бият на очи поне при мен,значи виж само как отново вкарваш Ман.Юнайтед в тема с която няма нищо общо.

E как пък думите на Руни,стават думите на мнозина специалисти ми е много интересно, ти избираш точно думите на човек свързан с Юнайтед.От Troll Football го видях цитата и ми се стори познато докато ти четях мнението.
И в други теми съм виждал как сравняваш работи с Юнайтед без да има дори някаква особена прилика и затова чета с интерес твоите мнения.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Челси”