Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Челси - Барселона - 1:0

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 01:20

Gateca написа:
CTAHKO написа:И да отпаднем,какво :roll: Ще поздравим феновете на противника и продължаваме да си гледаме в нашата къща ;) Челси няма какво да губи,може само да спечели :!:

Ама стига сме го повтаряли това нещо сто години. Има какво да губи Челси, ако не продължи, как да няма. Тоя мач трябва да се игра на живот и смърт, но трябва да вкараме гол...което на практика си значи, че ги отстраняваме. Не мога да си представя какъв тотален гипс ще налеят каталунците при едно ранно попадение от наша страна.
Това, което си мисля: Барса са настроени за катеначо, бетон...изведнъж обаче Челси излиза с офанзивен стил на игра и БАМ. Просто трябва да изключим това, че опълченците на Шипка може да има втора част.

Припомни си мачовете между Интер и Барселона.Бъди сигурен,че нещата ще се повторят.Не зная дали ще продължим,но съм сигурен,че във втория мач няма да играем толкова дефанзивно или поне толкова близо до вратата.За нас в този първи мач,най вжното беше да вземем трите точки и ако е възможно да запазим вратата си суха.Е,късметът беше на наша страна и си постигнахме нашето,а и футболистите ни бяха мотивирани и концентрирани до краен предел ;) Сега нека противника да се чуди как да ни вкара гол и в същото време да не получи 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 19 апр 2012 01:28

Точно това имам предвид. Вторият мач трябва да се изиграе дефанзивно, но не чак като първият. И определено трябва да потърсим гол в един момент, иначе няма да ни бъде.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 апр 2012 01:28

Между другото Ашли направи направи невероятен мач....не очаквах точно той да е най-силния ви играч, но така се получи... :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 19 апр 2012 01:30

Ами честита победа пичове :) Не си вкарахме положенията и нормално загубихме,а и късметът ни обърна гръб.Челси игра адски дефанзивно,както се и очакваше.Въпреки това създадохме доста чисти положения и играхме добре,но нямахме шанс.Събота и вторник на Кампа се решава сезона за Барса.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 19 апр 2012 01:33

Хубавото на Барселона е, че не се притесняват да пускат голове, което е предпоставка за доста интересен и евентуално драматичен реванш. Дано само и Челси решат да покажат малко нападателен футбол, а не 90 минути защита, защото може да се получи яко зацикляне и скука...
Последна промяна от IvoDivo на 19 апр 2012 01:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 01:33

kingofpop написа:Между другото Ашли направи направи невероятен мач....не очаквах точно той да е най-силния ви играч, но така се получи... :)

Като цяло всичките ни дефанзивни футболисти играха на високо ниво и всички имаха решителни намеси в един или друг момент.На мен Кейхил също ми направи дорбо впечатление :roll: Абе всички ми харесаха,но за мен печелившият ход на РДМ беше Рамиреш срещу Алвеш,което мен доста ме озадачи в началото 8-) Този нашия никога не е играл от ляво :)
Последна промяна от CTAHKO на 19 апр 2012 01:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 19 апр 2012 01:34

Искрени поздравления към феновете на Челси за победата им тази вечер.
Въпреки мнението ми, че тази вечер само малшанса попречи на Барселона да вземе поне точка в този толкова важен мач,
не мога да обезценя това, което направи отбора на Челси. Играха, бориха се, търсиха късмета си и той им се усмихна.

Толкова. Футбол се казва тази игра и това, което се случи тази вечер е точно това, което прави играта интересна.

П.С. Към останалите "червояди" наизлезли тази вечер от дупките, в които се крият 5 години - ще цитирам една песен на Хиподил с леко изкривяване:

"Подигравайте се глисти, кво като Барса е гъз за вас!"
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 апр 2012 01:39

Имам някво чувство още отсега, че ще има продължения...1-0 ми се струва най-логични резултат....дано не се стига дотам, че ще има инфаркти :?
П.П. Коефа в унибет Челси да продължи е 2.80 :o :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 01:51

Аз като видях Дрогба как се хвърля,пада,става през първото полувреме,имах чувството,че трупа експириънс и бърза да качва левъл :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 апр 2012 01:57

kingofpop написа:Между другото Ашли направи направи невероятен мач....не очаквах точно той да е най-силния ви играч, но така се получи... :)

За мен пък Кейхил направи егати мача :) Давам му наградата за "мен ъф да мач" :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Челси”