Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Челси - Барселона - 1:0

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 00:53

Митьо Пищова написа:
CTAHKO написа:И да отпаднем,какво :roll: Ще поздравим феновете на противника и продължаваме да си гледаме в нашата къща ;) Челси няма какво да губи,може само да спечели :!:

Може да спечели резил в Испания :lol:

...или безплатен душ още преди да са се прибрали футболистите в съблекалнята :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 19 апр 2012 00:54

fero написа:Бях изненадан не очаквах Ди Матео да успее с тактиката си, но успя. По същия начин излезе и Хидинк срещу Барса преди 3 години. Само с анти футбол може да се победи Барса и днес беше поредното доказателство. Ако Ди Матео успее да го направи отново или по-точно Челси да играе както преди 3 години на "Ноу Камп", когато завърши 0:0 като нищо Челси може да стигне финал. Аз като фен и на двата отбора съм малко повече за Челси, поради простата причина, че искам малко разнообразие. Пък един финал Байерн-Челси би бил превъзходен вместо да гледаме поредносто Ел Класико с ясен победител.

Извинявай за въпроса,но като го прочетох не се сдържах...Какво значи термина "антифутбол"? Пич,тази вечер Челси изнесе истинска лекция на тема дефанзивен футбол и то на действащ европейски клубен шампион.В 21 век, не съществуват такива понятия като защитен футбол,има печеливш стил на игра и губещ.Това е начинът да се победи Барселона,италианците имат не знам си колко световни купи по футбол именно с катеначо.Ако ти визираш лежане по терена,безсмислено ритане на топката,постоянно накъсване на играта - то мога да ти гарантирам,че тази вечер тези компоненти отсъстваха от "Стамфорд Бридж".

Нека всички привърженици на ЧЕЛСИ се насладим на тази победа,защото предстои завършека на сезона,както и много трудни срещи с Арсенал и реванш в Каталуния.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 апр 2012 00:54

Митьо Пищова написа:Резултата е нереалееееееен

Да де, но победата е реална ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 апр 2012 00:57

eelche написа:
fero написа:Бях изненадан не очаквах Ди Матео да успее с тактиката си, но успя. По същия начин излезе и Хидинк срещу Барса преди 3 години. Само с анти футбол може да се победи Барса и днес беше поредното доказателство. Ако Ди Матео успее да го направи отново или по-точно Челси да играе както преди 3 години на "Ноу Камп", когато завърши 0:0 като нищо Челси може да стигне финал. Аз като фен и на двата отбора съм малко повече за Челси, поради простата причина, че искам малко разнообразие. Пък един финал Байерн-Челси би бил превъзходен вместо да гледаме поредносто Ел Класико с ясен победител.

Извинявай за въпроса,но като го прочетох не се сдържах...Какво значи термина "антифутбол"? Пич,тази вечер Челси изнесе истинска лекция на тема дефанзивен футбол и то на действащ европейски клубен шампион.В 21 век, не съществуват такива понятия като защитен футбол,има печеливш стил на игра и губещ.Това е начинът да се победи Барселона,италианците имат не знам си колко световни купи по футбол именно с катеначо.Ако ти визираш лежане по терена,безсмислено ритане на топката,постоянно накъсване на играта - то мога да ти гарантирам,че тази вечер тези компоненти отсъстваха от "Стамфорд Бридж".

Нека всички привърженици на ЧЕЛСИ се насладим на тази победа,защото предстои завършека на сезона,както и много трудни срещи с Арсенал и реванш в Каталуния.

предполагам според него антифутбол значи 1 положение цял мач пред своя публика и другото катеначо...ама то Моу ви е научил на това не се изненадах....на Кампа ще ви е нужен не само късмета днеска, но и 3 пъти повече...честита победа все пак ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 00:57

Митьо Пищова написа:Резултата е нереалееееееен

Отвори си и виж livescore :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 апр 2012 01:01

CTAHKO написа:Лично за мен не е от толкова голямо значение дали ще ги отстраним,а това,че показхме как трябва да се играе срещу Барселона за да имаш някакви шансове да ги победиш.И че наистина го направихме в момент,в който всички ни отписваха и ни мислеха за пълен аутсайдер.

Ами аз и "Сардукар" още след жребия за 1/4 финалите обеснявахме на доста народ в темата за "Шампионската лига", че Челси няма как да бъде аутсайдер, срещу който и да било !

Тогава много хора бяха убедени, че Барса ще ни смачка с резултат, още на Стамфорд Бридж.
Щото, когато ги обсъждахме тези неща, Челси наистина не играеха никак добре ... И това явно беше заблудило маса народ.
Въпроса е, че Челси срещу по-големи клубове и в големите мачове, в колкото и слабо състояние да са, винаги се преобразяват. :)

Но това просто, няма как да се знае от хора, които не са следили и не следят нещата в "Синият" Клуб от поне 15-на години ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 19 апр 2012 01:02

RENAULT написа:Значи честита победа....Не мога да кажа какво ще стане в реванша защото днес мислих,че Барса ще бие с 0:3.....Без дузпи и картони не става май....Сега видях случайно във форумът им,че теренът им пречел :) :) :) :) :)

Да, има лек наклон към тяхната врата.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 19 апр 2012 01:07

CTAHKO написа:И да отпаднем,какво :roll: Ще поздравим феновете на противника и продължаваме да си гледаме в нашата къща ;) Челси няма какво да губи,може само да спечели :!:

Ама стига сме го повтаряли това нещо сто години. Има какво да губи Челси, ако не продължи, как да няма. Тоя мач трябва да се игра на живот и смърт, но трябва да вкараме гол...което на практика си значи, че ги отстраняваме. Не мога да си представя какъв тотален гипс ще налеят каталунците при едно ранно попадение от наша страна.
Това, което си мисля: Барса са настроени за катеначо, бетон...изведнъж обаче Челси излиза с офанзивен стил на игра и БАМ. Просто трябва да изключим това, че опълченците на Шипка може да има втора част.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 01:11

kingofpop написа:предполагам според него антифутбол значи 1 положение цял мач пред своя публика и другото катеначо...ама то Моу ви е научил на това не се изненадах....на Кампа ще ви е нужен не само късмета днеска, но и 3 пъти повече...честита победа все пак ;)

Аз лично се радвам,но съм и умерен оптимист,имайки предвид,че има още един мач.А ти би ли ми казал с каква игра и по какъв начин може да се спре Барселона :roll: Аз за друг вариант не се сещам 8-) А и всеки мениджър знае какви са качествата на неговите футболисти и какъв стил на игра би им паснал на качествата ;) Какво,да тръгнем да се надиграваме с вас ли и то при положение,че е първи мач :roll: Не благодаря.Че сте добри,добри сте и никой не го отрича.Ама точно поради тази причина не са много вариантите,чрез които даден клуб може да ви се противопостави.А и късметът тази вечер си беше на наша страна,няма какво да си кривим душата и да се правим на ощипани ;)

П.П. Благодаря за поздравленията,относно победата.Така се прави :!: Ако ни отстраните,лично аз ще ви поздравя теб и още няколко човека,дето са фенове на Барселона и се броят на пръсти.Останалите,дето са дразнители и са свикнали на черното да казват,че е бяло не ме интересуват.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 апр 2012 01:19

Тоя мач ми напомня много за онзи в Лондон през 2009,само че ролите бяха разменени.Тогава ние създадохме куп положения кое от кое по-чисти но се скъсахме да изпускаме,а те тогава за цял мач с 2 атаки и 1 удар към вратата в 92-та минута ни отстраниха.Сега беше точно обратното,ние се бранихме цял мач атаките ни се брояха на пръстите на едната ръка и с единствения точен удар вкарахме.Дано имаме същия късмет и на реванша!
Днес Мата беше уникално слаб,Микел свърши много черна работа в средата,на Рамиреш силата определено не му е по-крилото,но ситуацията за гола я изигра перфектно.Кейхил почна малко плахо,но после имаше страхотни изяви в защита.Тери,Лампс,Дрогба,Коул-ЛЕГЕНДИ!
Мейрелеш изгаряше от желание,но до там.. пак не ми се понрави,мястото му не е в Челси.
Дори и да не продължим,за мен важното е че победихме Барса и показахме,че няма да сме аутсайдери,както мислеха всички преди мача и че тия идват в Лондон едва ли не на разходка.
Дано имаме късмет и на реванша и ги отстраним!

Върни се в “Челси”