Челси-Ливърпул
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Челси-Ливърпул
Лятото искаше да се върне в Марсилия,но го убедиха да остане...Сега с маларията,просто няма шанс.Жалко,но за него всичко свърши...
Абе човека си даде много за клуба ни.Да не говорим колко пъти ни е измъквал от никакви ситуации.За мен той ще си остане една от легендите на клуба.Самият той не знам дали го осъзнава,но наистина е голям футболист с голям характер,който се бори до последния съдийски сигнал.Но за съжаление дали заради годинките,дали заради маларията,дали заради това,че вече не му се стои в Челси мисля,че този сезон ще му е последен при нас 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Frankie Lampard
- Контакти:
Ae лека...Аз изчезвам за няколко дена...Изобщо нямам настроение да пиша...
- aisogludingfioler
- Контакти:
Перфектен тактически Ливърпул. Вижда се, че Далглиш е точния човек за Пуул. Вдигна отбора за отрицателно време, донесе настроение и тима заигра далеч по-единно. Победата само показва какъв прогрес има в играта на Ливърпул като цяло. 
Айде, направо да разпускаме Челси заради един мач, а ?
Изгонихте половината отбор !
Абе, пичове, я се стегнете малко !
Челси ще мачка и то още от следващия кръг ! Фулъм са симпатичен отбор, но ще го отнесат и заради вчерашния мач.
В Европа също ще прегазим Копенхаген. Две победи с разлика над 2 гола !
Не отписвайте толкова бързо Челси !
А, от Ливърпул може да падне всеки ... Не смятам, че бяхме надиграни, а просто сами се бихме !
Каква е причината само може да гадаем ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- mikel_arteta1990
- Контакти:
аз съм нов тука но от както съществува форума си го следя това ми е първия коментар м\у дугото. сега за мача беше мн скучен като цяло само борба и толкоз направи ми впечатление нз в коя минута беше но Оби Микел води топката и излага един противник стигна до ъгъла на наказателното поле и дори не поглежда къв вратат гледа в земята погледнете от халфовете на челси само лампард може да вкара гол да подаде за гол и 2 отбора бяха излезли да не загубят мача а не да го спечелят .
трябва да кажа обаче че имаше 2 ДУЗПИ за Челси тая на Лукас някак да кажем че нее видял съдията обаче тая с\у Иванович беше ОЧЕВАДНА
ПП не съм чел предишните коментари така че се извинявам ако има нещо което и друг го е казал и аз го повтарям
ПП не съм чел предишните коментари така че се извинявам ако има нещо което и друг го е казал и аз го повтарям
Поредния слаб мач на Чех.....Безумни отигравания,безумни излизания за някакви леки топки....Несигурен при центрирания.... Ливърпул си беха излезнали за х,без нападател с двама атакуващи футболисти
Ние сами се бихме ...... Честита победа на феновете на Л'пул,а татко Карло да измисля някаква друга постройка или изпълнители,защото се видя че така не става срещу добре организиран отбор в отбрана.......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Ливерпуул надигра Челси само тактически, Челси има повече класни играчи от Пуул.Неказвам че са по-класни, но са повече наброи.Иначе пореден много силен мач за Ливерпуул, те навлизат във форма и когато Керъл се възтанови от кунтузия, заедно със Суарес ще са перфектни в нападение !
Дузпа за фала на Джонсън може да се свири, но нямаше как Иванович да играе с топката, тои търсеше дузпа и такава според мен и според много др хора нямаше
аз съм нов тука но от както съществува форума си го следя това ми е първия коментар м\у дугото. сега за мача беше мн скучен като цяло само борба и толкоз направи ми впечатление нз в коя минута беше но Оби Микел води топката и излага един противник стигна до ъгъла на наказателното поле и дори не поглежда къв вратат гледа в земята погледнете от халфовете на челси само лампард може да вкара гол да подаде за гол и 2 отбора бяха излезли да не загубят мача а не да го спечелят .![]()
![]()
трябва да кажа обаче че имаше 2 ДУЗПИ за Челси тая на Лукас някак да кажем че нее видял съдията обаче тая с\у Иванович беше ОЧЕВАДНА
![]()
![]()
![]()
![]()
Дузпа за фала на Джонсън може да се свири, но нямаше как Иванович да играе с топката, тои търсеше дузпа и такава според мен и според много др хора нямаше
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]
- mikel_arteta1990
- Контакти:
lfc_fan дузпа за мен нямаше да има ако Джонсън се беше блъснав в Иванович без да иска случайно а той целеше това да го блъсне няма значение нали е щтял да играе с топката или не . в такъв случай като има удар без топка да не и дава червен картон щтото няма как потърпевшия да играе с топката
и накрая ако тази то другата трябваше да даде тук вече няма оправдание

и накрая ако тази то другата трябваше да даде тук вече няма оправдание
Ако има удар-да но да те бласнат с рамо и да се изхвърлиш на земята искаики дузпа е малко тапо
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]