Челси-Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Челси-Ливърпул

Мнениеот Frankie Lampard » 07 фев 2011 01:33

Лятото искаше да се върне в Марсилия,но го убедиха да остане...Сега с маларията,просто няма шанс.Жалко,но за него всичко свърши...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2011 01:39

Абе човека си даде много за клуба ни.Да не говорим колко пъти ни е измъквал от никакви ситуации.За мен той ще си остане една от легендите на клуба.Самият той не знам дали го осъзнава,но наистина е голям футболист с голям характер,който се бори до последния съдийски сигнал.Но за съжаление дали заради годинките,дали заради маларията,дали заради това,че вече не му се стои в Челси мисля,че този сезон ще му е последен при нас :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 07 фев 2011 01:43

Ae лека...Аз изчезвам за няколко дена...Изобщо нямам настроение да пиша...

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 07 фев 2011 03:56

Перфектен тактически Ливърпул. Вижда се, че Далглиш е точния човек за Пуул. Вдигна отбора за отрицателно време, донесе настроение и тима заигра далеч по-единно. Победата само показва какъв прогрес има в играта на Ливърпул като цяло. :)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 фев 2011 08:25

8-)

Айде, направо да разпускаме Челси заради един мач, а ? :lol:
Изгонихте половината отбор ! :shock: Дрогба, който ни е носил на гърба си години наред го заплюхте, а като чета песимистичните мисли на Франки едва ли не ще се борим за оцеляване в Лигата вече ... :lol:
Абе, пичове, я се стегнете малко !
Челси ще мачка и то още от следващия кръг ! Фулъм са симпатичен отбор, но ще го отнесат и заради вчерашния мач.
В Европа също ще прегазим Копенхаген. Две победи с разлика над 2 гола !
Не отписвайте толкова бързо Челси !
А, от Ливърпул може да падне всеки ... Не смятам, че бяхме надиграни, а просто сами се бихме !
Каква е причината само може да гадаем ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
mikel_arteta1990
Контакти:

Мнениеот mikel_arteta1990 » 07 фев 2011 09:49

аз съм нов тука но от както съществува форума си го следя това ми е първия коментар м\у дугото. сега за мача беше мн скучен като цяло само борба и толкоз направи ми впечатление нз в коя минута беше но Оби Микел води топката и излага един противник стигна до ъгъла на наказателното поле и дори не поглежда къв вратат гледа в земята погледнете от халфовете на челси само лампард може да вкара гол да подаде за гол и 2 отбора бяха излезли да не загубят мача а не да го спечелят . :? :? :? трябва да кажа обаче че имаше 2 ДУЗПИ за Челси тая на Лукас някак да кажем че нее видял съдията обаче тая с\у Иванович беше ОЧЕВАДНА :?: :?: :?: :?:

ПП не съм чел предишните коментари така че се извинявам ако има нещо което и друг го е казал и аз го повтарям :)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 07 фев 2011 09:52

Поредния слаб мач на Чех.....Безумни отигравания,безумни излизания за някакви леки топки....Несигурен при центрирания.... Ливърпул си беха излезнали за х,без нападател с двама атакуващи футболисти :!: Ние сами се бихме ...... Честита победа на феновете на Л'пул,а татко Карло да измисля някаква друга постройка или изпълнители,защото се видя че така не става срещу добре организиран отбор в отбрана.......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 07 фев 2011 09:54

Ливерпуул надигра Челси само тактически, Челси има повече класни играчи от Пуул.Неказвам че са по-класни, но са повече наброи.Иначе пореден много силен мач за Ливерпуул, те навлизат във форма и когато Керъл се възтанови от кунтузия, заедно със Суарес ще са перфектни в нападение !

аз съм нов тука но от както съществува форума си го следя това ми е първия коментар м\у дугото. сега за мача беше мн скучен като цяло само борба и толкоз направи ми впечатление нз в коя минута беше но Оби Микел води топката и излага един противник стигна до ъгъла на наказателното поле и дори не поглежда къв вратат гледа в земята погледнете от халфовете на челси само лампард може да вкара гол да подаде за гол и 2 отбора бяха излезли да не загубят мача а не да го спечелят . :? :? :? трябва да кажа обаче че имаше 2 ДУЗПИ за Челси тая на Лукас някак да кажем че нее видял съдията обаче тая с\у Иванович беше ОЧЕВАДНА :?: :?: :?: :?:

Дузпа за фала на Джонсън може да се свири, но нямаше как Иванович да играе с топката, тои търсеше дузпа и такава според мен и според много др хора нямаше
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Потребителски аватар
mikel_arteta1990
Контакти:

Мнениеот mikel_arteta1990 » 07 фев 2011 10:03

lfc_fan дузпа за мен нямаше да има ако Джонсън се беше блъснав в Иванович без да иска случайно а той целеше това да го блъсне няма значение нали е щтял да играе с топката или не . в такъв случай като има удар без топка да не и дава червен картон щтото няма как потърпевшия да играе с топката

и накрая ако тази то другата трябваше да даде тук вече няма оправдание ;) ;) ;)

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 07 фев 2011 10:06

Ако има удар-да но да те бласнат с рамо и да се изхвърлиш на земята искаики дузпа е малко тапо
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Върни се в “Челси”