Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Челси - Барселона - 1:0

Мнениеот JackPackage » 19 апр 2012 00:22

Keyser Soze написа:Честита победа на всички фенове на CHELSEA! Нека не се радваме, а просто да се насладим на мига. CHELSEA изигра голям мач и както се казва "is halfway there". Поне 10 пъти щях да получа инфаркт, но т'ва е орисията да си фен на този велик лондонски отбор. От всичко в мача най-ми хареса едно (а доста неща ми се понравиха) - поведението на Роби Ди Матео. Пичът стоеше на скамейката сякаш играем с Мансфийлд за Карлинг Къп. Такова спокойствие, такава увереност. Този човек, дори да не ни класира на финал в ШЛ или да не вземе ФА Къп, той трябва да бъде мениджър на CHELSEA и през следващия сезон.

PS: Aтаката при гола ми напомни на две от попаденията ни през 2005-та (тези на Гуди и на Дъф) - грешка на Барса в средата на терена и атака с минимум докосвания. Само не видях добре Лампард от кого открадна топката за да подаде на Рамиреш... не че това има значение. Важното е, че днес можем кажем - CHELSEA игра като отбор от 11 мъже.

от Лео Меси :lol: :mrgreen: :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 19 апр 2012 00:23

Сега Барса ги чака мач, в който трябва да играят над възможностите си дори. Там ще има много нерви, много изразходване на енергия, и задължително балтии от Пепе и компания :mrgreen: току виж, някой заминал в лазарета.
Нашият мач с Арсенал също е важен, но може да бъде пожертван. Няма нужда да хвърлим най-доброто, за да спечелим една голяма битка, която ще ни коства целият сезон. Да бием Арсенал :roll: - Това ще е една добра тактическа победа, но с никаква стратегическа стойност. Понякога в шаха, трябва да пожертваш царицата си, но това да доведе до мат на съперника. Всичко що е резерва, деца и прочие , титуляри тоя мач - да се пусна Луис едно полувреме, ако е възстановен и Торес цял мач и това е. Трябва да имаме приоритет, не може под една мишница, две дини - народа го е казал. Всички сили и средства трябва да са съсредоточени за мача във вторник...не така стоят нещата с Барса, точно това ни е коза, и дано не го проиграем.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 19 апр 2012 00:25

JackPackage - :o :shock: :lol:

А какво ще кажете за Гари Кейхил - беше железен. Някой каза, че за него играч на мача е Ашли - абсолютно подкрепям. Понеже не следях картоните - някой може ли да ми каже дали Иванович е получил жълт?

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 19 апр 2012 00:26

smoothc написа:Дидие Дрогба....остави си душата на терена и показа за пореден път,че дори и на 32-все още е в топ 5 на най-добрите нападатели в света.

Дрогба навърши 34 години наскоро преди 10-15 дни.

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 19 апр 2012 00:26

Keyser Soze написа:JackPackage - :o :shock: :lol:

А какво ще кажете за Гари Кейхил - беше железен. Някой каза, че за него играч на мача е Ашли - абсолютно подкрепям. Понеже не следях картоните - някой може ли да ми каже дали Иванович е получил жълт?

Не,не получи. :)
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 апр 2012 00:27

yasen написа:
smoothc написа:Дидие Дрогба....остави си душата на терена и показа за пореден път,че дори и на 32-все още е в топ 5 на най-добрите нападатели в света.

Дрогба навърши 34 години наскоро преди 10-15 дни.

Да е жив и здрав!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 19 апр 2012 00:27

Keyser Soze написа:JackPackage - :o :shock: :lol:

не, само Рамирес и Дидие са с картони ;)

и Ашли и ДТ, и Кейхил и Рамирес играха много силно, както и Дидие естествено, Чех хвана всичко, така че еднозначно не мога да кажа за мен кой е играч на мача...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 19 апр 2012 00:28

yasen написа:
JackPackage написа:иначе мача е във вторник, та в сряда Барса могат да "грабват телата" и да се готвят за края на сезона в Примера, Ангофффффф :lol: :mrgreen: :mrgreen:

остави го тоя ангоф ли е къв е, не го знам, но досега от коментарите му съм си направил извод, че е голям комплексар, чудя се какво прави тука в този форум, сигурно и на него му е бил малък терена днес или осветлението е падало под грешен ъгъл и е пречел на испанчетата да разкрият възможностите си.

Баце, испанчетата си показаха доста добре възможностите, не те разбирам какво имаш впредвид? Не играха добре ли? Липсата на шанс няма нищо общо с възможностите... Челси играха борбено, вкараха си положението и победиха... Ама да кажеш, че са надиграли Барселона и са играли невероятен футбол...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 00:28

Keyser Soze написа:Само не видях добре Лампард от кого открадна топката за да подаде на Рамиреш... не че това има значение. Важното е, че днес можем кажем - CHELSEA игра като отбор от 11 мъже.

От футболиста на годината за целия свят,за цялата вселена и т.н. :lol: :lol: :lol:

П.П. Има още един мач,така че да не бързаме да се радваме прекалено много
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 00:33

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dUEGlOCu52k[/youtube]
:lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Челси”