Челси-Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Челси-Ливърпул

Мнениеот Frankie Lampard » 07 фев 2011 00:58

CTAHKO написа:Ако питаш мен,всичко над 32 год е излишно

Зависи от играча.Дрогба го покоси маларията,а тя не прощава.Нека да не се лъжем,той започва да залязва бавно по-бавно.Вече не е толкова силен физически и това му пречи...Загубил е от бързината си,не се връща да помага винаги на защитата както преди,а Торес е мега мързелив...

Примерно съм сигурен,че Джон Тери ще е голям играч и на 36...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2011 01:01

То си зависи и на какъв пост играеш де
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 фев 2011 01:04

Сега се вгледах в програмата и Ливърпул има мач с Уигън което значи още 3точки. При издънка срещу Фулъм недай си боже нещата стават изключително опасни !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2011 01:04

Ballancee написа:
CTAHKO написа:За мен трансферния ни удар не е Торес,а Давид Луиз.И тази вечер се видя,че този наистина си е играч и няма да му трябва много време за да свикне с английския футбол(абе играча си е играч :) )Но и аз съм на същото мнение,че трябваше да остави Торес в резервите,да си излезне със изпитаната схема на игра с агресивните крила и според това как се развива мача и къде са ни слабите места,да си прави смените.

Нали знаеш ,че след загубата е най-лесно ;)

Да бе така е,ама ти да видя новия им футболист Суарез да влезне да играе този мач :?: :?: :?: А това с психо атаките вкарвайки някое име в състава си е отживелица за мен

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 07 фев 2011 01:07

Нещата вече са изключително опасни ! Тотнъм са с равни точки...Молете се МЮ да прегази Сити...Трябва да изпреварим един от двата отбора...

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 фев 2011 01:07

CTAHKO написа:
Ballancee написа:
CTAHKO написа:За мен трансферния ни удар не е Торес,а Давид Луиз.И тази вечер се видя,че този наистина си е играч и няма да му трябва много време за да свикне с английския футбол(абе играча си е играч :) )Но и аз съм на същото мнение,че трябваше да остави Торес в резервите,да си излезне със изпитаната схема на игра с агресивните крила и според това как се развива мача и къде са ни слабите места,да си прави смените.

Нали знаеш ,че след загубата е най-лесно ;)

Да бе така е,ама ти да видя новия им футболист Суарез да влезне да играе този мач :?: :?: :?: А това с психо атаките вкарвайки някое име в състава си е отживелица за мен

Вече и Дрогба да пуснеш срещу Арсенал не върви.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 фев 2011 01:07

А мен ме е яд,че Челси загубиха заради Франки Лампард( нашия :mrgreen: ). Момчето си игра толкова време, направи тема-мечта,толкова труд и накрая загуба. Надявам се,за в бъдеще да продължи да прави пак подобни теми. Иначе днес гледах много малко от мача(първите 10 и последните 10 минути) и не мога да взема отношение по играта на отборите,но ми се струва,че дузпа с/у Иванович в 93 минута имаше. Както и да е,честито на Ливърпул,уникални фенове има този отбор,днес го показаха на "Стамфорд Бридж". :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2011 01:10

Айде сега,пий и ти сиромашка кръв :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе за нашия Франки,споко.Той си го изкара след последния съдийски сигнал :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не се спря :mrgreen: :mrgreen:

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 фев 2011 01:16

Дрогба прави страшен регрес в представянето си спрямо миналият сезон. Няма го онова поведение на лидер което показваше миналият сезон. Този сякаш му е все едно. Дали тази малария няма да го довърши или пък си знае ,че това му е последният сезон в Лондон и защо да се напъва !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2011 01:18

май си изкарва последните дни от договора и го вълнува повече къде ще отиде(както беше Торес преди да дойде при нас)
Последна промяна от CTAHKO на 07 фев 2011 01:19, променено общо 1 път.

Върни се в “Челси”