Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Frankie Lampard написа:Трябва да играем класическо 4-4-2...Ако ще играем диамант с Анелка на върха му...EPIC FAIL...Или Анчелоти маха Анелка или Торес и поставя Лампард на върха на диаманта +2 типични крила и Есиен опорен или ще бере ядове.Той го осъзнава,но няма топки за да остави на пейката някоя от големите риби...
CTAHKO написа:За мен трансферния ни удар не е Торес,а Давид Луиз.И тази вечер се видя,че този наистина си е играч и няма да му трябва много време за да свикне с английския футбол(абе играча си е играч)Но и аз съм на същото мнение,че трябваше да остави Торес в резервите,да си излезне със изпитаната схема на игра с агресивните крила и според това как се развива мача и къде са ни слабите места,да си прави смените.
Frankie Lampard написа:Лятото трябва да се разделим с Дрогба...Няма друг начин,но първо трябва да му тръгне играта.Торес+2ма флангови нападатели да оформят новия тризъбец,по подобие на Малуда-Дрогба-Анелка...2-мата на терена е абсурд...Няма начин да се сработят...
Лятото трябва да вземем 2 много бързи крила,които могат да вкарват голове и да махнем Дрогба и Анелка,а защо не и Малуда...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта