Челси-Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Челси-Ливърпул

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2011 00:33

Ами ти сам си го каза.Колкото и да не ни се иска да си го признаем,тази вечер ни биха с нашата тактика практикувана при Моуриньо и Стив Кларк ;) С нашите камъни,по нашите глави ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 фев 2011 00:38

Ми според мен Анчелоти не трябваше да пуска Торес ( то след края на мача е лесно да се каже де), трябваше да започне мача както срещу Съндърланд. Да има хора по-крилата , днес те липсваха нито Калу нито Малуда , поне Анелка да беше на крилото. Незнам аз лично съм скептично настроен към тази постройка диамант ли е злато ли е !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 07 фев 2011 00:44

Трябва да играем класическо 4-4-2...Ако ще играем диамант с Анелка на върха му...EPIC FAIL...Или Анчелоти маха Анелка или Торес и поставя Лампард на върха на диаманта +2 типични крила и Есиен опорен или ще бере ядове.Той го осъзнава,но няма топки за да остави на пейката някоя от големите риби...

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 фев 2011 00:47

Frankie Lampard написа:Трябва да играем класическо 4-4-2...Ако ще играем диамант с Анелка на върха му...EPIC FAIL...Или Анчелоти маха Анелка или Торес и поставя Лампард на върха на диаманта +2 типични крила и Есиен опорен или ще бере ядове.Той го осъзнава,но няма топки за да остави на пейката някоя от големите риби...

Челси не може да използва схема ''ромб'' която се появи по-времето на Сколари. Или поне няма човек който да играе на върха на т.н ромб. Първо беше Деко там не се получи после Лампард пак не се получи , сега Лампард като е върнат по-назад пак се губи неговото влияние върху халфовата линият защото играе много назад а той си е плеймейкър и обича да прониква от задна позиция. Най-добрата схема е 4-3-3. Но незнам как ще се въведе след привличането на Торес.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2011 00:47

За мен трансферния ни удар не е Торес,а Давид Луиз.И тази вечер се видя,че този наистина си е играч и няма да му трябва много време за да свикне с английския футбол(абе играча си е играч :) )Но и аз съм на същото мнение,че трябваше да остави Торес в резервите,да си излезне със изпитаната схема на игра с агресивните крила и според това как се развива мача и къде са ни слабите места,да си прави смените.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 фев 2011 00:50

CTAHKO написа:За мен трансферния ни удар не е Торес,а Давид Луиз.И тази вечер се видя,че този наистина си е играч и няма да му трябва много време за да свикне с английския футбол(абе играча си е играч :) )Но и аз съм на същото мнение,че трябваше да остави Торес в резервите,да си излезне със изпитаната схема на игра с агресивните крила и според това как се развива мача и къде са ни слабите места,да си прави смените.

Нали знаеш ,че след загубата е най-лесно ;)
Аз също съм на мнение ,че Луйз ще пожъне голям успех в Англия. Макар ,че идва от първенство като Лига Сагреш доста е стабилен отзад. Даже по-едно време само Луйз и Иванович бяха в защита което говори само ,че всички вярват в него макар ,че няма опит във Английският футбол.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 07 фев 2011 00:51

Лятото трябва да се разделим с Дрогба...Няма друг начин,но първо трябва да му тръгне играта.Торес+2ма флангови нападатели да оформят новия тризъбец,по подобие на Малуда-Дрогба-Анелка...2-мата на терена е абсурд...Няма начин да се сработят...

Лятото трябва да вземем 2 много бързи крила,които могат да вкарват голове и да махнем Дрогба и Анелка,а защо не и Малуда...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2011 00:54

Ако питаш мен,всичко над 32 год е излишно

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 фев 2011 00:56

Frankie Lampard написа:Лятото трябва да се разделим с Дрогба...Няма друг начин,но първо трябва да му тръгне играта.Торес+2ма флангови нападатели да оформят новия тризъбец,по подобие на Малуда-Дрогба-Анелка...2-мата на терена е абсурд...Няма начин да се сработят...

Лятото трябва да вземем 2 много бързи крила,които могат да вкарват голове и да махнем Дрогба и Анелка,а защо не и Малуда...

Въпроса е как ще се завършат сезона в настоящата формация

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 07 фев 2011 00:57

В Лига Европа с тая схема...Дано Анчелоти си вземе поука,но нещо не вярвам...

Върни се в “Челси”