Свързват ни с някакъв тъмнокож левент от Болоня, който струвал 20м евро............някой изобщо да го е чувал? Амаду Диавара се казва.
Тоя Еменало няма да миряса, докато не докара цялото си племе.
Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Свързват ни с някакъв тъмнокож левент от Болоня, който струвал 20м евро............някой изобщо да го е чувал? Амаду Диавара се казва.
Тоя Еменало няма да миряса, докато не докара цялото си племе.
Аз не го бях, някакъв 17-годишен ... Такива в циганската махала ще намериш стотици

Леевски, оле
Не на диариите и сякво вчера слязло от палмите в Челси 
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
saffron написа:"Биеме си ги като пичове" "биеме ги с два гола разлика" и тн. Е тва на всеки мач го четем ебати и разбирача!
kingofpop написа:тва верно да пишеш всеки мач "бием ги като пичове с 2 гола" в такъв период на отбора трябва да си баси получовека![]()
Брей, брей, брей
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:saffron написа:"Биеме си ги като пичове" "биеме ги с два гола разлика" и тн. Е тва на всеки мач го четем ебати и разбирача!kingofpop написа:тва верно да пишеш всеки мач "бием ги като пичове с 2 гола" в такъв период на отбора трябва да си баси получовека![]()
Брей, брей, брейПри такъв нарисуван мач, каква друга прогноза може да даде спортен корифей като мен
Сега кой е разбирача и кои са получовеците, питам аз
Давам ви за домашно, да напишете по 100 пъти "Аз съм лаик и нищо не вдявам от футбол"
И преди да си напишете домашното, ник'во излизане
Уж е спортен форум, пък то само дилетанти тука
Хасковско плодче , не се прави на китаец !@#$%% Прогнозата ти с 2 гола разлика беше за мача с борнемут !!! Е такива като теб ше ми изкарат бан в най скоро време !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
saffron написа:CTAHKO написа:saffron написа:"Биеме си ги като пичове" "биеме ги с два гола разлика" и тн. Е тва на всеки мач го четем ебати и разбирача!kingofpop написа:тва верно да пишеш всеки мач "бием ги като пичове с 2 гола" в такъв период на отбора трябва да си баси получовека![]()
Брей, брей, брей. При такъв нарисуван мач, каква друга прогноза може да даде спортен корифей като менСега кой е разбирача и кои са получовеците, питам аз. Давам ви за домашно, да напишете по 100 пъти "Аз съм лаик и нищо не вдявам от футбол"
Хасковско плодче , не се прави на китаец !@#$%% Прогнозата ти с 2 гола разлика беше за мача с борнемут !!! Е такива като теб ше ми изкарат бан в най скоро време !
Давай смело
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:saffron написа:"Биеме си ги като пичове" "биеме ги с два гола разлика" и тн. Е тва на всеки мач го четем ебати и разбирача!kingofpop написа:тва верно да пишеш всеки мач "бием ги като пичове с 2 гола" в такъв период на отбора трябва да си баси получовека![]()
Брей, брей, брейПри такъв нарисуван мач, каква друга прогноза може да даде спортен корифей като мен
Сега кой е разбирача и кои са получовеците, питам аз
Давам ви за домашно, да напишете по 100 пъти "Аз съм лаик и нищо не вдявам от футбол"
Ей, циклофреник, нормално за 20+ мача да уцелиш един път резултата и предвид факта, че винаги прогнозата е една и съща- " биеме като пичове с разлика".
Аз обаче няма да се банна да ти правя кефа, а ще те псувам всеки ден докато не ми изтрият профила. Селянин!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
- hazard10
- Контакти:
JackPackage написа:УЖАС! А тия тъпите фенове на БВБ как не се сетиха да псуват и искат оставката на Клоп като бяха последни до зимата, а подкрепяха отбора и мениджъра им..
Хаха...ебати балъците![]()
Айде да не правим тъпи сравнения от типа кон за кокошка, а?
И фен на Челси прави съпоставки и сравнения с някви селски и провинциални отборчета....... И това доживях!
Ти утре ще сравниш и Левски с Чепръчене, или Долна Митрополия с Манчестър примерно....
Смях голям!
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]
- JackPackage
- Контакти:
Нали се сещаш че за Барса и Реал ние сме Чепръчене с нашите 5 титли...
Каталуня не е ли дълбока провинция спрямо Мадрид? А Торино спрямо Рим?
Или Челси може да ги сравняваме само с Реал Мадрид и Лацио, щото са непровинциалисти и неселяни
И от кога големината на града трябва да говори за стойността на отбора - ми Виляреал тогава са Хебър Пазарджик тип отборче

Или Челси може да ги сравняваме само с Реал Мадрид и Лацио, щото са непровинциалисти и неселяни
И от кога големината на града трябва да говори за стойността на отбора - ми Виляреал тогава са Хебър Пазарджик тип отборче
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- hazard10
- Контакти:
JackPackage написа:Нали се сещаш че за Барса и Реал ние сме Чепръчене с нашите 5 титли...![]()
Или Челси може да ги сравняваме само с Реал Мадрид и Лацио, щото са непровинциалисти и неселяни![]()
И от кога големината на града трябва да говори за стойността на отбора - ми Виляреал тогава са Хебър Пазарджик тип отборче![]()
Обръщаш темата в съвсем друга насока.... Отговорих ти защо крепостните селяни не казваха и гък срещу Клоп..... Просто защото знаеха че никога няма да видят никой и наполовина с неговия талант! Тълкувай го както намериш за добре, но запомни че некви селяни от Рурска област на Вестфалия нямат нищо общо С Челси! Ти даде сравнението с Борусия, а аз ти казвам че двата отбора нямат нищо общо, като публика пък най-вече, като манталитет и всичко останало! Публиката която точно ти изтъкна! Ако беше дал като сравнение Миньор Перник щеше да има повече логика.
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]