Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот rhaegar » 10 дек 2015 15:45

Свързват ни с някакъв тъмнокож левент от Болоня, който струвал 20м евро............някой изобщо да го е чувал? Амаду Диавара се казва.

Тоя Еменало няма да миряса, докато не докара цялото си племе.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 дек 2015 15:54

rhaegar написа:Свързват ни с някакъв тъмнокож левент от Болоня, който струвал 20м евро............някой изобщо да го е чувал? Амаду Диавара се казва.

Тоя Еменало няма да миряса, докато не докара цялото си племе.

Аз не го бях, някакъв 17-годишен ... Такива в циганската махала ще намериш стотици :lol: :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 10 дек 2015 18:29

Не на диариите и сякво вчера слязло от палмите в Челси :twisted:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2015 18:30

saffron написа:"Биеме си ги като пичове" "биеме ги с два гола разлика" и тн. Е тва на всеки мач го четем ебати и разбирача!

kingofpop написа:тва верно да пишеш всеки мач "бием ги като пичове с 2 гола" в такъв период на отбора трябва да си баси получовека :mrgreen: :mrgreen:

Брей, брей, брей 8-) При такъв нарисуван мач, каква друга прогноза може да даде спортен корифей като мен 8-) Сега кой е разбирача и кои са получовеците, питам аз 8-) Давам ви за домашно, да напишете по 100 пъти "Аз съм лаик и нищо не вдявам от футбол" 8-) И преди да си напишете домашното, ник'во излизане 8-) Уж е спортен форум, пък то само дилетанти тука 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 10 дек 2015 19:23

CTAHKO написа:
saffron написа:"Биеме си ги като пичове" "биеме ги с два гола разлика" и тн. Е тва на всеки мач го четем ебати и разбирача!

kingofpop написа:тва верно да пишеш всеки мач "бием ги като пичове с 2 гола" в такъв период на отбора трябва да си баси получовека :mrgreen: :mrgreen:

Брей, брей, брей 8-) При такъв нарисуван мач, каква друга прогноза може да даде спортен корифей като мен 8-) Сега кой е разбирача и кои са получовеците, питам аз 8-) Давам ви за домашно, да напишете по 100 пъти "Аз съм лаик и нищо не вдявам от футбол" 8-) И преди да си напишете домашното, ник'во излизане 8-) Уж е спортен форум, пък то само дилетанти тука 8-)

Хасковско плодче , не се прави на китаец !@#$%% Прогнозата ти с 2 гола разлика беше за мача с борнемут !!! Е такива като теб ше ми изкарат бан в най скоро време ! :twisted:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2015 21:36

saffron написа:
CTAHKO написа:

Брей, брей, брей. При такъв нарисуван мач, каква друга прогноза може да даде спортен корифей като мен 8-) Сега кой е разбирача и кои са получовеците, питам аз. Давам ви за домашно, да напишете по 100 пъти "Аз съм лаик и нищо не вдявам от футбол" 8-) И преди да си напишете домашното, ник'во излизане 8-) Уж е спортен форум, пък то само дилетанти тука 8-)

Хасковско плодче , не се прави на китаец !@#$%% Прогнозата ти с 2 гола разлика беше за мача с борнемут !!! Е такива като теб ше ми изкарат бан в най скоро време ! :twisted:

Давай смело 8-) Ще те спомена с добро в някоя от моите молитви 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 10 дек 2015 21:46

CTAHKO написа:

Ей, циклофреник, нормално за 20+ мача да уцелиш един път резултата и предвид факта, че винаги прогнозата е една и съща- " биеме като пичове с разлика".
Аз обаче няма да се банна да ти правя кефа, а ще те псувам всеки ден докато не ми изтрият профила. Селянин!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 10 дек 2015 22:18

JackPackage написа:УЖАС! А тия тъпите фенове на БВБ как не се сетиха да псуват и искат оставката на Клоп като бяха последни до зимата, а подкрепяха отбора и мениджъра им..

Хаха...ебати балъците :lol: :mrgreen:

Айде да не правим тъпи сравнения от типа кон за кокошка, а? :mrgreen: Да сравняваш некъв отбор от дълбоката провинция Вестфалия на Швабия, чиято столица е Дюселдорф, с тима шампион на Англия, при това от Лондон..... За крепостните селяни от Рурската област е нормално Клоп да е бил като Бог, надали някога ще видят друг като него!
И фен на Челси прави съпоставки и сравнения с някви селски и провинциални отборчета....... И това доживях! :mrgreen:
Ти утре ще сравниш и Левски с Чепръчене, или Долна Митрополия с Манчестър примерно....
Смях голям! :)
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 дек 2015 22:30

Нали се сещаш че за Барса и Реал ние сме Чепръчене с нашите 5 титли... :|
Каталуня не е ли дълбока провинция спрямо Мадрид? А Торино спрямо Рим?
Или Челси може да ги сравняваме само с Реал Мадрид и Лацио, щото са непровинциалисти и неселяни :lol:

И от кога големината на града трябва да говори за стойността на отбора - ми Виляреал тогава са Хебър Пазарджик тип отборче :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 10 дек 2015 22:40

JackPackage написа:Нали се сещаш че за Барса и Реал ние сме Чепръчене с нашите 5 титли... :|
Каталуня не е ли дълбока провинция спрямо Мадрид? А Торино спрямо Рим?
Или Челси може да ги сравняваме само с Реал Мадрид и Лацио, щото са непровинциалисти и неселяни :lol:

И от кога големината на града трябва да говори за стойността на отбора - ми Виляреал тогава са Хебър Пазарджик тип отборче :lol: :mrgreen:

Обръщаш темата в съвсем друга насока.... Отговорих ти защо крепостните селяни не казваха и гък срещу Клоп..... Просто защото знаеха че никога няма да видят никой и наполовина с неговия талант! Тълкувай го както намериш за добре, но запомни че некви селяни от Рурска област на Вестфалия нямат нищо общо С Челси! Ти даде сравнението с Борусия, а аз ти казвам че двата отбора нямат нищо общо, като публика пък най-вече, като манталитет и всичко останало! Публиката която точно ти изтъкна! Ако беше дал като сравнение Миньор Перник щеше да има повече логика. :mrgreen:
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Върни се в “Челси”